6 Μαΐ 2009

Ποινική δίωξη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας & του Ομπάμα για μαζική δολοφονία!

εξαιτίας των χειρισμών τους στο θέμα της "γρίπης των χοίρων"...

Η Jane Burgermeister, αδέσμευτη αρθρογράφος και ερευνήτρια από τη Βιέννη, απέστειλε μήνυμα στην πρόεδρο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, Δρ M. Chan, στις 25 Απριλίου 2009, ενημερώνοντας την για την πρόθεση της να προχωρήσει, τη Δευτέρα 27 Απριλίου, σε μηνύσεις για μαζική δολοφονία και να ζητήσει ποινική δίωξη τόσο της ίδιας -ως προέδρου της ΠΟΥ-, όσο και του Ομπάμα και κάθε εμπλεκόμενου οργανισμού, για το ρόλο τους στην προπαγάνδα εμβολιασμού των πληθυσμών με την αιτιολογία ενός υποτιθέμενου κινδύνου "πανδημίας από τη γρίπη των χοίρων"...

Όπως η ίδια αναφέρει σε μήνυμα της είναι μία ασυνήθιστη κίνηση, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ασυνήθιστη κατάσταση!

Άκουσα πως ο ΠΟΥ ετοιμάζεται να ονομάσει πανδημία τη γρίπη των χοιροειδών και μόλις κοινοποίησα στη δρ Margaret Chan, τη γενική διευθύντρια της ΠΟΥ, πως έχω την πρόθεση να καταθέσω ποινική δίωξη, τη Δευτέρα στην Αυστρία, εναντίον αυτής και του Προέδρου Obama, για συνωμοσία τέλεσης μαζικής δολοφονίας.

Ένα ασυνήθιστο βήμα αλλά είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση! Παρακαλώ δείτε το παρακάτω μήνυμα που περιγράφει την περίπτωση, όπως έχω την πρόθεση να την θέσω εναντίων της Δρ Τσαν. Επιπλέον [το μήνυμα] διευρύνει τις ποινικές διώξεις που θα καταθέσω συμπεριλαμβάνοντας τις περιπτώσεις, από τις αρχές του τρέχοντος μηνός, σχετικά με το ιό της γρίπης των πτηνών.

Άλλωστε, ο ΠΟΥ το μόνο που έχει να κάνει είναι να διανέμει χειρουργικές μάσκες εάν υπάρχει μια πραγματική απειλή για πανδημία του ιού. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για λόγους δημόσιας υγείας, για ένα μαζικό αναγκαστικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ελπίζω οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά οι Αμερικανοί που ζουν στην Ευρώπη, να καταθέσουν ποινικές αγωγές και συλλογικές αγωγές για αποζημίωση, σε περίπτωση που η ΠΟΥ μιλήσει για πανδημία, προκαλώντας μαζικούς θανάτους και οικονομική καταστροφή. Πρέπει να τους βομβαρδίζουμε με έξοδα και αγωγές!

Αν θα μπορούσε να αναρτηθεί αυτή η θέση στην ιστοσελίδα σας, για να βοηθήσουμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού, θα σας ήμουν ευγνώμων.
Best, Jane
(Σάββατο, 25 Απριλίου 2009)

Jane κι εμείς μαζί σου!
Στο σκαμνί όλοι οι απατεώνες-δολοφόνοι των λαών!


(σε επόμενη ανάρτηση θα παραθέσω μεταφρασμένο στα ελληνικά, ολόκληρο το -ιδιαίτερα περιεκτικό και μακροσκελές- μήνυμα της Jane Burgermeister, όπως απεστάλη στην πρόεδρο της ΠΟΥ, Μάργκαρετ Τσαν )

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ