8 Μαΐ 2009

Απλές συμβουλές αντιμετώπισης του πανικού "γρίπης των χοίρων"


Κοινώς: τρόποι αντιμετώπισης "ψεύτικου" συναγερμού...
-έτσι κλείνουμε τη βάνα του "φόβου & του πανικού" που κάποιοι θέλουν ανοιχτή...


Πριν περάσω στην παράθεση ακόμη πιο αποκαλυπτικών κειμένων, που αναφέρουν πως τα ίδια τα εμβόλια ευθύνονταν για την έξαρση ακόμη και της "περίφημης" "ισπανικής γρίπης" του 1918, που έμεινε γνωστή σαν "ο μαύρος θάνατος", που αποδεκάτισε κυριολεκτικά τους ανθρώπινους πληθυσμούς, -πως δηλαδή πίσω από το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων βρίσκονταν και πάλι τα φαρμακευτικά καρτελ και τα εμβόλια τους...- θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα σημαντικά σημεία με κάποιες προτάσεις.

Στο θέμα της φαρμακευτικής αγωγής:
  • Πριν καταφύγετε σε οποιαδήποτε κλασική αντιμετώπιση ασθενειών -εμβόλια, χημικά σκευάσματα κτλ- με βάση τα λεγόμενα του κατεστημένου, βεβαιωθείτε πως "οι παρενέργειες" των σκευασμάτων δεν είναι πιο επικίνδυνες από την ίδια την ασθένεια.
  • Προ πάντων σιγουρευτείτε πως πράγματι υφίσταται η ίδια η ασθένεια...
  • Τηρείτε βασικούς κανόνες υγιεινής -δίχως να υπερβάλλετε με χρήση βακτηριοκτόνων κτλ - δεν σας είναι απαραίτητα.
  • Αναζητείστε πρώτα ήπιες και φυσικές μεθόδους ίασης.
  • Συμβουλευτείτε ακόμη και τη διαίσθηση σας.
Η ατομική σας υγεία είναι καθαρά δικό σας, πολύ προσωπικό θέμα. Μην αφήνεστε με "δέος" στα χέρια οποιουδήποτε.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα σενάριο ψυχολογικής πίεσης-προπαγάνδας και πρόκλησης πανικού. Η εκτίμηση μου είναι πως δεν υπάρχει ουσιαστικός-πραγματικός κίνδυνος από τη "γρίπη των χοίρων".

Γι' αυτό: Μην επιτρέπεται να σας φοβίζουν και να σας πανικοβάλλουν. Έχω πει ήδη πολλές φορές πως ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός μας και ειδικά της υγείας μας...

Αν υπάρξει κάποια εστία έξαρσης -πράγμα που με δυσκολία θα μπορούσε να ελέγξει κανείς, μιας και όπως αναφέρθηκε μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ τα εργαστήριο των CDC στις ΗΠΑ μπορούν να ταυτοποιήσουν τον όποιο ιό "γρίπης των χοίρων" και να αποκλείσει "απλή, συνηθισμένη" περίπτωση γρίπης...- με σχετική βεβαιότητα θα μπορούσαμε να πούμε πως
  • ή προκλήθηκε από λήμματα μεγάλων κτηνοτροφικών μονάδων που πετούν ανεξέλεγκτα ανεπεξέργαστα τοξικά λήμματα
  • ή πως προκλήθηκε τεχνητά με διασπορά του ιού από "δήθεν ατυχήματα" κατά τη μεταφορά "θανατηφόρων ιών" -όπως η περίπτωση της Baxter σε συνεργασία με την παγκόσμια οργάνωση υγείας...
Και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω πως δίχως έντονη χημικό-φαρμακευτική αγωγή ο οργανισμός μας μπορεί να ανταπεξέλθει, αρκεί φυσικά να διαθέτει μια σχετικά καλή γενική φυσική κατάσταση -την οποία μπορούμε να διατηρούμε μέσω υγιεινής-φυσικής, κατά προτίμηση αλκαλικής διατροφής με αποφυγή κρέατος & σωματικής άσκησης, παράλληλα με κατάλληλη 'πνευματική τροφή'-.

Εάν νιώθουμε πως "οι ειδήσεις" που διαβάζουμε ή βλέπουμε μας προκαλούν αισθήματα φόβου και πανικού, είναι ένας καλός λόγος για να κλείσουμε -΄ή καλύτερα να πετάξουμε- την τηλεόραση ή την φυλλάδα, μιας και είναι σήμερα βασικά εργαλεία προπαγάνδας και χειραγώγησης και εκ των πραγμάτων "μη κατάλληλη πνευματική τροφή"...

Γενικώς θα πρότεινα να μην εμπιστεύεστε με ευκολία δηλώσεις "επίσημες" σήμερα, και να είστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι -ποτέ όμως φοβισμένοι!- μιας και κάθε επίσημος φορέας μοιάζει να έχει μολυνθεί από περίεργες αντι-ανθρώπινες παράλογες ιδέες και τακτικές...

Το ίδιο βέβαια ισχύει και απέναντι σε κάθε είδους "θεωρία" που με φανατισμό προκαλεί-επιθυμεί την αντίδραση σας και ειδικά όταν παροτρύνει σε βίαιες εκδηλώσεις... Να είστε το ίδιο υποψιασμένοι απέναντι τους, καθώς δεν αποκλείεται να ανήκουν στα ίδια παρασκηνιακά "συμφέροντα" που επ' ουδενί ταυτίζονται με τη δική σας/μας ευημερία... (από τα έργα τους φαίνονται...)

Στο θέμα της διασποράς του ιού των χοίρων - ή και άλλων νοσογόνων παραγόντων και τοξικών μετάλλων- μέσω αεροψεκασμών (chemtrails) -ως βιολογικά όπλα στραμμένα ενάντια στους πληθυσμούς της γης ήδη έδωσα έναν δημιουργικό οραματισμό, με τον οποίο έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε, να μεταβάλουμε την κατάσταση υπέρ μας... (να τα κάνουμε... trails υγείας...)

Ας μην ξεχνάμε πως η σκέψη μας, η συνείδηση μας, είναι που δημιουργεί την πραγματικότητα μας.

Τέλος θα ΄θελα και πάλι να σας θυμίσω πως μία ομάδα στη Βιέννη κινείται ήδη νομικά ενάντια στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η οποία κατά πως φαίνεται δεν είναι με το μέρος μας, με την υγεία μας, αλλά με τα κέρδη λίγων φαρμακευτικών καρτέλ. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε επίσης να συνδράμουμε οδηγώντας παγκόσμιες οργανώσεις και καρτέλ, όπως και κάθε έναν που κατέχει οποιοδήποτε αξίωμα και δεν φέρεται σύμφωνα με το δημόσιο συμφέρον, όπως είναι καθήκον του, στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Το δίκιο και η αλήθεια πρέπει επιτέλους να λάμψουν. Κι αν δεν λειτουργεί ούτε και η δικαιοσύνη ακόμη σήμερα, επειδή επίσης ελέγχεται από συμφέροντα λίγων, ΕΜΕΙΣ, όλοι μαζί θα την κάνουμε να λειτουργήσει!

Τίποτε δεν θα μπορέσει να σταματήσει ένα κύμα μαζικών ατομικών ή συλλογικών αγωγών σε όλη την υφήλιο, κατά παντός εμπλεκόμενου και υπευθύνου. Η δίκαια και ειρηνική κάθαρση σε κάθε τομέα της ζωής μας θα γίνει πραγματικότητα.

Το δίκιο είναι με το μέρος της αλήθειας.

Και η αλήθεια είναι με το μέρος μας!


Καιρός να συντονιστούμε

Με εκτίμηση
η Τοξότισσα

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ