25 Ιουν 2009

WingΜakers: Αυτοί που δίνουν φτερά
WingΜakers*

Μια συνέντευξη που θα συνταράξει το είναι σας και θα δώσει νέα φτερά στη συνείδηση της ανθρωπότητας

Πολλές ιστορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ακόμη περισσότερες πνευματικές ομάδες έχουν δημιουργηθεί στο κατώφλι της Νέας Εποχής, εστιάζοντας λίγο πολύ στο σημαδιακό έτος "2012"...

Η κάθε μια διεκδικεί για τον εαυτό της την "αλήθεια" και η κάθε μία δημιουργεί και μια ομάδα "εκλεκτών". Άλλες βασισμένες σε προφητείες, άλλες σε καταστροφολογικές ιστορίες και άλλες βασισμένες στα μηνύματα που λαμβάνουν κάποια άτομα μέσω channelling, από εξωγήινες οντότητες, αγγέλους ή αναληφθέντες δασκάλους, μιλούν για την Νέα Εποχή -η είσοδος στην οποία κορυφώνεται το έτος 2012- με την υπόσχεση της "σωτηρίας" ή της "συνειδησιακής ανύψωσης" των εκάστοτε "μυημένων"...

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να χωρίσουμε όλες αυτές τις θεωρίες σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τις καταστροφολογικές και τις "θετικά προσανατολισμένες", με βάση το γεγονός πως άλλες θεωρίες εστιάζουν στην καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητας, ενώ άλλες στην συνειδησιακή άνοδο και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους...

Στην δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι θεολογικής φύσεως προσεγγίσεις που μιλούν για τη Δευτέρα Παρουσία (εν μέρει και καταστροφολογική), την "ανάληψη" των εκλεκτών, την αλλαγή "διάστασης" κτλ., με τη διαφορά πως από τη φύση τους και αυτές προάγουν τη χωριστικότητα και τις "ελίτ εκλεκτών"...

Κοινό σημείο όλων των θεωριών είναι η αλλαγή που επέρχεται και την οποία ήδη πολλοί ευαίσθητοι άνθρωποι νιώθουν να συντελείται. Κρατώντας ως δεδομένο πως σε αυτή την αλλαγή καλείται να συμμετέχει συνειδητά ολόκληρη η ανθρωπότητα και πως είναι άσχετη με τις καταστροφολογίες που διαδίδονται, θα ήθελα σε μία σειρά κειμένων να σας παρουσιάσω μία συνέντευξη που πήραν τα μέλη του Project Camelot και που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο γερμανικό περιοδικό NEXUS...
...θεωρώντας πως περιέχει πολύτιμα στοιχεία για την προσωπική πορεία του κάθε ένα μας.

Μπορεί να σας φανεί περίεργη ή να σας ιντριγκάρει... Μπορεί ακόμη και σε κάποιο βαθμό να σας ταράξει...
Το σίγουρο είναι όμως, πως θα ανοίξει μπροστά σας εντελώς νέους ορίζοντες, άσχετα εάν τους δείτε και θελήσετε να τους προσεγγίσετε ή αν θα προτιμήσετε να κρατήσετε τις ατομικές σας πεποιθήσεις και κοσμοθεωρίες, βάζοντας και αυτή την προσέγγιση στο σωρό μαζί με τις άλλες...

Πριν βιαστείτε όμως να κρίνετε ή να απορρίψετε την ιστορία αυτή χαλαρώστε και αφήστε τη να επιδράσει στην ψυχή σας...

Με απόλυτο σεβασμό στις προσωπικές σας πνευματικές επιλογές, σας εύχομαι καλό ταξίδι...


Το όραμα των WingMakers*:
η εξέλιξη μέσω της "κυρίαρχης ολότητας" (
Sovereign Integral)
(μετάφραση από τα γερμανικά Βίκυ Χρυσού)

Ερώτηση - Project Camelot:
Αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται με τα επίκαιρα συμβάντα και τα σχολιάζουν, εμφανίζονται ανήσυχοι εξ αιτίας των φαινομενικά σκοτεινών μηνυμάτων και των προειδοποιήσεων σχετικά με πιθανά μεγάλα προβλήματα [που επέρχονται]. Άλλοι πάλι επικεντρώνονται μόνο στα μηνύματα ελπίδας και Φωτός και αρνούνται να χαρίσουν την προσοχή τους σε κακές ειδήσεις. Εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ενώσουμε και τις δύο προσεγγίσεις, επειδή κατανοούμε, πως εξαρτάται από τον κάθε ένα μας, το εάν και πως θα εκδηλωθούν.

Όμως αρκετοί από τους αναγνώστες μας επιλέγουν τη μία ή την άλλη οπτική γωνία. Ποιά φιλοσοφία εκπροσωπείς εσύ και αυτοί εκ μέρους των οποίων μιλάς, σχετικά με το συγκεκριμένο δίλλημα? Μπορείς να ρίξεις φως στην τρέχουσα συζήτηση των δύο ομάδων, οι οποίες νοιάζονται για το μέλλον του κόσμου μας?

James:
Η ανησυχητική κατάσταση του κόσμου μας είναι μία πραγματικότητα. Εάν κοιτάξουμε την πολιτική των κυβερνήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε θα διαπιστώσουμε πως εκεί υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα να δούμε, που να σχετίζονται με συνεργασία, ανθρωπιά, φωτεινή δράση ή γενικά ευφυή συμπεριφορά, που να βασίζεται στην ισότητα και την ενότητα.

Η ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες γενεές είναι σαν μία οικογένεια. Οι άνθρωποι επιστρέφουν συνεχώς στον μητρικό πλανήτη τους, τη Γη, για να συνεχίσουν από εκεί όπου η προηγούμενη γενεά είχε σταματήσει σχετικά με θέματα κυριαρχίας, ικανοποίησης κατώτερων επιθυμιών, ανέσεις διαβίωσης και τεχνολογίας.
Η συναισθηματική ωριμότητα όμως παραμένει κολλημένη σε κατακάθια βιασμού, κακοποίησης, δουλείας, πολέμου, ανειλικρίνειας, απληστίας, κυβερνητικής απάτης και εκατοντάδες άλλα βάρη.

Υπεύθυνοι γι' αυτό είναι αδύναμοι, απογοητευμένοι άνθρωποι, που προγραμματίστηκαν έτσι, ώστε να βλέπουν μόνο την εξωτερική εκδήλωση του ανθρώπινου πνεύματος και τα όρια του.

Η ανθρωπότητα χτίζει διαμέσου χιλιάδων γενεών μία πυραμίδα εκδηλωμένης ζωής και κάθε νέα γενιά χτίζει και ένα νέο στρώμα- μία βελτίωση όσων αφορά την τεχνολογία και τις ανέσεις διαβίωσης. Πλησιάζουμε στην κορυφή της πυραμίδας, όπου δεν υπάρχει πλέον τίποτε να προσθέσουμε. Η πυραμίδα έχει ολοκληρωθεί και εμείς -ο κάθε ένας μας- πρέπει τώρα να δούμε το έργο μας και να αναρωτηθούμε, με ποιό τρόπο αυτό το έργο εκφράζει την υπερβατική μας φύση, τον πραγματικό μας Εαυτό.

Η πυραμίδα της ανθρωπότητας εκδηλώνεται στον τρισδιάστατο κόσμο, αλλά πηγάζει από μία σειρά υποθέσεων οι οποίες είναι ανακριβείς.
  • Ποιές είναι αυτές οι υποθέσεις?
  • Τι τις κάνει λανθασμένες?
  • Πως έχει ξεφύγει από την πορεία της η ανθρωπότητα, δημιουργώντας πολιτισμικές και κοινωνικές δομές, οι οποίες αποτελούν φτωχά καθρεφτίσματα αυτού που πραγματικά είμαστε?

Υπάρχει ένα ειδικό σύστημα δομών, το οποίο έχει δημιουργηθεί με το πέρασμα εκατομμυρίων χρόνων, για να τραβά ξανά και ξανά την ανθρωπότητα προς τα κάτω, σε ένα επίπεδο εξέλιξης, από το οποίο δεν μπορεί να αναπαράγει τίποτε διαφορετικό από ελαττωματικούς πολιτισμούς.

Για να απαντήσω διαφορετικά την ερώτηση σου, θα πρέπει να εξηγήσω αυτό το Σύστημα και να εισάγω ορισμένα νέα στοιχεία.

Στην ιστοσελίδα www.lyricus.org περιγράφεται αυτό το σύστημα δομών ως "καταστολή της κυρίαρχης ολότητας". Θα εξηγήσω λοιπόν στη συνέχεια τα εννέα βασικά στοιχεία του συστήματος.

Πριν συνεχίσεις την ανάγνωση, αγαπητέ αναγνώστη, θα ήθελα να σε προειδοποιήσω. Στη συνέχεια σε περιμένει μία νηφάλια, σκληρή ανάλυση αυτού του καταπιεστικού συστήματος και συστήνω σε όλους τη διατήρηση μίας ουδέτερης στάσης απέναντι στις απαντήσεις μου κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Πληροφορίες τις οποίες αντιλαμβάνεσαι ως ιδιαίτερα σκληρές ή εκφοβιστικές, καλύτερα να τις προσπεράσεις και να τις ξαναδείς καλύτερα κάποια άλλη στιγμή. Αυτά που ακολουθούν δεν ενδείκνυνται για τον καθένα.

Μερικοί μπορεί να θεωρήσουν ότι απειλούνται και να είναι έντρομοι, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους τράβηξε το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Εάν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, ίσως να μην είσαι έτοιμος για μια αντιπαράθεση με αυτές τις πραγματικότητες.


Η μυστική δομή του συστήματος καταπίεσης της "κυρίαρχης ολότητας"

Το σύστημα της ανθρώπινης νόησης (Human Mind System - HMS)

To σύστημα της ανθρώπινης νόησης χωρίζεται σε τρεις κύριους μηχανισμούς: το ασυνείδητο, ή αλλιώς το γενετικό νου (πνεύμα), το υποσυνείδητο και το συνειδητό. Αυτά τα τρία μέρη μαζί δημιουργούν αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ονομάζουν συνείδηση.

Το HMS λειτουργεί σας ένα αδιάφανο παραμορφωτικό πέπλο, το οποίο έχει παρεμβληθεί μεταξύ της ανθρωπότητας και του αληθινού της Εαυτού και διαστρεβλώνει τη μορφή έκφρασης του ανθρώπου εντός των ορίων αυτού που ονομάζουμε πραγματικότητα.

Το ασυνείδητο, το γενετικό μυαλό, είναι η ρίζα του συνόλου της ανθρωπότητας -κάθε φυλής και κάθε ατόμου. Οι βασικές πλοκές σκέψης μας -και αυτό είναι πολύ βασικό- πηγάζουν κυρίως από αυτό το ασυνείδητο μέρος της συνείδησης μας, που είναι το γενετικό μυαλό.

Μπορεί ο κάθε ένας να πιστεύει για τον εαυτό του πως είναι ένα άτομο, ένα μοναδικό αυτόνομο ον, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι -δεν είναι τουλάχιστον στα πλαίσια του συστήματος της ανθρώπινης νόησης (HMS).

Φαντάσου τον εαυτό σου σαν στιγμιότυπο της οικογένειας της ανθρωπότητας,που με τη σειρά του βρίσκεται σε μία απεικόνιση των γονιών και της οικογένειας σου, το οποίο ανήκει σε μια ατομική μορφή: εσένα.

Το "εσύ" είναι η ατομική μορφή εμφάνισης του συστήματος του ανθρώπινου νου, αλλά βρίσκεται πλήρως ριζωμένο στο έδαφος που σχηματίζει η ανθρωπότητα και η οικογένεια σου. Όλο αυτό περνά στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, πολύ πριν αυτό γεννηθεί. Για το λόγο αυτό κινείται η ανθρωπότητα ακόμη και σήμερα, μετά από χιλιάδες γενιές, στα πλαίσια αυτών των ίδιων, παλαιών μοντέλων απληστίας, χωριστικότητας και αυτοκαταστροφής.

Η εικόνα στον καθρέφτη μπορεί με κάθε νέα γενιά να φορά καλύτερη ενδυμασία και να δίνει μία πιο μορφωμένη εντύπωση, αλλά κάτω από την επιφάνεια κρύβονται τα ίδια συναισθήματα, οι ίδιες σκέψεις και τα ίδια μοντέλα συμπεριφοράς. Η κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη, η οποία καθοδηγείται από τα συστήματα ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, "αρπάζει" το άτομο στα χρόνια ανάπτυξης του (σε ηλικία μεταξύ 3ων και 14ων ετών), καθώς ενεργοποιεί τα προγράμματα και τα υποσυστήματα εξασφαλίζοντας έτσι, πως το άτομο θα προσαρμοστεί στο matrix του χρόνου και του χώρου. Ακόμη και οι μη συμβατικοί τύποι (nonkonformists), οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως "περιθωριακούς"/"out", κινούνται εντός των ορίων του συστήματος HMS.

συνεχίζεται...* Οι WingMakers, σύμφωνα με τον πρόλογο του γερμανικού περιοδικού ΝEXUS, είναι μία μυστηριώδης ομάδα, η οποία εδώ και 10 χρόνια προκαλεί την προσοχή με τις δημοσιεύσεις της στο διαδίκτυο. Η δημιουργική δύναμη τους μοιάζει απεριόριστη: γραπτά σε πρόζα ή λυρικό λόγο, μουσική, πίνακες, ηλεκτρονικές σελίδες πολυμέσων- όλα ποτισμένα από μία υπερβατική αισθητική, η οποία ακολουθεί ένα πλάνο: Την ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας.
Οι συντάκτες παραμένουν ανώνυμοι, αφήνουν ωστόσο να ενοηθεί πως ίσως να μην είναι απαραίτητα από τον κόσμο αυτό.

Ο "James", κεντρική φιγούρα των WingMakers, έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη στα μέλη του Project Camelot, μεταξύ 17-28 Νοεμβρίου 2008, η οποία δημοσιεύτηκε στο τεύχος 21 του Nexus Magazin το Φεβρουάριο του 2009.

(οι εικόνες είναι από τη σελίδα των WingMakers)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ