5 Μαΐ 2009

Η υστερία της "γρίπης των χοίρων": δεκανίκι χειραγώγησης των πολιτών του κόσμου

και "λαχείο" για τις φαρμακοβιομηχανίες...

Ένα ακόμη άρθρο εναλλακτικής ενημέρωσης σχετικά με την νέα υστερία των ΜΜΕ και τις πολιτικές τις ΝΠΤ, σχετικά με την υποτιθέμενη "πανδημία" που απειλεί τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη", είναι αυτό του Καναδού οικονομολόγου και καθηγητή του πανεπιστημίου της Οττάβα Michel Chossudovsky :

Πολιτικά ψέμματα και παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ σχετικά με την πανδημία "γρίπης των χοίρων"
(μετάφραση/απόδοση, εικόνες & πρόσθετες σημειώσεις: Βίκυ Χρυσού)

Τι είναι η γρίπη; Γρίπη είναι μια σοβαρή μεταδοτική αναπνευστική νόσος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης. Εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γρίπη κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άρρωστοι για περίπου μια εβδομάδα. Κάποια άτομα (κυρίως μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι και άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας) μπορεί να αρρωστήσουν πολύ βαριά ή ακόμη και να πεθάνουν από τη γρίπη. (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων -Centers for Disease Control and Prevention -CDC)

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ/WHO) ανέβασε το επίπεδο συναγερμού πανδημίας στη φάση 5 -της κλίμακας 6 επιπέδων.

Η Φάση συναγερμού 5 της ΠΟΥ σημαίνει ότι:
"υπάρχει βάσιμη περίπτωση μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, μπορεί να εξαπλωθεί σε τουλάχιστον δύο χώρες και η παγκόσμια εκδήλωση της ασθένειας είναι άμεση... Επίσης σηματοδοτεί αυξημένη προσπάθεια για την παραγωγή ενός εμβολίου... Ανθρώπινα θύματα της γρίπης έχουν επιβεβαιωθεί, στο Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Βρετανία, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ισπανία. " (η υπογράμμιση του συγγραφέα)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΟΥ πήρε την απόφαση αυτή μετά από το θάνατο ενός "23ων μηνών [παιδιού] που κατέληξε [από την γρίπη των χοίρων] στο Τέξας, μετά από ταξίδι του στο Μεξικό για ιατρική θεραπεία."

Η γρίπη των χοίρων, σύμφωνα με αναφορές, επιβεβαιώθηκε σε 11 Πολιτείες των ΗΠΑ. Υπαλλήλοι Υγείας του ΠΟΥ στη Γενεύη και την Ουάσιγκτον φέρεται να δήλωσαν πως "η εξάπλωση του ιού είναι απίθανο να σταματήσει".

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν προχωρήσει με πλήρη ταχύτητα και μικρή ανάλυση και επανεξέταση των δεδομένων, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περισσότερες από 2400 περιπτώσεις μη-ειδικού τύπου γρίπης στο Μεξικό.

"η παγκόσμια έκρηξη επίκειται ... όλες οι χώρες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν σχέδια προετοιμασίας ",

Η χειρότερη κρίση που αντιμετωπίζει η υγεία του κόσμου τα τελευταία 90 χρόνια ... "

Από την επομένη μέρα της δήλωσης Πανδημικού συναγερμού Φάσης 5 από τον ΠΟΥ, ένας επιστήμονας που συνδέεται με το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπαινίχθηκε, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, ότι η επιδημία θα μπορούσε δυνητικά να επηρεάσει το 40% έως 50% του πληθυσμού της ΕΕ "με ένα ήπιο τρόπο" . (Βλέπε europeanvoice.com, 30 Απριλίου 2009).

Ο Καθηγητής Neil Ferguson, μέλος του ειδικού τομέα για τη χοιροειδή γρίπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δήλωσε ότι
«το 40% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να είναι μολυσμένο εντός των επόμενων έξι μηνών, αν η χώρα πληγεί από μια πανδημία."
"Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι διαστάσεις θα πάρει η επιδημία τους επόμενους μήνες... Είναι σχεδόν σίγουρο ότι, έστω και αν εξαφανιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες -που κάλλιστα μπορεί να συμβεί- θα έχουμε μια εποχική επιδημία το φθινόπωρο. "
"Μπορούμε να αναμένουμε πως μέχρι και 30 έως 40% του πληθυσμού θα αρρωστήσει κατά το επόμενο εξάμηνο, εάν πραγματικά μετατραπεί σε πανδημία. "Θα μπορούσαμε να μολυνθούμε σε μεγάλο βαθμό τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά, αν ήμουν άνθρωπος των στοιχημάτων, θα έλεγα πως αφορά ελαφρώς μεγαλύτερο διάστημα, επειδή κινούμαστε προς το καλοκαίρι."
Ο καθηγητής Ferguson είπε επίσης πως οι 152 θάνατοι στο Μεξικό ίσως αποτελούν ένα σχετικά μικρό ποσοστό του συνολικού αριθμού που έχει μολυνθεί από τη λοίμωξη, οι οποίοι μπορεί να ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες."(Daily Express, 1 Μαΐου 2009)

Οι εκθέσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι παραποιημένες. Η πραγματικότητα ήρθε τα πάνω κάτω. Οι πολιτικές δηλώσεις δεν υποστηρίζονται από ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις. Οι δηλώσεις του καθηγητή Ferguson είναι αβάσιμες. Δεν έκανε καν τον κόπο να ελέγξει τον αριθμό των "εργαστηριακά επιβεβαιωμένων" περιπτώσεων γρίπης "των χοίρων" στο Μεξικό.

30 έως 40% του βρετανικού πληθυσμού; Έως και 50% του πληθυσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Με ποια βάση γίνονται αυτές οι δηλώσεις;

Στις 27 Απριλίου υπήρχε, σύμφωνα με τις εκθέσεις, μία μόνο περίπτωση της γρίπης των χοίρων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση:
«Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα γρίπης των χοίρων έχει διαγνωσθεί στην Ισπανία. Το υπουργείο υγείας της χώρας επιβεβαίωσε την είδηση την Δευτέρα το πρωί, μετά τις δοκιμές σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είχε πρόσφατα επιστρέψει από ταξίδι στο Μεξικό." (BBC, April 27, 2009)
εικόνες: Γερμανία/Μεξικό
Αποδυνάμωση του Κοινωνικού Κινήματος Διαμαρτυρίας

Δηλώσεις αυτού του χαρακτήρα για την "αναπόφευκτη εξάπλωση" της ασθένειας, δημιουργούν, εντελώς συνειδητά, ένα κλίμα φόβου, ανασφάλειας και πανικού. Παρέχουν επίσης τη δυνατότητα να αποσπαστεί η προσοχή από μια καταστροφική παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία οδηγεί τον κόσμο σε μαζική φτώχεια και ανεργία, για να μην αναφέρω τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και το ευρύτερο ζήτημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για εγκλήματα πολέμου.

Η πραγματική παγκόσμια κρίση χαρακτηρίζεται από φτώχεια, οικονομική κατάρρευση, εθνοτικές διαμάχες, θάνατο και καταστροφή, όπως και την παρέκκλιση των δικαιωμάτων των πολιτών και τη διάλυση των προγραμμάτων κοινωνικού κράτους. Η ανακοίνωση της ΕΕ για πανδημία γρίπης "των χοίρων" αναπόφευκτα εξυπηρετεί την αποδυνάμωση των κοινωνικών κινημάτων διαμαρτυρίας που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη.

Τα έκτακτα μέτρα που έχουν "κλείσει" ολόκληρες αστικές περιοχές, λειτουργούν ευρέως ως πρόσχημα της κυβέρνησης του Felipe Calderon για τη μείωση της έντασης της κοινωνικής δυσαρέσκειας ενάντια σε μία από τις πιο διεφθαρμένες διοικήσεις της μεξικανικής ιστορίας. Στο Μεξικό ακυρώθηκε, η πορεία της 1ης Μαίου, η οποία στρεφόταν κατά της κυβέρνησης Calderon.

Ισολογισμός της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας


Το συμβούλιο της ΠΟΥ μίλησε για πανδημία με μόλις 148 εργαστηριακά επιβεβαιωμένες περιπτώσεις πανώλης των χοίρων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων και 8 θανάτων:
"29 Απριλίου 2009 - Η κατάσταση συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία. Στις 18:00 GMT, 29 Απριλίου 2009,
  • σε εννέα χώρες έχουν επίσημα αναφερθεί 148 κρούσματα πανώλης των χοίρων (λοίμωξη A/H1N1).
  • Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει 91 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ανθρώπους και ένα θάνατο.
  • Το Μεξικό έχει αναφέρει 26 περιπτώσεις επιβεβαιωμένης μόλυνσης ανθρώπων μεταξύ των οποίων επτά θανάτους.
Οι ακόλουθες χώρες έχουν αναφέρει περιπτώσεις που επιβεβαιώθηκαν μεν εργαστηριακά, αλλά χωρίς θανάτους: Αυστρία (1), Καναδάς (13), Γερμανία (3), Ισραήλ (2), Νέα Ζηλανδία (3), Ισπανία (4) και το Ηνωμένο Βασίλειο (5).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση θα είναι διαθέσιμες σε τακτική βάση στην ιστοσελίδα της ΠΟΥ. "(WHO.org)
Στις 29 Απρίλη, η γενική διευθύντρια της ΠΟΥ, δρ Margaret Chan επιβεβαίωσε ότι
"Με βάση την αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων πληροφοριών και μετά από αρκετές διαβουλεύσεις εμπειρογνωμόνων, έχω αποφασίσει να αυξήσω το τρέχον επίπεδο συναγερμού της πανδημίας γρίπης από φάση 4 σε 5.

Η πανδημία γρίπης θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ακριβώς λόγω της ικανότητάς της να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλες τις χώρες του κόσμου.

... Ο ΠΟΥ θα εστιάσει στα επιδημιολογικά, κλινικά και ιολογικά επίπεδα της πανδημίας.

... Έχω πλησιάσει δωρήτριες χώρες, την UNITAID(1), τη Συμμαχία GAVI (2), την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους ώστε να κινητοποιηθούν για την εύρεση πόρων.
("Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς"- Η λαϊκή σοφία επιβεβαιώνεται άλλη μία φορά- Αν δείτε στο τέλος ποιοι είναι όλοι αυτοί που "συμμαχούν για το "καλό μας" και την "προστασία της υγείας μας" θα καταλάβετε θαρρώ εύκολα, ποιοί είναι και οι πραγματικοί στόχοι τους...-σημ. τοξότισσας)

Πλούσια "φλέβα χρυσού" για τους ομίλους Φαρμακοτεχνικής

Η Big Pharma έχει αναγνωριστεί από τον ΠΟΥ ως η λύση στην κρίση:
"Εγώ [η Γενική Διευθύντρια του ΠΟΥ] έχω πλησιάσει εταιρείες κατασκευής αντιικών φαρμάκων για να αξιολογήσω την ικανότητα και όλες τις δυνατότητες για αύξηση της παραγωγής. Επίσης, έχω πλησιάσει κατασκευαστές εμβολίων κατά της γρίπης που μπορούν να συμβάλουν στην παραγωγή ενός εμβολίου κατά της πανδημίας."
Η πανδημία γρίπης των χοίρων αποτελεί μια καλή εταιρική ευκαιρία για μια χούφτα ομίλους Βιοτεχνολογίας (Biotech). Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για να συνεργαστεί με την Big Pharma (μεγαλο-φαρμακοβιομηχανίες) για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων.

Εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν ένα παγκόσμιο επίπεδο συναγερμού 5 είναι πολύ φτωχά. Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι μια "παγκόσμια εκδήλωση της νόσου είναι κοντά". Όπως τεκμηριώνεται από τον William Engdahl, τα συμπτώματα της γρίπης των χοίρων δεν είναι ειδικά, αλλά παρόμοια με αυτά της γρίπης γενικά. (Βλέπε προηγούμενη ανάρτηση με το άρθρο του William Engdahl).

Επιστημονική άποψη έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη δήλωση του ΠΟΥ:
«Οι επιστήμονες που μελετούν τον ιό συναινούν στην άποψη ότι το υβριδικό αυτό στέλεχος της γρίπης - τουλάχιστον με τη σημερινή του μορφή - δεν έχει διαμόρφωση τέτοια που να είναι τόσο μοιραία, όπως τα στελέχη που προκάλεσαν ορισμένες προηγούμενες πανδημίες.

Στην πραγματικότητα, η σημερινή εκδήλωση της νόσου του ιού H1N1, το οποίο εμφανίστηκε στο Σαν Ντιέγκο και το νότιο Μεξικό στο τέλος του προηγούμενου μήνα, δεν μπορεί να κάνει ούτε τόσες ημίες, όσες προκαλούν α κλασικά κρούσματα γρίπης που συμβαίνουν κάθε χειμώνα, χωρίς πολλές φανφάρες.

Προκαταρκτικά στοιχεία από εργαστήρια γενετικής, επιδημιολογίας αλλά και απλών μαθηματικών μοντέλων δείχνουν ότι τα χείριστα σενάρια είναι πιθανόν να αποφευχθούν ήδη στην τρέχουσα εστία μόλυνσης."(Los Angeles Times, April 30, 2009)
"Η γρίπη είναι μια κοινή ασθένεια. Υπάρχουν εκατομμύρια κρούσματα γρίπης σε όλη την Αμερική, σε ετήσια βάση. "Σύμφωνα με την καναδική Medical Association Journal, η γρίπη σκοτώνει έως και 2500 Καναδούς και περίπου 36.000 Αμερικανούς πολίτες ετησίως. Παγκοσμίως, ο αριθμός των θανάτων που αποδίδονται κάθε χρόνο στη γρίπη είναι μεταξύ 250.000 και 500.000"
(Thomas Walkom, The Toronto Star, May 1, 2009)

Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις γρίπης που αναφέρθηκαν στο Μεξικό δεν εμφανίζουν το στέλεχος A/H1N1 .

Οι περισσότερες αναφερόμενες στον Τύπο ως "ύποπτες" περιπτώσεις γρίπης των χοίρων στο Μεξικό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί από προηγμένο εργαστηριακό έλεγχο. Η μεξικανή Υπουργός Υγείας, κ. José Ángel Cordova επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν
"2498 σοβαρές περιπτώσεις άτυπης πνευμονίας που συνδέονται με τον όρο γρίπη" ... [που] θα μπορούσαν να συνδέονται με τον ιό A/H1N1 ."
Από τα 2.498 κρούσματα, πέθαναν 159 από γρίπη ή συναφείς παθήσεις, αλλά μόνο επτά από αυτούς τους θανάτους σχετίζονται με τη γρίπη των χοίρων, σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της Υπουργού Υγείας.

Τα παραπάνω στοιχεία συμβαδίζουν με τον γενικό ρυθμό influenza που είχε παρατηρηθεί στο Μεξικό και τα προηγούμενα χρόνια. "Σε ένα φυσιολογικό έτος, μεταξύ 6500 και 7500 Μεξικανοί πεθαίνουν από ασθένειες όπως η πνευμονία-" (Στο ίδιο)

159 αναφορές θανάτων "έχουν αποδοθεί στο ξέσπασμα της γρίπης", αλλά οι εργαστηριακές εκθέσεις δείχνουν ότι η γρίπη των χοίρων ήταν η αιτία θανάτου μόνο σε επτά από τις 159 περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, στην πόλη της Veracruz La Gloria όπου υπήρχε μια εστία οξείας αναπνευστικής λοιμώξεως, από τις 450 περιπτώσεις, οι 35 που ελέγχθηκαν για τον ιό της γρίπης των χοίρων μία μόνο βγήκε θετική.

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες ως προς τα αποτελέσματα των εργαστηρίων σχετικά με τις επτά αυτές περιπτώσεις.

Οι περισσότερες από τις αναφορές στον Τύπο, αναφέρουν 152 θανάτους από τον ιό H1N1, ενώ στην πραγματικότητα μόνο επτά από αυτούς τους θανάτους σχετίζονται με το συγκεκριμένο στέλεχος A/H1N1, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας. Οι άλλοι θάνατοι μπορεί να σχετίζεται με περιπτώσεις απλής γρίπης ή / και άλλων των συναφών καταστάσεων.

Στις ΗΠΑ μόνο ένα εργαστήριο σε ολόκληρη τη χώρα έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του ιού, συγκεκριμένα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) που βρίσκονται στην Ατλάντα. Πόσα εργαστήρια υπάρχουν στο Μεξικό, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του ιού;

Σύμφωνα με τις εκθέσεις, τα δείγματα έχουν αποσταλεί στο Εθνικό Ινστιτούτο Επιδημιολογικής Διάγνωσης και Αναφοράς του Μεξικό, το οποίο στη συνέχεια, τις διαβιβάζει σε κρατικά εργαστήρια στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει εργαστηριακή ανάλυση, η οποία να πιστοποιεί αυτό το σχετικά μεγάλο αριθμό ύποπτων κρουσμάτων. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπουργού, οι εργαστηριακές αναλύσεις σχετικά με τους 159 θανάτους διεξάγονται σε εργαστήρια Μεξικού με την υποστήριξη της CDCP που εδρεύει στην Ατλάντα και τα αποτελέσματα επίκεινται.

Οι ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ έχουν αναφερθεί 109 κρούσματα του ιού (30 Απριλίου 2009), εκ των οποίων μόνο πέντε εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (Centers for Disease Control) επιβεβαίωσαν ότι ένα παιδί 23 μηνών στο Τέξας είχε πεθάνει από τον ιό της γρίπης των χοίρων, μετά από κλινική εξέταση και νοσηλεία.

ΗΠΑ κρούσματα της πανώλης των χοίρων σε ανθρώπους

( April 30, 2009, 10:30 AM ET)
Πολιτείες
# κατάσταση εργαστηριακά επιβεβαιωμένων περιπτώσεων
Θάνατοι
Arizona 1
California 14
Indiana 1
Kansas 2
Massachusetts 2
Michigan 1
Nevada 1
New York 50
Ohio 1
South Carolina
10

Texas
26
1
ΣΥΝΟΛΟ
109 περιτπωσεις
1 θάνατος
Διεθνή κρούσματα της πανώλης των χοίρων σε ανθρώπους
Βλέπε: World Health Organization


Η παραπληροφόρηση των Media

Στις ειδήσεις αναφέρουν πως "εκατοντάδες μαθητές της Νέας Υόρκης δήλωσαν πως είναι άρρωστοι" με "υποψία γρίπης των χοίρων". Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν με εργαστηριακούς ελέγχους τον αριθμό των κρουσμάτων της γρίπης των χοίρων στελέχους H1N1. Κατά πάσα πιθανότητα, τα παιδιά απλά πάσχουν από απλή γρίπη, η οποία όπως συνήθως εκδηλώνεται στη διάρκεια του μηνός Απριλίου.
"Όλες οι περιπτώσεις ήταν ήπιες, δεν πήγε κανένα παιδί σε νοσοκομείο, και κανένα παιδί δεν ήταν σοβαρά άρρωστο", δήλωσε ο Δρ. Frieden.
Υπάλληλοι του χώρου της Υγείας κατέληξαν στο προκαταρκτικό τους συμπέρασμα, μετά από τη διεξαγωγή ιογενών τεστ σε δείγματα από την μύτη ή το λαιμό οκτώ μαθητών, που τους επέτρεψε να αποκλείσουν άλλα στελέχη της γρίπης. "

Οι δοκιμές διεξήχθησαν σε παιδιά σχολικής ηλικίας του Queen's, αλλά οι δοκιμές δεν ήταν τελεσίδικες: μεταξύ αυτών των "εκατοντάδων παιδιών σχολικής ηλικίας", δεν υπήρξαν εκθέσεις εργαστηριακών αναλύσεων που να οδηγούν σε μια θετική ταυτοποίηση του ιού της γρίπης (influenza). Στην πραγματικότητα, οι εκθέσεις είναι αντιφατικές: σύμφωνα με τις αναφορές, η CDCP στην Ατλάντα είναι το "μόνο εργαστήριο στην χώρα που μπορεί να επιβεβαιώσει θετικά το νέο στέλεχος της γρίπης των χοίρων - που έχει εντοπιστεί ως H1N1." (Nyt, 25 Απριλίου 2009)

Η γρίπη είναι μια κοινή ασθένεια. Εκτός εάν υπάρξει ενδελεχής εξέταση σε εργαστήριο, το οποίο δεν μπορεί να καθορίσει την ταυτότητα του ιού.

Είναι αποκαλυπτικό ότι η CDCP, που εδρεύει στην Ατλάντα, διαδραματίζει καίριο ρόλο στον εντοπισμό του ιού για λογαριασμό πολλών χωρών της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων του Μεξικού, της Γουατεμάλα, του Ελ Σαλβαδόρ και της Κόστα Ρίκα. Στις 30 Απρίλη, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιούργησε ένα εργαστήριο CDCP στο Μεξικό. Με άλλα λόγια, μια κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ μονοπωλεί τη διεξαγωγή των εργαστηριακών δοκιμών, τα δεδομένα και τις αναλύσεις.

**********************************************
Σημειώσεις:
(1) -via wikipedia
Ιδρύτριες Χώρες
France, Brazil, Chile, Norway,and the United Kingdom
έτος ίδρυσης
2006
έδρα Geneva, Switzerland
διευθηντικά στελέχη Philippe Douste-Blazy, French Foreign Minister and President of UNITAID
Jorge Bermudes, Executive Secretary
περιοχή παροχής υπηρεσιών
Global
ιδιαίτερος στόχος δράσης
Health: HIV/AIDS, Malaria, Tuberculosis
μέθοδος Purchase of drugs through negotiations with pharmaceutical companies
Έσοδα $300 million in 2007, mostly through a solidarity levy on airline tickets
ισοσελίδα www.unitaid.eu

(2) The Global Alliance for Vaccines and Immunization (via wikipedia)

The GAVI Alliance

Πίνακας του Bruce Eagle

-πραγματικά θεωρώ πως δείχνει καταπληκτικά το τσίρκο που βιώνουμε. Κάθε λογικός άνθρωπος θα γέλαγε με τις τόσες φάρσες που μας πιάνουν "κορόιδα" και μας φοβίζουν... για να αισθανόμαστε "αποτελεσματικά" φοβισμένοι και χειραγωγημένοι στα χέρια μιας χούφτας τσαρλατάνων που κερδίζουν δισεκατομμύρια από τη δική μας "τεχνητή απελπισία", στην οποία οι ίδιοι μας βυθίζουν...

Ξυπνήστε! στην πραγματικότητα είστε/είμαστε τόσο δυνατοί που κανένας ιός δεν μπορεί να μας βλάψει! Δεν χρειαζόμαστε φάρμακα και εμ-βόλια! Απλές συνθήκες υγιεινής και σωστής διατροφής -σώματος και πνεύματος- κάνουν "θαύματα".

Μπορούν να μας βλάψουν μόνο στο βαθμό που το επιτρέπουμε...

Εσείς? θα τους το επιτρέψετε? Θα τους αφήσετε να σας "εμ-βόλια-σουν"? Θα τους επιτρέψετε και πάλι να κερδίσουν δις την ώρα που κινδυνεύει ακόμη και η θέση εργασίας σας?...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ