9 Μαΐ 2009

ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! -Γρίπη των χοίρων: άλλη μία ιατρικώς κατασκευασμένη επιδημία...

ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Καταδίκη των Εμβολιασμών από ικανούς Γιατρούς


Τα κείμενα που θα ακολουθήσουν σε αυτή την ενότητα, που αφορά τόσο τα εμβόλια γενικά, όσο και την τελευταία υποτιθέμενη έξαρση της "γρίπης των χοίρων" και των ψευδών κινδύνων που τάχα διατρέχει η ανθρωπότητα, προέρχονται από ένα βιβλίο με τίτλο "Καταδίκη των Εμβολιασμών από ικανούς Γιατρούς" (VACCINATION CONDEMNED BY COMPETENT DOCTORS) που εκδόθηκε το 1977 (!).

Όπως φαίνεται η ιστορία παραπληροφόρησης και προπαγάνδας ή ακόμη και εκ προμελέτης μεταχείριση ανίδεων ανθρώπων ως "πειραματόζωα" που στέλνονται στο θάνατο μαζικά, δεν είναι μια νέα επινόηση... για να κερδίζουν κάποιοι μισάνθρωποι. Και δυστυχώς ακόμη και σήμερα οι εμβολιασμοί, μολονότι επικίνδυνοι και θανατηφόροι πολλές φορές, αποτελούν πάγια τακτική του ιατρικού κατεστημένου...

Δυστυχώς το γεγονός πως δεν δίστασαν ούτε, το 1976, αλλά ούτε και το 1918, να στείλουν εκατομμύρια ανθρώπων στον άλλο κόσμο, παραπληροφορώντας τους για τα "ευεργετικά" εμβόλια τους... δίνει περιεχόμενο ακόμη και σε περίεργες ή εξωφρενικές θεωρίες -για τον φυσιολογικό νου...-, που μιλούν για σκοτεινά σχέδια αφανισμού της ανθρωπότητας. Μόνο το 1918, όταν ο πληθυσμός στη Γη κυμαινόταν στα 1,8 δισ. ανθρώπων ακόμη, σκότωσαν 20.000.000... Σήμερα άραγε πόσους έχουν σκοπό να δηλητηριάσουν?...

Η γνώση είναι δύναμη. Μια δύναμη που μπορεί να μας σώσει από πολλές άσκοπες ταλαιπωρίες. Μια δύναμη που είναι ικανή να μας προφυλάξει ίσως ακόμη και από το... μοιραίο.
Το βιβλίο αυτό, απ΄όπου θα επιλέξω κάποια κείμενα, αποτελεί μία από τις πιο ενημερωτικές προσπάθειες που έγιναν για το θέμα στην Αμερική και περιέχει στοιχεία που συλλέχθηκαν από ιατρικά αρχεία, εκθέσεις του στρατού, καθώς και εκπληκτικά ευρήματα από ερευνητές σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να βοηθήσει στην καταπολέμηση των καταστροφικών επιπτώσεων του εμβολίου και να φωτίσει την προπαγάνδα.

Δυστυχώς η ίδια προπαγάνδα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι και σήμερα και κρατά αιχμάλωτους, τόσο τους γιατρούς όσο και τον απλό λαό, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που είναι να απορεί κανείς πως ενώ υπάρχουν μελέτες σχετικά με τις βλάβες που προκαλούν τα ίδια τα εμβόλια, 30 και πλέον χρόνια μετά οι γιατροί συνεχίζουν δίχως ενδοιασμό να τα χρησιμοποιούν και να τα προωθούν....

Η ίδια η συγγραφέας η Eleanora I. McBean, Ph.D., N.D. λέει στον πρόλογο του βιβλίου:
Έχω δει καρκίνους να προκαλούνται από εμβολιασμούς, στο χέρι των ατόμων, ακριβώς στο σημείο που έγινε ο εμβολιασμός. Έχω δει, επίσης, παραλύσεις και άλλες τραγωδίες που προκαλούνται από εμβολιασμούς. Όλα αυτά είναι περιττά και μπορούν να αποφευχθούν με την εφαρμογή των πληροφοριών που περιέχονται στα κεφάλαια αυτού του βιβλίου.

SWINE FLU


"Γρίπη των χοίρων": άλλη μία ιατρικώς κατασκευασμένη επιδημία
ματάφραση-απόδοση: Βίκυ Χρυσού

"Αφαιρέστε τα κέρδη από την βιομηχανική παραγωγή και διαχείριση ορών και εμβολίων και σύντομα θα καταδικάζονται ακόμη και από εκείνους που σήμερα τα χρησιμοποιούν"
George Starr White M D

Τη στιγμή που γράφονται αυτά, τον Οκτώβριο του 1976, μια ομάδα ιατρικών καιροσκόπων πήρε από μόνη της τη δικτατορική εξουσία να κηρύξει την απειλή μιας σαρωτικής επιδημίας της γρίπης των χοίρων, που όπως ισχυρίζονται θα είναι παρόμοια ή ανάλογη της επιδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918, που αφάνισε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η δήλωση αυτή είχε στόχο να τρομάξει όλους τους ανθρώπους κάνοντας τους να τρέξουν σε κέντρα εμβολιασμού για να εμβολιαστούν με πειραματικά εμβόλια γεμάτα δηλητήρια, ενώ οι υποστηρικτές της θα συλλέγουν τα κέρδη.

Κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού πολιομυελίτιδας, ένας εκπρόσωπος της ParkeDavis - που είναι ένας από τους πέντε οίκους φαρμάκων που κατασκευάζουν το εμβόλιο δήλωσε: "Η εταιρεία μας, θα εισπράξει το 1955 πάνω από $ 10.000.000 για το εμβόλιο Salk." Πριν τελειώσουν είχαν "αρπάξει" από τον κόσμο πάνω από 4 δισ. δολάρια για το εμβόλιο Salk.
(βλ. κεφάλαιο: πολιομυελίτιδα προκαλείται από εμβολιασμό)

(εικόνα του κτιρίου της Parke Davis, θυγατρική πλέον της
Pfizer- via wikipedia-Building on the Parke-Davis Plant campus in Detroit
Ασπρόμαυρη φωτο εποχής via googleimage search, με το εμβόλιο polio της εταιρίας Lilly)

Τα περισσότερα άτομα είχαν ανοίξει τα μάτια τους κατά τη διάρκεια του φιάσκο με το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, έτσι τώρα που αυτοί οι προωθητές των δηλητηρίων άρχισαν και πάλι να χτυπάνε τα τύμπανα αναζητώντας πελάτες για τα εμβόλια πανώλης των χοίρων, ήταν αρκετά έξυπνοι, ώστε να δουν άμεσα την απάτη και να αρνηθούν την 'βολές', παρόλο που η επιχείρηση προπαγάνδας και εκφοβισμού χρησιμοποιεί συνθήματα του τύπου : η χοιροειδής γρίπη είναι μεταδοτική και μπορεί να πεθάνετε αν δεν εμβολιαστείτε.

Ωστόσο, οι τεχνικές εκφοβισμού και ίσως και άλλα κίνητρα ακόμη, χρησιμοποίησαν τον τότε εν ενεργεία πρόεδρο Ford (των ΗΠΑ), ο οποίος από τότε που είχε ψηφιστεί ήταν εκτός γραφείου. Όταν η υψηλής πίεσης επιτροπή πωλήσεων, οι γιατροί Salk Sabin, Sencer, Mathews Cooper, κτλ μπήκαν στο γραφείο του Ford το Μάρτιο ('76) και του είπαν να τους δώσει στο χέρι πάνω από 135.000.000 δολάρια για τη στήριξη του, ιδιωτικών συμφερόντων (είσπραξης χρημάτων), εμβολίου, τους τα έδωσε σαν ένα μικρό παιδάκι, χωρίς καν να τους ενοχλήσει ζητώντας κάποια εγγύηση, πως το αναπόδεικτο εμβόλιο τους δεν θα σκοτώσει τους ανθρώπους -όπως έκανε και σε άλλες εκστρατείες εμβολιασμού- ή πως οι ισχυρισμοί τους ήταν δικαιολογημένοι.

Οι ισχυρισμοί τους περί "ασφάλειας", "αποτελεσματικότητας" και "ανάγκης" αποδείχτηκαν ψευδής κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, όταν από το εμβόλιο πέθαναν 113 άτομα σε εθνικό επίπεδο, και παρέλυσαν 75 μόνο στην Καλιφόρνια. Δεν διαθέτουμε τις εκθέσεις από όλες τις (50) πολιτείες, αλλά αν η κατάσταση είναι ίδια με αυτή στην Καλιφόρνια, τότε οι περιπτώσεις παράλυσης θα ανέρχονται στις 3.675 περίπου.

Σε πολλούς ιατροδικαστές μάλιστα έχουν δοθεί εντολές από τους γιατρούς να μην αναφέρουν τις απώλειες από τα θύματα της γρίπης των χοίρων. Έτσι, δεν γνωρίζουμε ακόμα όλα τα γεγονότα, και ίσως να μην τα γνωρίσουμε ποτέ, εκτός εάν γίνει μια έρευνα τύπου "Watergate".

Καμία επιδημία "γρίπης των χοίρων"

Όλος ο εκφοβισμός περί γρίπης των χοίρων είχε βασιστεί στο θάνατο ενός μόνο στρατιώτη στο Fort Dix, της New Jersey (Μία έκθεση αναφέρει Οκτώβριο 1975 και άλλη Φεβρουάριο 1976). Δεν υπήρξε ποτέ και καμία πραγματική απόδειξη αν είχε καν χοιροειδή γρίπη. Υπήρξε μια μεγάλη διαφορά απόψεων μεταξύ των γιατρών για την πραγματική αιτία του θανάτου του. Ορισμένοι μάλιστα προσπάθησαν να πουν πως ευθυνόταν το γεγονός πως πήγε μια βόλτα ενώ ήταν άρρωστος. Η επίσημη διάγνωση για το θάνατό του αναφέρει πως προήλθε από γρίπη Α-Victoria και όχι χοιροειδή γρίπη.

Όλοι οι στρατιώτες στο στρατόπεδο είχαν εμβολιαστεί με το αντιγριπικό εμβόλιο της Port Chalmers, η οποία ισχυρίστηκε ότι περιέχει αντιγόνα για την προστασία τους σε όλα τα στελέχη της γρίπης. Λίγο μετά τους εμβολιασμούς πάνω από 500 άνδρες αρρώστησαν με γρίπη ούτως ή άλλως, πράγμα που αποδεικνύει πως το αντιγριπικό εμβόλιο είναι μια συνολική αποτυχία και δεν προστατεύει από τη γρίπη ή οτιδήποτε άλλο.

Περίπου την ίδια ώρα εισήχθησαν στο νοσοκομείο στο Φορτ Νοξ 66 επιπλέον άτομα. Δεν διαθέτουμε τις αναφορές από όλα τα στρατόπεδα, αλλά, είναι αρκετά πιθανό να υπήρχαν πολλές περιπτώσεις σοβαρής δηλητηρίασης από το εμβόλιο -καμία αμφιβολία: επικαλούνται κάποια άλλη αιτία και παραποιούν τα πιστοποιητικά θανάτου, όπως συνήθως συμβαίνει με τους θανάτους από εμβολιασμό. Στα πιστοποιητικά θανάτου εξαιτίας δηλητηρίασης από εμβόλια συνήθως διαβάζει κανείς: "πέθανε από πνευμονία" ή ηπατίτιδα, ή μηνιγγίτιδα ή κάτι άλλο.

To παρόν εμβόλιο γρίπης που χρησιμοποιούν στους απλούς πολίτες, είναι εξίσου αναποτελεσματικό και επικίνδυνο και όμως, προωθείται σε όλη την χώρα με καταστροφικά αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλες απώλειες θα έχουν. Είναι αποφασισμένοι να το χρησιμοποιήσουν για όσο διάστημα μπορούν να ξεφύγουν -γιατί είναι κερδοφόρο. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός σκοπός.

(φωτο: FPG/Hulton Archive/Getty Images via googlesearch-
New Yorkers queue up for their free smallpox vaccinations after 12 cases were reported in the state, April 1947.)


Ακόμη και αν η γρίπη των χοίρων ήταν η αιτία του θανάτου του στρατιώτη, μία περίπτωση ασθένειας δεν είναι λόγος εξαγγελίας μιας πανεθνικής επιδημίας. Χρειάζονται τουλάχιστον 30 περιπτώσεις από την ίδια ασθένεια στον ίδιο τόπο, ώστε να στοιχειοθετηθεί μία επιδημία.

Οι προωθητές του εμβολίου προσπαθούσαν μανιωδώς να βρουν μία τουλάχιστον περίπτωση γρίπης των χοίρων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για να δικαιολογήσουν την τεχνητή καμπάνια εμβολιασμού τους. Όμως, δεν είχε βρεθεί ούτε μία περίπτωση -ούτε ακόμα και ανάμεσα στους χοίρους. Είχαν ακούσει το όνομα ενός ανθρώπου, του Larry Hardison στο Missouri, ο οποίος είχε κρύωμα και έσπευσαν να του πάρουν δείγμα από το λαιμό, ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν μια υπόθεση πάνω σε αυτό. Ωστόσο, ανάρρωσε πριν καταφέρουν να πάρουν το δείγμα. Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις της γρίπης που ελέγχουν προκαλούνται από το ίδιο το εμβόλιο.

Δεν υπάρχει επιδημία γρίπης των χοίρων στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ μία τέτοια, εκτός εάν οι προωθητές εμβολίων πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους για τον εμβολιασμό όλων των ανθρώπων. Τότε θα υπάρξει μια πλήρης έκρηξη επιδημίας, όμως από δηλητηρίαση εμβολίου - όχι από γρίπη.

Έχουν ήδη καταγραφεί 113 θάνατοι από το εμβόλιο και αυτό είναι αρκετό για να αποτελεί μια επιδημία δηλητηρίασης από εμβόλιο.

(συνεχίζεται...)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ