6 Μαΐ 2009

Βιολογικά Όπλα: Αποκαλυπτικό Γράμμα-καταγγελία προς την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας!

Προσοχή "θανατηφόρα εμβόλια" - βιολογικά όπλα!
Σχεδιάζεται γενοκτονία ...με πρόφαση τη "γρίπη των χοίρων"!

το γράμμα της Jane Burgermeister προς την ΠΟΥ-μέρος 1ο
(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Αγαπητή Δρ Margaret Chan,

Στέλνω αυτό το email για να σας ενημερώσω ότι έχω την πρόθεση να καταθέσω την Δευτέρα 27 Απριλίου ποινική δίωξη εναντίον σας, καθώς και εναντίον άλλων εργαζομένων στον ΠΟΥ και συναφών οργανισμών, για τον ρόλο σας στην έκθεση του παγκόσμιου πληθυσμού στον κίνδυνο μιας πανδημίας του ιού, που θα μπορούσε να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπων, χρησιμοποιώντας νόμους που καταπολεμούν διεθνώς το κακούργημα που επηρεάζεται από το οργανωμένο έγκλημά καθώς και της σύμβασης του ΟΗΕ για την πρόληψη και τιμωρία της γενοκτονίας.

Ως δημόσιος υπάλληλος που απασχολείται σε διεθνή οργανισμό, καθώς είστε Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που εδρεύει στη Γενεύη, έχετε το καθήκον, ως μέρος της επίσημης ιδιότητας σας, να ενεργείτε πάντοτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να προστατεύεται η υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού, ειδικά για να αποτραπεί η "καταχρηστική" δήλωση πανδημίας από οργανισμούς, εταιρείες, κρατικούς οργανισμούς ή άλλες οντότητες, με την πρόθεση απελευθέρωσης μιας πανδημίας του ιού και στη συνέχεια μεταφοράς του μέσω ενός προγράμματος μαζικού εμβολιασμού με μολυσμένα υλικά, ώστε να κερδίσουν πολιτικά και οικονομικά πλεονεκτήματα από τη μαζική δολοφονία.

Αναφορές στα Media δείχνουν ότι η οργάνωσή σας κάνει κατάχρηση των διοικητικών δομών, του προσωπικού και των υπηρεσιών του, υπερβάλλοντας με τον κίνδυνο του ιού της γρίπης των χοίρων, ώστε να δικαιολογηθεί ένα τέτοιο μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμού με αδοκίμαστο εμβόλιο, που δεν έχει ελεγχθεί.

Η ΠΟΥ έχει διατάξει όλα τα στελέχη της να εμφανιστούν στην αίθουσα ελέγχου πανδημιών ("Pandemic Control Room") 24 / 7 , για πρώτη φορά σε απάντηση των περιπτώσεων της γρίπης των χοίρων, όπως αναφέρθηκε από τα μέσα ενημέρωσης χθες, και είναι έτοιμη να εξαγγείλει πως πρόκειται για μια "πανδημία".

Η αίθουσα ελέγχου πανδημιών της ΠΟΥ σχεδιάστηκε έτσι ώστε να χαρτογραφεί και να παρακολουθείτε την εξάπλωση της πανδημίας του ιού, και είναι επομένως εξοπλισμένη με σούπερ-υπολογιστές που συνδέονται με όλες κυβερνήσεις-μέλη του ΟΗΕ και τις δυνάμεις ασφαλείας τους.

Από αυτή την "αίθουσα ελέγχου", θα προέρχονται οι δηλώσεις κάθε "πανδημίας" και θα ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε να μου δώσετε τη λίστα με τα ονόματα των ατόμων που εργάζονται σε αυτό το δωμάτιο ελέγχου.

Όταν η ΠΟΥ στέλνει μια τέτοια "δήλωση" προς τον Πρόεδρο Obama, τη FEMA και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, θα αναπτύσσονται "Πανδημικές ομάδες δράσεις", σύμφωνα με τις πληροφορίες μου.

Οι Διοικητές κάθε Πολιτείας θα ενημερώνονται πως θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του Νομοσχεδίου περί Επείγουσας κατάστασης Υγείας (MSEHPA-Model State Emergency Health Powers Act). Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να συναινούν με μαζικούς εμβολιασμούς, ή αλλιώς θα υποπίπτουν σε έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν θα ήταν, Δρ Τσαν, καλύτερα να ζητηθεί από τους ανθρώπους που αρνούνται, να φορούν απλά μία χειρουργική μάσκα εάν υπάρχει, πράγματι, ένας αληθινός κίνδυνος πανδημίας; Γιατί να εξαναγκάσετε σε πόνο με την πρακτική εμβολιασμού;

Η νομική κατάσταση που ισχύει λέει, πως όποιος αρνείται το εμβόλιο, ή / και αντιστέκεται θα εγκαθίσταται αναγκαστικά σε ένα έτοιμο "στρατόπεδο καραντίνας" ("quarantine compound") και θα μπορούν "νόμιμα" να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν. [δικαιολογημένη "φονική βία". -(Justified "deadly force".) ]
Βλέπε http://www.forhealthfreedom.org/Publications/Informed/RevisedModelState.html

Θα πρέπει να είστε ενήμερη περί αυτών των στοιχείων.

Αυτό είναι ένα τόσο δραστικό σενάριο, που σημαίνει πως υπό την ιδιότητά σας ως δημόσιος υπάλληλος πρέπει να έχετε μία πραγματική απόδειξη φρικτής απειλής του πληθυσμού και να αποδείξετε πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι οι ενέργειές σας θα αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή και επίσης αποτελεί μία καλή αιτία, γιατί εσείς δεν προτείνεται απλά χειρουργικές μάσκες σε όσα άτομα δεν θέλουν να δεχτούν τον εμβολιασμό.

Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φαίνεται ότι το νέο στέλεχος της γρίπης των χοίρων είναι μια συνθετική ανασυνδυασμένη διάρθρωση, που περιέχει γονίδια από πτηνά, ανθρώπους και χοίρους, από πολλές διαφορετικές ηπείρους. Ως εκ τούτου, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι προήλθε από εργαστήριο και δη από ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων (bioweapons).

Μήπως θα ήταν καλύτερα να διερευνήσει η ΠΟΥ το εργαστήριο που κατασκευάζει και διαθέτει αυτόν τον συνθετικό ιό και να διώξει αυτούς τους ανθρώπους ή να συστήσει να φορούν οι άνθρωποι χειρουργικές μάσκες προστασίας, αντί να κηρύξει ένα μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμού;

Σύμφωνα με μια αναφορά του Fox News παρακάτω, η εκτίμησή σας για τους κινδύνους της γρίπης των χοίρων είναι πιο απαισιόδοξες από αυτές του CDC, που συνιστά απλώς συνήθεις προφυλάξεις. Πώς το εξηγείτε αυτό;

Πώς μπορώ να εξηγήσω γιατί έχετε εντοπίσει τόσο πολλούς θανάτους, ενώ η μεξικανική κυβέρνηση έχει επιβεβαιώσει μόνο 16, από αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης; Ποια είναι η επιστημονική βάση για αυτή την αναγνώριση από την πλευρά σας; Χρησιμοποιείτε μια σωστή διαδικασία; Μπορείτε να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διαδικασία και ότι η σύσταση να φορούν οι άνθρωποι απλώς χειρουργικές μάσκες δεν είναι επαρκής?

Επίσης, σημειώνω ότι το νέο στέλεχος της γρίπης των χοίρων έχει εμφανιστεί στο Μεξικό και στην Αμερική ταυτόχρονα με "μυστηριώδεις συνθήκες» που αποτελούν επίσης ενδείξεις μιας ηθελημένης, προγραμματισμένης και συντονισμένης απελευθέρωσης του ιού, από τα εργαστήρια κατασκευής συνθετικών ιών. Δεν θα έπρεπε να ερευνήσετε ένα τέτοιο "μυστηριώδες" περιστατικό; Έχετε εξαγγείλει σχετική έρευνα; Ποιος είναι υπό διερεύνηση; Να αναφερθούν λεπτομερή στοιχεία;

Η ΠΟΥ είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις πριν από την κήρυξη πανδημίας και την έναρξη ενός προγράμματος μαζικού εμβολιασμού, γιατί πρέπει - ως μέρος των καθηκόντων σας να είστε ενήμερη, ως ο κάτοχος ενός τέτοιου αξιώματος- να γνωρίζεται ότι το μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων το 1976, εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, λόγω της συγκέντρωσης αποδείξεων, ότι ο κίνδυνος για το ευρύ κοινό ήταν μεγαλύτερος από το πρόγραμμα εμβολιασμού παρά από τον πραγματικό ιό της γρίπης των χοίρων.

Είναι ειδικά καθήκον σας, με δεδομένο αυτό το προηγούμενο του 1976, να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υλοποιηθεί μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμού, εκτός εάν η ζημία που προκαλεί στο ευρύ κοινό υλοποιείται υπό την αιγίδα σας με την πρόωρη κήρυξη πανδημίας και χωρίς επαρκείς εγγυήσεις, που να εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια του υλικού κάθε εμβολίου.

Θα πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι οι χειρουργικές μάσκες προστασίας δεν αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση τυχόν λεγόμενων "πανδημιών".

Πιστεύω ότι δεν πληρείτε το καθήκον σας στο
  • α) να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες στο κοινό σχετικά με τις απειλές που δέχονται από την γρίπη των χοίρων και
  • β) να βεβαιωθείτε ότι δε εξαγγέλλεται πρόωρα μια πανδημία, ως πρόσχημα για να βιαστούμε μέσω μολυσμένων ή ελαττωματικών υλικών εμβολίων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, όπως συνέβη το 1976.
Ως δημόσιος υπάλληλος οργανισμού, ο οποίος ερευνά σήμερα τη συμμετοχή της Baxter και της Avir στην απελευθέρωση των υλικών πανδημίας της γρίπης των πτηνών στην Αυστρία, είστε υποχρεωμένη να έχετε πλήρη γνώση και των λεπτομερειών αυτής της υπόθεσης όπως και το ρόλο που έπαιξε μια φαρμακευτική εταιρεία, δηλαδή η Baxter, θέττοντας σχεδόν σε κίνηση μια πανδημία.

Ίσως επίσης να έχετε γνώση της ποινικής δίωξης που κατέθεσα κατά της Baxter και άλλων φορέων, συμπεριλαμβανομένης και της ΠΟΥ, σε σχέση με αυτή την περίπτωση την 8η Απριλίου στον Εισαγγελέα της Βιέννης, δεδομένου ότι αυτά τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε ένα blog.
Το κέντρο αναφοράς της ΠΟΥ με την εφοδίασε την Baxter με τον θανατηφόρο άγριο τύπο του ιού της γρίπης των πτηνών, που ολοκληρώθηκε με αναμεμειγμένο υλικό συνήθους ανθρώπινης γρίπης και το που διένειμε σε 16 εργαστήρια στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβενία και τη Γερμανία, με μια ψευδή ετικέτα και έτσι κατά την εκτίμηση των εμπειρογνωμόνων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχεδόν να ξέσπαγε πανδημία γρίπης των πτηνών αυτό το χειμώνα. Μείγμα Ιού από εργαστήριο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πανδημία - 6 Μαρτίου 2009, 0002 hrs IST, AGENCIES

Η περίπτωση της Baxter αυτού του χειμώνα συνεπώς, αποτελεί μία σαφή, καλά τεκμηριωμένη σχέση μεταξύ της ΠΟΥ και της απελευθέρωσης υλικού πανδημίας της γρίπης των πτηνών στην Ευρώπη αυτό το χειμώνα.
Η ΠΟΥ, σύμφωνα με αναφορές, διεξάγει έρευνες σχετικά με την Avir και την Baxter και τον ρόλο τους στην παραγωγή και διανομή του υλικού αυτού, αλλά μέχρι σήμερα δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα της έρευνας ή δεν έγιναν συστάσεις σε σχέση με αυστηρότερους κανόνες βιοασφάλειας για τα εργαστήρια που εργάζονται με τον εξαιρετικά παθογόνο ιού της γρίπης των πτηνών. Γιατί όχι;

Πιστεύω πως η αποτυχία σας να διεξάγετε μια πλήρη και λεπτομερή έρευνα για το περιστατικό αυτό και να δημοσιοποιήσετε αυτές τις διαπιστώσεις ή του να κάνετε σαφείς συστάσεις για το πώς να αποφευχθεί η επανάληψη αυτού του συμβάντος, δεν είναι απλώς μια αποτυχία να εκτελέσετε το καθήκον σας ως δημόσιος υπάλληλος, αλλά αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για τον ρόλο σας στην
κάλυψη της πραγματικής προέλευσης του ιού της πανδημίας και συγκεκριμένα το κέντρο αναφοράς της ίδιας της ΠΟΥ .

Στην ποινική δίωξη που κατέθεσα στην Εισαγγελία της Βιέννης στις 8 Απριλίου, 2009,
ισχυρίζομαι πως η Baxter σκοπίμως προσπάθησε να προκαλέσει πανδημία με σκοπό την άντληση κέρδους από αυτό, αφού είχε υπογράψει εκ των προτέρων επικερδή συμβόλαια για την παροχή εμβολιασμού για τη γρίπη των πτηνών με την αυστριακή Υπουργείο Υγείας, το 2006, και συγκεκριμένα η σύμβαση υπεγράφη με την υπουργό Υγείας της Αυστρίας, Maria Rauch-Kallat, εμπλεκόμενη στην προμήθεια 16 εκατομμυρίων εμβολίων, σε περίπτωση που ο ΠΟΥ θα κήρυσε πανδημία της γρίπης των πτηνών.

Στη Γερμανία, ο εμβολιασμός της γρίπης των πτηνών εξασφαλίζει σίγουρα περισσότερα κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες και με την προσθήκη κινήτρων υπέρ των εταιριών για την έναρξη μιας πανδημίας, επειδή θα έχουν κέρδος από κάτι τέτοιο, καθώς και με κινήσεις τους (lobying) ώστε να ασκούν
αθέμιτη επιρροή στα μέλη του ΠΟΥ, ώστε να κηρύξει ο τελευταίος μία πανδημία, μολονότι δεν έχει επαρκή λόγο.

Αναφερόμενη στη νομοθεσία σχετικά με την κακουργηματική επιρροή του οργανωμένου εγκλήματος, υποστήριξα ότι η υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι σε οργανώσεις όπως η ΠΟΥ, έχουν καταληφθεί από κακοποιά στοιχεία που πράγματι συμβάλλουν στην εξάπλωση μίας εγκληματικής ατζέντας, που διαπράττουν ανθρωποκτονία με το κίνητρο της ληστείας - έστω και με μυστικά προγράμματα βιολογικών όπλων (bioweapons). (συνεχίζεται...)


**********
Δείτε επίσης:

Προϊόν της Baxter περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ