1 Ιουν 2009

Ιατρικώς Κατασκευασμένες Επιδημίες (η ισπανική γρίπη των χοίρων - 1918)

Προστατέψετε την υγεία σας αποφεύγοντας απλά τους εμβολιασμούς!

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ επιδημία γρίπης του 1918 προκλήθηκε από τους διενεργούμενους εμβολιασμούς

Συμπτώματα ιατρικής και φαρμακευτικής δικτατορίας


Εν όψη της συνεχιζόμενης προπαγάνδας και της καμπάνιας εκφοβισμού των πληθυσμών της υφηλίου για τη σύγχρονη "επιδημία" γρίπης των χοίρων, αξίζει να δούμε το παρακάτω κείμενο της Eleonora McBean, που αναφέρεται στα ευρήματα ερευνών του 1976 και αποκαλύπτει παλαιότερες -ανάλογες με τις σημερινές-"καμπάνιες πρόκλησης πανικού" με επιχειρήματα "κινδύνου πανδημίας" από τους λομπίστες φαρμακευτικών καρτέλ. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η πασίγνωστη "ισπανική γρίπη" του 1918, που έστειλε στο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπων. Όχι όμως λόγω πανδημίας, αλλά λόγω μαζικού εμβολιασμού...

Τίτλος πρωτοτύπου:Swine Flu Expose

CHAPTER 2: THE SPANISH INFLUENZA EPIDEMIC OF 1918 WAS CAUSED BY VACCINATIONS

της Eleanora I. McBean, Ph.D., N.D.

μετάφραση-επεξεργασία Βίκυ Χρυσού


Όπως αναφέρθηκε ήδη, όλες οι ιατρικές και μη ιατρικές αρχές συμφωνούν πως τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα να προκαλούν ήπια περίπτωση της ασθένειας για την οποία υποτίθεται πως αποτελούν πρόληψη. Επίσης γνωρίζουν και παραδέχονται ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος για να προβλεφθεί αν η περίπτωση θα είναι ήπια, σοβαρή - ή ακόμα και θανατηφόρα. Με αυτή τη μεγάλη αβεβαιότητα όσον αφορά την ίδια τη ζωή των ανθρώπων, είναι πολύ αντιεπιστημονικό και εξαιρετικά επικίνδυνο να χρησιμοποιήται μια τέτοια διαδικασία όπως ο εμβολιασμός.

Πολλά εμβόλια προκαλούν επίσης και άλλες ασθένειες εκτός από εκείνη για την οποία έχουν δοθεί. Για παράδειγμα:
 • το εμβόλιο της ευλογιάς συχνά προκαλεί σύφιλη, παράλυση, λέπρα, και καρκίνο.
Εμβόλια πολιομυελίτιδας, τοξικής αντιτοξίνης διφθερίτιδας, εμβόλια τύφου, καθώς και ιλαράς, τέτανου -και όλα τα άλλα εμβόλια- συχνά προκαλούν διάφορα άλλα στάδια νόσου, όπως:
 • μετα-εμβολιαστική εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου)
 • παράλυση,
 • μηνιγγίτιδα νωτιαίου μυελού,
 • τύφλωση,
 • καρκίνο (μερικές φορές μέσα σε δύο χρόνια),
 • φυματίωση, (δύο έως είκοσι χρόνια μετά την ένεση),
 • αρθρίτιδα,
 • νεφρική νόσο,
 • καρδιακή νόσο (καρδιακή ανεπάρκεια μερικές φορές μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ένεση και μερικές φορές αρκετές ώρες αργότερα)
 • βλάβες στο νευρικό σύστημα όπως και πολλές άλλες σοβαρές παθήσεις.
Όταν μάλιστα δίνονται πολλές βολές (διαφορετικά εμβόλια) μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, συχνά προκαλούνται έντονες περιπτώσεις ενεργοποίησης του συνόλου των ασθενειών ταυτόχρονα, επειδή το σώμα δεν μπορεί να χειριστεί ένα τόσο μεγάλο ποσό θανατηφόρων δηλητηρίων που εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος με την ένεση. Οι γιατροί την αποκαλούν απλά "νέα ασθένεια" και προχωρούν στην καταστολή των συμπτωμάτων.

Όταν το δηλητήριο έχει ληφθεί από το στόμα, το εσωτερικό αμυντικό σύστημα έχει την ευκαιρία να βγάλει γρήγορα ορισμένη ποσότητα από αυτό με εμετό. Αλλά όταν τα δηλητήρια πυροβολούνται απευθείας στον οργανισμό, παρακάμπτοντας όλα τα φυσικά προστατευτικά φράγματα, τα επικίνδυνα δηλητήρια κυκλοφορούν αμέσως στο σύνολο του σώματος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και συνεχίζουν να κυκλοφορούν έως ότου όλα τα κύτταρα είναι δηλητηριασμένα.

(Photo #: NH 41731-A -Influenza Precaution Sign

Mounted on a wood storage crib at the Naval Aircraft Factory, Philadelphia, Pennsylvania, on 19 October 1918. As the sign indicates, the "Spanish Influenza" was then extremely active in Philadelphia, with many victims in the Philadelphia Navy Yard and the Naval Aircraft Factory. Note the sign's emphasis on the epidemic's damage to the war effort. This image is cropped from Photo # NH 41731.-U.S. Naval Historical Center Photograph.)

Άκουσα ότι επτά άνδρες έπεσαν νεκροί στο γραφείο του γιατρού, αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους. Αυτό συνέβη σε στρατόπεδο, γι 'αυτό έγραψα στην κυβέρνηση ζητώντας επαλήθευση. Αυτοί μου έστειλαν την έκθεση του Γραμματέα Πολέμου των ΗΠΑ, Henry L. Stimson. Η έκθεση δεν επαλήθευε μόνο τα επτά άτομα που έπεσαν νεκρά από τα εμβόλια, αλλά δήλωνε ότι υπήρξαν 63 θάνατοι και 28.585 κρούσματα ηπατίτιδας ως άμεσο αποτέλεσμα του εμβολίου του κίτρινου πυρετού κατά τη διάρκεια μόνο 6 μηνών του πολέμου. Αυτό ήταν ένα μόνο από τα 14 έως 25 εμβόλια που δινόταν στους στρατιώτες. Μπορούμε να φανταστούμε τη ζημιά που έκαναν όλα αυτά τα εμβόλια στους άνδρες. (Βλ. το κεφάλαιο: "Τι προκάλεσαν οι Εμβολιασμοί στους στρατιώτες μας." της ίδιας)

Ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε μικρή διάρκεια, έτσι ώστε οι κατασκευαστές εμβολίων δεν ήταν σε θέση να διαθέσουν όλα τα εμβόλια τους. Όπως ήταν (και εξακολουθούν να είναι) επιχειρηματίες με στόχο το κέρδος, αποφάσισαν να τα πουλήσουν στον υπόλοιπο πληθυσμό. Έτσι ξεκίνησαν την μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία των ΗΠΑ. Δεν υπήρχαν επιδημίες για να τη δικαιολογήσουν και έτσι χρησιμοποίησαν άλλα τεχνάσματα. Η προπαγάνδα τους υποστήριξε πως οι στρατιώτες επέστρεφαν σπίτι από ξένες χώρες με όλα τα είδη των ασθενειών και πως γι' αυτό το λόγο ο καθένας έπρεπε να πάρει όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Οι άνθρωποι τους πίστεψαν, διότι πρώτα απ' όλα ήθελαν να πιστέψουν τους γιατρούς τους και κατά δεύτερον οι στρατιώτες που επέστρεφαν σίγουρα μετρούσαν και αρρώστους ανάμεσα τους. Δεν γνώριζαν πως επρόκειτο για ασθένειές από τα ιατρικά εμβόλια, καθώς οι στρατιωτικοί γιατροί δεν τους έλεγαν φυσικά τέτοια πράγματα. Πολλοί από τους στρατιώτες που επέστρεψαν ήταν σχεδόν ανίκανοι για ζωή από παθήσεις που είχαν προκαλέσει αυτά ακριβώς τα φάρμακα. Πολλοί είχαν χάσει τα μυαλά τους από μεταεμβολιαστική εγκεφαλίτιδα, αλλά οι γιατροί το ονόμαζαν νευρική διαταραχή -προερχόμενη από έκρηξη οβίδων, ακόμη και αν πολλοί δεν είχαν ποτέ αφήσει το αμερικανικό έδαφος.

Η συμψηφιστική ασθένεια που προήλθε από τα πολλά εμβόλια-δηλητήρια προκάλεσε σύγχυση στους γιατρούς, αφού ποτέ πριν δεν είχαν γίνει τόσο εκτεταμένοι εμβολιασμοί όπου να χρησιμοποιούνται τόσο πολλά διαφορετικά εμβόλια. Η νέα ασθένεια που είχαν δημιουργήσει είχε τα συμπτώματα όλων των ασθενειών που είχαν διοχετευτεί στον άνθρωπο με τα εμβόλια.

Εμφανιζόταν υψηλός πυρετός, υπερβολική αδυναμία, εξάνθημα και κοιλιακή-εντερική διαταραχή που είναι χαρακτηριστικά του τύφου. Το εμβόλιο διφθερίτιδας προκάλεσε πνευμονική συμφόρηση, ρίγη και πυρετό, πρησμένο, φραγμένο λαιμό και πνιγμό από ασφυξία, λόγω δυσκολίας στην αναπνοή ακολουθούμενη από το θάνατο, μετά την οποία το σώμα γινόταν μαύρο από την στασιμότητα αίματος που είχε στερηθεί το οξυγόνο στα στάδια ασφυξίας. Τον πρώτο καιρό, ονόμαζαν την ασθένεια Μαύρο Θάνατο. Τα άλλα εμβόλια προκαλούσαν τις δικές τους αντιδράσεις - παράλυση, εγκεφαλική βλάβη, τέτανο, κλπ.

Όταν οι γιατροί είχαν προσπαθήσει να καταστείλουν τα συμπτώματα του τυφοειδή με ισχυρότερο εμβόλιο, προκάλεσαν χειρότερη μορφή τύφου που την ονόμασαν παρατυφοειδή. Αλλά όταν άρχισαν να χορηγούν ένα ακόμη ισχυρότερο και πιο επικίνδυνο εμβόλιο για την καταστολή του παρατυφοειδή, δημιούργησαν μία ακόμη χειρότερη ασθένεια, στην οποία δεν είχαν ονομασία να δώσουν.

Τι να λέγανε; Δεν ήθελαν να πουν στον κόσμο τι πραγματικά ήταν: το δικό τους τέρας Frankenstein που είχε δημιουργηθεί με τα εμβόλια και κατασταλτικά τους φάρμακα. Ήθελαν να απομακρύνουν την ευθύνη από τους εαυτούς τους, κι έτσι την ονόμασαν ισπανική γρίπη. Σίγουρα δεν ήταν ισπανικής καταγωγής και ο ισπανικός λαός απέκρουε με δυσφορία το υπονοούμενο ότι επιρρίπτονταν ευθύνες σε αυτούς για την παγκόσμια μάστιγα εκείνων των ημερών. Όμως το όνομα είχε κολλήσει και οι Αμερικανοί γιατροί, όπως και οι κατασκευαστές εμβολίων δεν φαίνονταν καν ως ύποπτοι για το έγκλημα εκτεταμένης καταστροφής: την Πανδημία Γρίπης του 1918. Μόνο τα τελευταία χρόνια με την αποκάλυψη των πραγματικών περιστατικών από τις εκτεταμένες έρευνες αποδόθηκαν οι ευθύνες εκεί όπου ανήκουν (αναφέρεται στη δεκαετία του 1970 και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν αποδίδονται επισήμως οι ευθύνες εκεί όπου ανήκουν... σημ. μτφ.).

(Photo via The Bird Flu Blog: This May 29, 1919 photograph shows rows of tents that had been set up on a lawn at Emery Hill in Lawrence, Massachusetts where victims of the 1918 influenza pandemic were treated.)

Μερικοί από τους στρατιώτες μπορεί να ήταν στην Ισπανία πριν επιστρέψουν, αλλά οι ασθένειες προέρχονται από το ίδιο τους το σπίτι: τις βάσεις και τα στρατόπεδα του αμερικανικού στρατού. Οι γιατροί μας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ίδιες υπεκφυγές. Όταν τα δικά τους εμβόλια (που απαιτούνται πριν από ταξίδια) προκαλέσουν ξέσπασμα ασθένειας κατά την παραμονή στο εξωτερικό, χρησιμοποιούν αυτό ακριβώς ως λόγο για μια εκστρατεία εκφοβισμού και πανικού για να οδηγήσουν τον κόσμο σε κέντρα εμβολιασμού. Θυμάστε τον πανικό για τη "γρίπη του Χονγκ Κονγκ" και την "ασιατική γρίπη των πτηνών" και τη "γρίπη του Λονδίνου"; Αυτές ήταν όλες τους ιατρικώς κατασκευασμένες επιδημίες αναμεμιγμένες με το κοινό κρυολόγημα που συνήθως έχουν οι άνθρωποι κάθε χρόνο.

Τώρα (1976) είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με διασπορά ψευδών ειδήσεων από την εκ νέου προσπάθειά των υπευθύνων πρόκλησης εμβολίο-επιδημιών να πουλήσουν άλλο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων εμβόλιο. Οι άνδρες τους -λομπίστες- έχουν ήδη μιλήσει στον Πρόεδρο Ford για να τους μεταβιβάσει $ 135 εκατομμύρια δολάρια για να ξεκινήσουν την κατασκευή του εμβολίου τους. Ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνήθηκαν να ασχοληθούν με ένα τέτοιο, προφανώς επικίνδυνο και στρεβλό καθεστώτος. Έτσι, το ιατρικό και φαρμακευτικό καθεστώς προκάλεσε πάλι την εμπλοκή κατάλληλων κυβερνητικών αξιωματούχων, ώστε να εγγυηθούν αυτοί σε περίπτωση που ασκηθούν αγωγές ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον των προωθητών των εμβολιασμών, εάν η εκστρατεία εμβολιασμών πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί.

Είναι καλό που ο Ford ψηφίστηκε εκτός αξιώματος. Είναι όμως πολύ κακό που δεν ήταν σε "διαθεσιμότητα" πριν καταβάλει τα χρήματα στους "συνωμότες δηλητηριαστές" για να δηλητηριάσουν το σύνολο του πληθυσμού. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν ο Πρόεδρος Κάρτερ θα είναι καλύτερος. Θα παραμείνει στο έλεος της ιατρικής και φαρμακευτικής δικτατορίας; Ή θα διερευνήσει - θα μάθει την αλήθεια - και θα αναστρέψει τις αποφάσεις απαιτώντας από τους υπεύθυνους των εμβολίων να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν από τα ταμεία των φορολογουμένων βάσει ψευδών προφάσεων;

Η δήλωση πως το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είναι ακίνδυνο, είναι ψευδής, όπως ψευδής είναι και η δήλωση πως θα προστατεύουν από τη γρίπη. Πενήντα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από βολές εμβολίων, ορισμένα μέσα σε 48 ώρες. Υπάρχει σύγχυση και διαφωνία μεταξύ των γιατρών σχετικά με όλες τις πτυχές του εμβολίου, από την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα μέχρι την ανάγκη εμβολιασμού. Ποιος θα πρέπει να λάβει και ποιος θα πρέπει να προειδοποιηθεί κατά του εμβολιασμού.

Η επικεφαλής εκφοβιστική κραυγή της εκστρατείας τους είναι ότι η σημερινή γρίπη είναι σαν τη γρίπη των χοίρων του 1918 που σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους. Δεν έχουν καμία χρήσιμη απόδειξη και δείγματα αίματος από την επιδημία γρίπης του 1918 για να το αποδείξουν. Αυτή ήταν 58 χρόνια πριν και οι γιατροί ήταν τότε ακριβώς το ίδιο συγχυσμένοι και αναποτελεσματικοί όπως και τώρα (και δέσμιοι των φαραμευτικών καρτέλ όπως και σήμερα 2009... σημ. μτφ.).

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο - η ισπανική γρίπη το 1918 ήταν μια ασθένεια που προκλήθηκε από τα εμβόλια, τα οποία προκάλεσαν ακραία δηλητηρίαση του οργανισμού από τη συσσώρευση πολλών διαφορετικών εμβολίων. Οι στρατιώτες στο Fort Dix, που ειπώθηκε πως είχαν γρίπη των χοίρων, είχαν δεχθεί μια μεγάλη ποικιλία από εμβόλια, όπως ακριβώς τα εμβόλια που δόθηκαν το 1918 και προκάλεσαν την επιδημία γρίπης. Η επιδημία γρίπης στο Fort Dix σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την γρίπη των χοίρων. Δεν υπήρχαν χοίροι στο στρατόπεδο (εκτός αν δεν θέλουμε σαρκαστικά να αποκαλέσουμε "χοιροειδή" τους φορείς που προώθησαν το εμβόλιο και προκάλεσαν τις ασθένειες.)

(Photo via www.publichealthalert.com με προγνωστικά του CDC to 2006, όπου αναφέρεται: CDC Pandemic Severity Index scheme Category CFR example(s)

1 less than 0.1% Seasonal Flu

2 0.1% to 0.5% Asian Flu and Hong Kong Flu

3 0.5% to 1%

4 1% to 2%

5 2% or higher Spanish flu)


Για να προσθέσουν επιπλέον σύγχυση, οι γιατροί λένε στο κοινό ότι υπάρχουν πολλά διάφορα είδη γρίπης. Αυτό που οι στρατιώτες στο Fort Dix είχαν ήταν γρίπη τύπου AVictoria, υπάρχουν λένε και άλλα στελέχη του ιού της γρίπης και επίσης δηλώνουν πως το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων το οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη λάβει, δεν θα τους προστατεύσει από τους πολλούς άλλους τύπους γρίπης (σας θυμίζει ίσως την ίδια απαράλλακτη πολιτική που ακολουθείται ακόμη μέχρι τις μέρες μας? σημ. μτφ.) Αυτές οι δηλώσεις θα χρησιμοποιούνται ως "διέξοδοι" στην περίπτωση που ασκηθούν αγωγές αργότερα, όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι πραγματικές αιτίες. Οι γιατροί θα ισχυρίζονται πως το εμβόλιο απέτυχε διότι ήταν το λάθος είδος γρίπης για το συγκεκριμένο εμβόλιο (!). Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επειδή οι ιοί είναι απατηλοί, είναι αόρατοι ασταθείς και απρόβλεπτοι οργανισμοί.

Ένας ορισμός του ιού σε λεξικό λέει πως είναι "ένα νοσηρό δηλητήριο." Τα εμβόλια που εγχέονται στο σώμα είναι δηλητήρια και προκαλούν τις τυπικές για τα δηλητήρια αντιδράσεις. Οι ιοί (δηλητήρια) δεν πετούν τριγύρω για να επιτίθενται στους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει επιδημία γρίπης των χοίρων εκτός εάν την προκαλέσουν οι προπαγανδιστές εμβολίων όπως έκαναν το 1918 με την επιδημία γρίπης. Δεν θα σκοτώσει 20.000.000 ανθρώπους εκτός εάν υποβάλλουν τους ανθρώπους στα εμβόλια που προκαλούν την ασθένεια.

Υπάρχουν, επίσης εκτός από τα εμβόλια και άλλα αίτια της νόσου όπως είναι η κακή διατροφή, η οποία έχει μολυνθεί και έχει χάσει τη ζωτικότητα της από τα δηλητηριώδη συντηρητικά και τεχνητά κατασκευασμένα φάρμακα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα αίτια της νόσου, αλλά δεν είναι μεταδοτική ασθένεια (βλ. το κεφάλαιο για τη θεωρία του φύτρου -the germ theory- από τα γραπτά της ίδιας συγγραφέως).

Εκστρατείες εμβολιασμών έρχονται και φεύγουν όσο συχνά οι προπαγανδιστές υπέρ των εμβολίων μπορούν να μαγειρέψουν τις σχετικές προφάσεις.

Επιστροφή στο 1957, όταν προσπαθούσαν να ξεσηκώσουν εκστρατεία εμβολιασμού για αυτό που αποφάσισαν να αποκαλέσουν "ασιατική γρίπη". Ένα άρθρο στην Herald and Express στις 29 Αυγούστου 1957 φέρει τον υπότιτλο: "Φόβος προπαγάνδας γρίπης." ("Fear of Flu Propaganda.") Μέρος του άρθρου τότε αναφέρει:
"Τρικυμία σε... τσαγιέρα προκλήθηκε με την πιθανολογία ότι η χώρα αυτή θα βιώσει μια επιδημία της ασιατικής γρίπης κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες."
"Ακόμη και το Υπουργείο Υγείας είναι ανδρείκελο πανικού - και εξέδωσε δηλώσεις που φοβίζουν το κοινό, αντί να καθησυχάσει επισημαίνοντας ότι αυτή η επιδημία, ενώ διαδίδεται, δεν παρέχει καμία ένδειξη ότι είναι πιο επικίνδυνη από τη συνήθη γρίπη -όπως τα κρυολογήματα, όταν έρχεται ο χειμώνας."
"Όποιος διαβάζει ανάμεσα από τις γραμμές διερωτάται επίσης αν το όλο θέμα ενδέχεται να αποτελεί καμπάνια "σούπερ πωλήσεων" από την πλευρά εκείνων που κατασκευάζουν και πωλούν τα εμβόλια τα οποία βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας ...."
Ήμουν επί τόπου -
ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ του 1918


Όλοι οι γιατροί και οι άνθρωποι που ζούσαν την εποχή του 1918 που ξέσπασε η "ισπανική επιδημία γρίπης" λένε ότι ήταν η πιο φοβερή ασθένεια που είχε ποτέ ο κόσμος. Γεροί άνθρωποι, υγιείς και εγκάρδιοι, την μια μέρα κείτονταν νεκροί την επόμενη. Η ασθένεια είχε τα χαρακτηριστικά του μαύρου θανάτου που προστέθηκε στον τύφο, τη διφθερίτιδα, την πνευμονία, την ευλογιά, την παράλυση και όλες τις ασθένειες για τις οποίες ο λαός είχε εμβολιαστεί αμέσως μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρακτικά, σχεδόν στο σύνολο του πληθυσμού είχε εγχυθεί μια δωδεκάδα ή και περισσότερες ακόμη ασθένειες - ή τοξικοί οροί. Όταν όλες αυτές οι ιατρικώς κατασκευασμένες ασθένειες ξέσπαγαν ταυτόχρονα η κατάσταση ήταν τραγική.

Η πανδημία σύρθηκε για δύο χρόνια και διατηρούνταν ζωντανή με την προσθήκη περισσότερων φαρμάκων δηλητηρίων, που χορηγούνταν από τους γιατρούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταστείλουν τα συμπτώματα. Απ' όσο μπόρεσα να μάθω, η γρίπη έπληξε μόνο τα εμβολιασμένα άτομα. Αυτοί που είχαν αρνηθεί τον εμβολιασμό διέφυγαν τον κίνδυνο της γρίπης. Η οικογένειά μου είχε αρνηθεί όλους τους εμβολιασμούς και έτσι παραμείναμε υγιής καθ' όλη τη διάρκεια. Γνωρίζαμε από τις διδασκαλίες περί υγείας των Graham, Trail, Tilden και άλλων, ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μολύνουν το σώμα με δηλητήρια δίχως να προκαλείται νόσος.

Όταν η γρίπη ήταν στο αποκορύφωμά της, όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά, καθώς και τα σχολεία, οι επιχειρήσεις - ακόμη και το νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί και οι νοσοκόμες είχαν εμβολιαστεί και υπέφεραν από τη γρίπη. Κανείς δεν ήταν στους δρόμους. Ήταν σαν μια πόλη-φάντασμα. Έμοιαζε να είμαστε η μόνη οικογένεια που δεν είχε γρίπη. Έτσι οι γονείς μου πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι για να κάνουν ό, τι μπορούσαν για να φροντίσουν τους ασθενείς, αφού ήταν αδύνατο να βρεθεί γιατρός τότε.

Εάν ήταν σε θέση τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι ιοί, ή οι βάκιλοι να προκαλούν τη νόσο, είχαν πολλές ευκαιρίες να επιτεθούν στους γονείς μου όταν δαπανούσαν τότε πολλές ώρες την ημέρα σε δωμάτια ασθενών. Αλλά δεν είχαν "κολλήσει" τη γρίπη και δεν είχαν φέρει κανένα μικρόβιο στο σπίτι μας, ώστε να επιτεθεί στα παιδιά και να προκαλέσει κάτι. Κανένας από την οικογένειάς μας δεν είχε τη γρίπη - ούτε καν ένα απλό συνάχι-και αυτό σε ένα βαρύ χειμώνα με πολύ χιόνι στο έδαφος.

Όταν βλέπω ανθρώπους να μαζεύονται όταν κάποιος κοντά τους φτερνίζεται ή βήχει, αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα χρειαστεί να μάθουν ότι δεν μπορούν να το κολλήσουν -ότι κι αν είναι. (Σίγουρα δεκαετίες ακόμη αφού και σήμερα δεν το γνωρίζουν ακόμη... σημ. μτφ.)

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν μια ασθένεια είναι να την αναπτύξουν οι ίδιοι
 • από λάθος διατροφή,
 • από αυτά που πίνουν,
 • από το κάπνισμα
 • ή άλλα πράγματα που κάνουν και που προκαλούν εσωτερική δηλητηρίαση και μείωση ζωτικότητας.
Όλες οι ασθένειες προλαμβάνονται και οι περισσότερες από αυτές είναι ιάσιμες, με τις σωστές μεθόδους, οι οποίες δεν είναι όλες τους γνωστές στους "κλασικούς" γιατρούς, αλλά και σε πολλούς γιατρούς που δεν χορηγούν φάρμακα .

Λέγεται ευρέως ότι το 1918 η επιδημία γρίπης σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά, στην πραγματικότητα οι γιατροί ήταν αυτοί που τους σκότωσαν με τις θανατηφόρες θεραπείες και τα φάρμακα που χορηγούσαν. Αυτή είναι μια σκληρή κατηγορία, όμως είναι σαφής, εάν κρίνουμε από την επιτυχία που είχαν οι γιατροί που δεν χορηγούσαν φάρμακα σε σύγκριση με εκείνους τους ιατρούς της "φαρμακευτικής ιατρικής".

Ενώ οι γιατροί της "φαρμακευτικής ιατρικής" και τα ανάλογα νοσοκομεία είχαν χάσει το 33% των περιπτώσεων γρίπης, τα μη φαρμακευτικά νοσοκομεία όπως το BATTLE CREEK, το Kellogg και το MACFADDEN'S HEALTH-RESTORIUM είχαν πετύχει σχεδόν 100% θεραπείες με υδροθεραπεία, λουτρά, κλύσματα, νηστεία και ορισμένες άλλες απλές θεραπευτικές μεθόδους, ακολουθούμενες από προσεκτικά εκπονημένες δίαιτες με φυσικές τροφές. Ένας τέτοιος γιατρός υγείας (η συγγραφέας διαχωρίζει σε όλα τα κείμενα της τους γιατρούς σε medical doctors και health doctors, σημ. μτφ.) δεν είχε χάσει ασθενή για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Η πολύ επιτυχημένη θεραπεία υγείας ενός από αυτούς τους γιατρούς "δίχως φάρμακα" που δεν έχανε ποτέ ασθενείς θα δοθεί σε άλλο μέρος αυτού του βιβλίου, με τίτλο ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, που θα δημοσιευτεί λίγο αργότερα.

Αν οι "κλασικοί" γιατροί (της φαρμακευτικής γραμμής) ήταν τόσο προηγμένοι όπως οι γιατροί που δεν χορηγούν φάρμακα, δεν θα υπήρχαν αυτοί οι 20 εκατομμύρια θάνατοι από την θεραπεία της γρίπης.

Υπήρξε επτά φορές μεγαλύτερη έξαρση της νόσου μεταξύ των εμβολιασμένων στρατιωτών από ότι ανάμεσα στον ανεμβολίαστο άμαχο πληθυσμό, και οι ασθένειες που εμφανιζόταν ήταν ακριβώς εκείνες ενάντια στις οποίες είχαν εμβολιαστεί.

Ένας στρατιώτης που είχε επιστρέψει από το εξωτερικό το 1912 μου είπε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία είχαν γεμίσει περιπτώσεις παιδικής παράλυσης ( infantile paralysis) και εκείνος αναρωτήθηκε γιατί οι άνδρες εμφάνιζαν μία βρεφική νόσο. Τώρα, ξέρουμε ότι είναι μια κοινή παράλυση μετά την επίδραση δηλητηρίασης από εμβόλιο. Οι άνθρωποι πίσω στην πατρίδα δεν είχαν εμφανίσει αυτή την παράλυση παρά μόνο μετά την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού το 1918.

(Σημείωση τοξότισσας: ενημερωθείτε κατάλληλα πριν προβείτε σε οποιοδήποτε εμβολιασμό και ζητήστε να μάθετε κάθε πιθανή παρενέργεια. Απαιτείστε εγγυήσεις για την ασφάλεια των σκευασμάτων. Ζυγίστε τα δεδομένα. Συχνά οι κίνδυνοι εμβολιασμών είναι πολλαπλάσιοι -ακόμη και θανατηφόροι- σε σχέση με την ασθένεια από την οποία υποτίθεται πως προστατεύουν. Οι παρενέργειες μπορεί να εμφανηστούν χρόνια αργότερα...)

Ας θεωρηθεί το παρόν κείμενο και ως ένας πλάγιος φόρος τιμής στη μνήμη της Αμαλίας...

«Ημέρα Αμαλίας» η 1η Ιουνίου για όλους τους bloggers της Ελλάδας
«Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...».
(από το χαμομιλάκι)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ