11 Ιουν 2009

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ...ΣΗΜΕΡΑ?

Προς τους βολευτές για να το κάνουν κάδρο και να το κρεμάσουν στην είσοδο της Βουλής, μην ξεχαστούν και τους κρεμάσουν άλλοι, πεινασμένοι...

Άλλοι καιροί...άλλα ήθη
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ...ΣΗΜΕΡΑ

«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»

«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

Ιωάννης Καποδίστριας

Κυβερνήτης της Ελλάδας, προς την Δ´ ΕθνοσυνέλευσηΤοξότισσα:Λέτε να άλλαξαν οι καιροί ή απλά μας άλλαξαν τα φώτα με τα ψέματα τους, σε σημείο που να γίνεται σχεδόν αδύνατο να βρεις αλήθεια και δικαιοσύνη?

Στο χέρι μας είναι να απαιτήσουμε την επανόρθωση των αξιών.

Μην ακούτε τις ψευτιές περί "ξεφτίσματος" των αξιών και "απάθειας" των νέων. Αυτά είναι απλώς ψεύδη για να σκεπάσουν τις δικές τους ξεδιαντροπιές...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ