27 Ιουν 2009

Απόδραση από την φυλακή της ανθρωπότητας στο κατώφλι της Νέας Εποχής

WingMakers -μέρος 3ο
(απόδοση Βίκυ Χρυσού)


Δικτυακός Κόμβος Στρές Θανάτου-Τροφοδοσίας (DSIND)

Όπως διακρίνεται ήδη από την ονομασία, το DSIND, δηλαδή το Δίκτυο Στρες Θανάτου-Τροφοδοσίας, είναι υπεύθυνο για την κάθοδο εκδήλωσης με τη μορφή ανθρώπου και ταυτόχρονα η θηλιά, η οποία μας δένει με τον υλικό κόσμο.

Η ενότητα DSIND βρίσκεται στο ηλιακό πλέγμα [3ο τσάκρα] του ανθρώπινου εργαλείου. Στο σημείο αυτό τα πράγματα γίνονται κάπως περίπλοκα: το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS)είναι το κεντρικό σύστημα και συνδέεται σε κάποια σημεία με άλλα συστήματα. Ένα από αυτά είναι το DSIND. Μπορεί μεν να βρίσκεται εγκατεστημένο στο ηλιακό πλέγμα, αλλά είναι ένα πολύπλοκο δίκτυο, το οποίο εξαπλώνεται από το ηλιακό πλέγμα μέχρι την καρδιά, τον αυχένα και το κεφάλι. Είναι μία αιθερική δομή, η οποία συσσωρεύει, δέχεται και εξαπλώνει το φόβο, τη νευρικότητα, το άγχος και την ανησυχία.

Στο σύστημα αυτό κυριαρχεί το πρόγραμμα φόβου για το μέλλον, αλλά ο Ανού είχε φροντίσει ώστε να είναι συνδεμένο και με τον αρχέγονο φόβο του θανάτου και της ανυπαρξίας. Το DSIND είναι υπεύθυνο για πολλά από τα ελαττώματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και προωθεί τους ανθρώπους στην αναζήτηση ενός θρησκευτικού ή πνευματικού δρόμου.

Σύστημα πολικότητας -Polaritätssystem (PS)

Αυτό είναι ένα υποσύστημα του DSIND, το οποίο δημιουργεί πολικότητα εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης και φροντίζει έτσι, ώστε να υπάρχουν εντάσεις. Από αυτές τις εντάσεις προκαλείται διχοτόμηση και δυσαρμονία.
Όσο υπάρχεις μέσα στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (και το κάνει πράγματι), ζεις σε μία πολικότητα (δίπολα). Τόσο απλό είναι: Η πολικότητα ενεργοποιεί και τροφοδοτεί το Σύστημα Αναθρώπινης Νόησης. Εντός της πολικότητας το ανθρώπινο εργαλείο είναι κυριολεκτικά
καταδιεσπασμένο και αυτό ακριβώς είναι που είχαν ως στόχο τους οι δημιουργοί του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης με αυτό το υποσύστημα.

Γενετικό Σύστημα Χειραγώγησης -(GMS)

Το γενετικό σύστημα χειραγώγησης είναι το κοινό έργο διαφόρων υπερ-διαστατικών ειδών, τα οποία αναζητούσαν ένα εργαλείο το οποίο να ενδείκνυται για τον υλικό κόσμο. Ο Ανού ήθελε μόνο εργαλεία, τα οποία θα καταλήστευαν τον υλικό κόσμο -ήθελα συγκεκριμένα ανθρώπινα εργαλεία, τα οποία θα κινούνταν από απεριόριστες οντότητες, που θα γινόταν πρόθυμοι σκλάβοι του. Ναι, οι απεριόριστες οντότητες επιτρέπουν τον εγκλωβισμό τους εντός ορίων, εάν υπόκεινται στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης (HMS).

H απόφαση για το σύστημα γενετικής χειραγώγησης πάρθηκε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ανθρώπινου εργαλείου. Το σύστημα αυτό θα φρόντιζε ώστε να μεταλλάσσει τον άνθρωπο κατά την πορεία της εξέλιξης του, ώστε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να επιτύχει την αυτογνωσία ή να αποκτήσει τη συνείδηση της κυρίαρχης ολότητας.

Satori, νιρβάνα, κοσμική συνείδηση, φώτιση και έκσταση, περιγράφουν όλα ανώτερες καταστάσεις εντός του γενετικού συστήματος χειραγώγησης, το οποίο με τη σειρά του εντάσσεται εντός του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης. Όμως για να εμποδιστεί απόλυτα η συνειδητοποίηση του ανθρώπου, αυτές οι ανώτερες καταστάσεις ενεργοποιούν το σύστημα γενετικής χειραγώγησης.

Έτσι ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να πλησιάσει την αληθινή κατάσταση της κυρίαρχης ολότητας ούτε και μετά το θάνατο -μέχρι πρόσφατα.

Πλοηγός Ολότητας (Wholeness Navigator -WN)

Ο πλοηγός ολότητας είναι εκείνο ακριβός το στοιχείο του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης (HMS), το οποίο οδηγεί το άτομο στην πραγματική αναζήτηση του θεού, δηλαδή την αληθινή ολότητα, ενότητα και ισότητα.

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν σε αυτό το ταξίδι επειδή νιώθουν υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των γονέων ή των συντρόφων τουε ή επειδή τους παρακινεί κάποιο αίσθημα ενοχής. Η αληθινή αναζήτηση, όπως την προδιαγράφει ο πλοηγός ολότητας, είναι μία τομή πιο πρόσφατης ημερομηνίας, η οποία ενεργοποιήθηκε μέσα από το ανοιχτό σύστημα γενετικής χειραγώγησης.

Μπορεί ο πλοηγός ολότητας να είναι προϊόν του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης, όμως παρ' όλ' αυτά κρατά ανοιχτεί μία έοδο διαφυγής.

Μεταθανάτιο Σύστημα -(PDS)

Το μεταθανάτιο σύστημα φροντίζει ώστε το άτομο μετά το θάνατο του να τύχει υποδοχής από οντότητες που θα το καθοδηγήσουν και θα το βοηθήσουν να ελέγχει κριτικά τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια της ζωής, να εντοπίσει τις αδυναμίες και μετά να επιστρέψει ώστε να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης ζωής -με άλλα λόγια: το PDS σημαίνει κάρμα και επανενσάρκωση.

Μέσω του συστήματος αυτού η κυρίαρχη ολότητα [η αληθινή μας φύση] παραμένει παγιδευμένη στα δίχτυα της ψευδαίσθησης, μολονότι η ψευδαίσθηση σε αυτή την περίπτωση αφορά μια ανώτερη πραγματικότητα, εάν τη συγκρίνει κανείς με αυτή της φυσικής ύπαρξης στο γήινο επίπεδο.

Μέσω του μεταθανάτιου συστήματος η κυρίαρχη ολότητα επιστρέφει ξανά και ξανά στις υλικές διαστάσεις.

Αρχικά είχε προβλεφθεί αυτή η διαδικασία, ώστε να προετοιμαστεί ο κόσμος για τον Ανού, ώστε να μπορέσει να γεννηθεί στο γήινο επίπεδο και να μπορέσει να κυριαρχήσει στη Γη ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης.
Αυτό το πιθανό σενάριο έχει εν τω μεταξύ απορριφθεί.


 • Σύστημα Ανθρώπινης νόησης: Human Mind System - HMS
 • Δίκτυο Χρήματος-Εξουσίας: Money Power Grid - MPG
 • Υπερ-διαστατική Οικουμενική Δομή: Interdimensional Universal Structur (IUS)
 • Δικτυακός κόμβος Στρες θανάτου-τροφοδοσίας: DSIND
 • Σύνθεση Θεός-Πνεύμα-Ψυχή: God Spirit Soul Complex - GSSC
 • Σύστημα πολικότητας: Polaritysystem (PS)
 • Γενετικό σύστημα χειραγώγησης: Genetic Manipulationsystem (GMS)
 • Πλοηγός ολότητας: Wholeness Navigator -WN
 • Μεταθανάτιο Σύστημα: PDS

Οι εννέα συνιστώσες που κατονομάστηκαν σχηματίζουν το συγκρότημα της φυλακής, μέσα στην οποία γεννιέται, ζει και πεθαίνει ο κάθε άνθρωπος - ανεξάρτητα από το πόσους κύκλους ζωής έχει ήδη διανύσει. Μέσω της καταπίεσης της κυρίαρχης ολότητας ζούμε όλοι μας σε έναν κόσμο ψευδαίσθησης και εξαπάτησης που μοιάζει με matrix.

Μπορεί οι άνθρωποι βέβαια από καιρό να μην υπηρετούν πλέον τους Ανουννάκι ως εργάτες για την συγκέντρωση του χρυσού, αλλά η γενετική κληρονομιά με τη μορφή του Συστήματος Ανθρώπινης Νόησης και των υπολοίπων συστατικών είναι το ίδιο ενεργή, όπως και στο παρελθόν. Και η Ελίτ με απληστία πήρε τα ηνία τα οποία άφησαν οι Ανουννάκι.

Εδώ και καιρό έχει έρθει ο χρόνος, ώστε οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να κατανοήσουν σε τι ακριβώς συμμετέχουν. Πρέπει να μάθουν πως να δώσουν τέλος σε αυτή την κατάσταση -άνθρωπος προς άνθρωπο.

Εμείς οι ίδιοι είμαστε το κλειδί για το δίλημμα μας και πρέπει να μάθουμε πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το καταπιεστικό μάτριξ, ώστε να αποκτήσουμε την συνειδησιακή κατάσταση της κυρίαρχης ολότητας, να κατακτήσουμε την ευφυία συμπεριφοράς [της κυρίαρχης ολότητας] και να απελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από την ψυχική και σωματική αιχμαλωσία .

Όποιος εμπιστεύεται την ελπίδα και το Φως και σε σχέση με την αλλαγή αυτού του κόσμου βασίζεται σε άλλους και όχι στον εαυτό του, θα απογοητευτεί. Είναι όπως ακριβώς το είχε πεί κάποτε ο Γκάντι:
"εμείς οι ίδιοι πρέπει να είμαστε η αλλαγή, την οποία θέλουμε να δούμε στον κόσμο".
Βασικό παραμένει το ερώτημα σε ποιά κατεύθηνση οφείλει να μας οδηγήσει αυτή η αλλαγή.

Αναρωτήθηκες ποτέ, πως προσδιορίζεις τον εαυτό σου? Από τι αποτελείσαι? Εάν στέκεσε στον καθρέφτη και βγάζεις τη μία μάσκα μετά την άλλη -αλαζονεία, αυταπάτη, φόβο, σκέψεις, συναισθημάτα-, τι μένει? Οι περισσότεροι θα απαντούσαν η ψυχή. Και αν σου πω πως η ψυχή χωρίς το πνεύμα, την νόηση, δεν υπάρχει?

Η αλλαγή την οποία επιθυμώ να δω στον κόσμο, είναι να αντιληφθούν επιτέλους οι άνθρωποι τους εαυτούς τους ως υπερ-διαστατικά όντα, ο πυρήνας των οποίων σχηματίζει την κυρίαρχη ολότητα, η οποία με τη σειρά της είναι η εσσάνς της Πρωταρχικής Πηγής με τη μορφή ενός μοναδικού ανθρώπινου πλάσματος.

Εάν οι άνθρωποι βρισκόταν σε αρμονία με την κυρίαρχη ολότητα, θα αναγνώριζαν πως όλα είναι ενωμένα σε μία ολότητα, ισότητα και αλήθεια. Αυτό είναι που εννοεί η Μεγάλη Πύλη (Grand Portal) για την οποία μιλά η μυθολογία των WingMakers εδώ και δέκα χρόνια.

Κάθε άνθρωπος είναι μια πύλη για τον εαυτό του και αυτή η πύλη του δίνει πρόσβαση στους υπερ-διαστατικούς κόσμους της κυρίαρχης ολότητας, όπου το ανθρώπινο εργαλείο αποβάλεται σαν διαστημική στολή και το άτομο κατανοεί επιτέλους την αληθινή, απεριόριστη φύση του.

Ταυτόχρονα κατανοεί επίσης πως όλοι -πραγματικά ΟΛΟΙ- σε αυτή την κατάσταση, είμαστε ισότιμοι και μεσώ της ισότητας αυτής είμαστε ΕΝΑ.

Όταν λοιπόν όλοι οι άνθρωποι σαν ΕΝΑ ΟΝ [θα] έχουν αυτή την καθολική επίγνωση και ξεπεράσουν το σύστημα καταπίεσης εκφράζοντας την αληθινή, κυρίαρη τους φύση, τότε όλοι μαζί σχηματίζουν την Μεγάλη Πύλη.

Το έτος 2012 είνα μόνο μία σελίδα στο "βιβλίο" με τον τίτλο "εποχή της διαφάνειας και της διεύρυνσης". Οι αυταπάτες, οι οποίες περιβάλλουν σαν παχύ πέπλο τη ζωή μας, θα ξεθωριάσουν -με την προϋπόθεση να ταρακουνήσουν αρκετοί άνθρωποι την εαυτό τους για να ξυπνήσουν, να αναγνωρίσουν την κυρίαρχη ολότητα εντός τους και να μεταφέρουν την αλήθεια αυτή προς τα έξω.

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει οι άνθρωποι να συνδέσουν τη συνείδηση τους πέρα από τα όρια του Συστήματος ανθρώπινης νόησης (HMS) και αυτή ακριβώς την ενέργεια πρέπει ο κάθένας να την εκτελέσει μόνος του.

 • Η εποχή αναζήτησης πληροφοριών έχει περάσει.
 • Η εποχή αναζήτησης ενός Master, ενός Κυρίου, ενός Γκουρού, μιάς θρησκείας, ενός πνευματικού δρόμου ή καθοδηγητή έχει περάσει.
 • Η εποχή αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων έχει παρέλθει.
 • Η εποχή αναζήτησης κρυμμένων πληροφοριών πίσω από σκοτεινές δυνάμεις έχει παρέλθει.
Η έκφραση της συνείδησης της κυρίαρχης ολότητας και η απενεργοποίηση του συστήματος καταπίεσης, θα αποτελέσουν το σημείο εστίασης κάθε ατόμου σε αυτή τη Νέα Εποχή.

συνεχίζεται...

εικόνες από την ιστοσελίδα των WingMakers

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ