2 Ιουν 2009

Νέο κάλεσμα Τενέζου για ειρηνική αντίσταση

Τελικά μάλλον είμαστε πολλοί αυτοί που βλέπουμε την αποχή και την ειρηνική αντίσταση ως τρόπο βελτίωσης της ζωής μας... Ακόμη και ο Τενέζος -στην 110η μέρα της απεργίας του πλέον- στέλνει το ακόλουθο κάλεσμα:

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΓια 110 ημέρες ζω την εσκεμμένη εγκατάλειψη του κράτους που προέρχεται από την εξαγορά και την εξάρτηση των πολιτικών και των ίδιων των θεσμών από την οικονομική εξουσία. Δεν τολμούν οι πολιτικοί, παρά τις εξακριβωμένες και πιστοποιημένες καταγγελίες να αγγίξουν τους χρηματοδότες τους, που στην περίπτωσή μου είναι ο Ν. Στασινόπουλος (ΣΙΔΕΝΟΡ) και ο Κ. Αγγελόπουλος (Χαλυβουργική).

Αλλά ούτε καί συνολικά για όλους μας τολμούν. Αποτέλεσμα : Τό κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, η ανεργία ,η ακρίβεια και δυστυχώς, σχεδόν καθημερινά, μια αυτοκτονία από χρέη προς τις τράπεζες. Έχουν παραδώσει την διαχείριση της χώρας στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές των Σουπερμάρκετ, στους πετρελαιάδες, στις μεγάλες κατασκευαστικές και έχουν κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία για τα δικά τους σκάνδαλα, εξασφαλίζοντας την πολιτική τους καρριέρα. Μας άφησαν έρμαια να πληρώνουμε τα χρέη που αυτοί διαχρονικά με τις επιλογές τους μας δημιούργησαν.

Σας καλώ στην πιο δυνατή, ειρηνική και πραγματική αντίσταση, που δεν μπορούν να ελέγξουν και να καταστείλουν. Γιά δέκα μέρες από σήμερα. αρχικά, ώστε νά λάβουν επιτέλους τό μήνυμα.

  • Απέχετε από τις εκλογές.
  • Μη πληρώνετε τις δόσεις στις τράπεζες.
  • Μη πληρώνετε φόρους.
  • Μη πληρώνετε λογαριασμούς ΔΕΗ-νερό-ΟΤΕ.
  • Απέχετε από πάσης φύσεως εργασία.
  • Απέχετε από τίς αγορές στά σούπερ μάρκετ.
Σκοπός, να σύρουμε τους πολιτικούς και αυτούς που τους έχει παραδοθεί η οικονομική εξουσία, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Λάτση, Στασινόπουλο και λοιπούς σε αδιέξοδο οικονομικό καί πολιτικό. Με καθαρό στόχο την αφετηρία γιά το χτίσιμο μιας καινούργιας πολιτείας δικαίου και ισόνομης κοινωνίας για όλους μας.

Από εμάς εξαρτάται η εξουσία τους. Εμείς έχουμε την εξουσία, την δύναμη την πίστη και το δικαίωμα να αποφασίζουμε για την ζωή μας αύριο. Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει, να ελέγξει και να καταστείλει αυτήν ειρηνική επανάσταση που αφορά εμάς και τις οικογένειές μας, για το καλύτερο αύριο όλων μας.


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ – ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ 110 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70 & ΚΟΤΣΙΚΑ

http://tenezos.blogspot.com

ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
-
Το ερώτημα είναι πόσοι είναι οι γενναίοι που μάχονται για την αλήθεια...?
Πόσοι είναι πρόθυμοι να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους?
Πόσοι θα στηρίξουν αυτή την κίνηση συνειδητά?

Σε ερώτημα που είχα θέσει σχετικά με την καταβολή φόρων, φανερωνόταν η τάση πως ένα 50% περίπου -όσων ψήφισαν- είναι έτοιμο να στηρίξει αυτόν τον τρόπο ως μέσο ελέγχου των αυθαίρετων κυβερνητικών επιλογών ή πως θα το στήριζε με την προϋπόθεση να συμμετέχουν όλοι... Και θα μπορούσα -ελαφρώς αυθαίρετα- να συμπεράνω πως οι δυσαρεστημένοι είναι περισσότεροι, αλλά φοβισμένοι...

Στο petition όμως συνυπογραφής των δίκαιων αιτημάτων του Τενέζου μόλις 28 άνθρωποι δείχνουν να κατανοούν τη σοβαρότητα του θέματος και να μη φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημα τους...

Κι όμως πρόκειται για μια σειρά από ειρηνικούς τρόπους αντίστασης στην κατρακύλα που πήρε η ζωή μας... Εκτός κι αν μας αρέσει η απάθεια την ώρα της μεγάλης πτώσης...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ