7 Μαΐ 2009

Βιολογικά Όπλα: Αποκαλυπτικό Γράμμα-καταγγελία προς την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας! - 2 -


το γράμμα-καταγγελία της Jane Burgermeister προς την ΠΟΥ-μέρος 2ο
(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Ως αποτέλεσμα των ενεργειών της Baxter, τουλάχιστον 35 άτομα στην Αυστρία και την Τσεχική Δημοκρατία έλαβαν προληπτική θεραπεία κατά της γρίπης των πτηνών και την κοινή γρίπη του ανθρώπου σε νοσοκομείο.

Αυτό υπογραμμίζει το γεγονός πως, κατά την επαγγελματική γνώμη του ιατρικού προσωπικού, υπήρχε πραγματικός, συγκεκριμένος και ειδικός κίνδυνος από το μολυσμένο υλικό της Baxter και της ΠΟΥ, για την υγεία των ατόμων αυτών, ώστε κρίθηκε αναγκαία η χορήγηση φαρμάκων. Κατανοώ επίσης γιατί το προσωπικό των εργαστηρίων στην Τσεχία, που ήρθαν σε επαφή με το μολυσμένο υλικό της Baxter, οι οποίοι ανέφεραν σχετικά στις 6 Φεβρουαρίου, είχαν τεθεί σε καραντίνα.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και η οργάνωσή σας εμπλέκεται σε αυτό, εφόσον παρέχει
 • α) ένα θανατηφόρο στέλεχος του ιού της γρίπης των πτηνών και
 • β) τη διερεύνηση του συμβάντος,
είναι καθήκον σας να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες, τις καταγγελίες για εγκληματική πρόθεση, τα αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς αυτούς και τις διαψεύσεις των ισχυρισμών αυτών, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί παραλληλισμοί με τη νέα αυτή περίπτωση της "γρίπη των χοίρων", που περιλαμβάνει επίσης μια συνθετική δομή και που έχει μυστηριωδώς εμφανιστεί σε δύο μέρη ταυτόχρονα.

Ειδικότερα, είστε υποχρεωμένη να είστε ενήμερη για το γεγονός ότι η Baxter χρησιμοποίησε κανονισμούς βιοασφάλειας επιπέδου 3, κατά τη διακίνηση του εξαιρετικά παθογόνου ιού της γρίπης των πτηνών, που έστειλε στην εν λόγω εταιρεία το κέντρο αναφοράς σας και πως στο πλαίσιο αυτών των κανονισμών βιοασφάλειας 3, τυχαία μόλυνση από το θανατηφόρο στέλεχος του ιού της γρίπης των πτηνών -που έστειλε το κέντρο αναφοράς σας στην Baxter- με ανθρώπινη γρίπη είναι ουσιαστικά αδύνατη.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την έρευνα του Jeffery K. Taubenberger του Τμήματος Μοριακής Παθολογίας, του Ινστιτούτου Παθολογίας Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με τον ιό της γρίπης των πτηνών και συγκεκριμένα την ανασυγκρότηση του θανατηφόρου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών από το γενετικό υλικό που ανακτήθηκε από τα θύματα της ισπανικής πανδημίας γρίπης του 1918-1919.

Αν και πολλοί ερευνητές και ΜΚΟ έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις πως η "ανάσυρση"αυτού του θανατηφόρου ιού ήταν επικίνδυνη για το κοινό, η ΠΟΥ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της συνέχισης της έρευνας για αυτό τον βιοτεχνολογικό ιό (bioengineered) και τα "αντίδοτα" του δαπανώντας εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των φορολογούμενων για ερευνητικά προγράμματα και προγράμματα πρόληψης.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε, ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι οι επιστήμονες δημοσίευσαν σε επιστημονικά περιοδικά αποδεικτικά στοιχεία, που έδειξαν ότι η γρίπη των πτηνών μπορεί να αναμειγνύεται με τον ανθρώπινο ιό της γρίπης για την παραγωγή ενός ιού πανδημίας σε εργαστηριακή κατάσταση.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την εν εξελίξει δικαστική έρευνα στην Πολωνία για το θάνατο αστέγων μετά τη χορήγηση δοκιμαστικού εμβολίου για τη γρίπη των πτηνών από γιατρούς και νοσοκόμους το περασμένο καλοκαίρι.

Υπάρχουν λοιπόν, θα έλεγα, πάρα πολλά στοιχεία στα πλαίσια του δημόσιου τομέα για να αποδείξουν ότι
 • φαρμακευτικές εταιρείες, κυβερνητικές οργανώσεις και άλλοι παράγοντες,
 • εν γνώσει και εκ προθέσεως δημιουργούν το υλικό του ιού της πανδημίας και, όπως είδαμε στην Αυστρία,
 • το απελευθέρωσαν αυτό το χειμώνα στον πληθυσμό, ενώ προσπαθούν να καλύψουν τη συμμετοχή τους.
Αν και εσείς και η ΠΟΥ τώρα εξαγγείλετε πανδημία της γρίπης των χοίρων στις ΗΠΑ, και θα πρέπει να πεθάνουν άνθρωποι ως άμεση συνέπεια του προγράμματος εμβολιασμού που ενεργοποιείτε, ή εάν υπάρξουν σημαντικές ενδείξεις βλάβης ή ζημίας στα άτομα ως άμεσο αποτέλεσμα του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού που εισάγετε, όπως συνέβη το 1976, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας χρεωμένο όχι με την κατηγορία μιας συνωμοσίας για πρόθεση μαζικής δολοφονίας, αλλά με την ίδια τη μαζική δολοφονία.

Επιπλέον, απ' όσο γνωρίζω, η ΠΟΥ έχει δημοσιεύσει μια μελέτη που περιγράφει τις οικονομικές επιπτώσεις ενός ιού πανδημίας.

Εάν, ως μέρος του αξιώματος σας βοηθήσετε εγκληματικές οργανώσεις που έχουν καταλάβει υψηλά αξιώματα του κράτους να εκτελέσουν τα εγκλήματα τους, να προκαλέσουν ανάφλεξη και στη συνέχεια να δηλώσουν πως πρόκειται για μια πανδημία, που διαταράσσει την οικονομία, τότε
 • εσείς,
 • άλλα ηγετικά πρόσωπα που εργάζονται για λογαριασμό της ΠΟΥ με επίσημες ιδιότητες και
 • η ΠΟΥ ως οργανισμός,
θα μπορούσατε επίσης, να θεωρηθείτε υπεύθυνοι
 • όχι μόνο για κατηγορίες σε ποινικές υποθέσεις,
 • αλλά και για τις ζημίες που απορρέουν από κατηγορίες συλλογικών αγωγών
τις οποίες δεν θα καταθέσουν μόνο πολίτες της Αμερικής, αλλά και πολίτες ή εταιρείες από όλο τον κόσμο, που θα βλέπουν τα έσοδά τους να παρακμάζουν ως άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας που εξαπολύθηκε και της επακόλουθης καταστροφής της οικονομίας.

Αν υπάρξει μια δήλωση-εξαγγελία πανδημίας από την ΠΟΥ και μαζικοί θάνατοι από το πρόγραμμα εμβολιασμού, προβλέπω μια κατάσταση όπου εσείς και η ΠΟΥ θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με χιλιάδες καταθέσεις ποινικών αγωγών από μεμονωμένα άτομα, αλλά και με συλλογικές αγωγές.

Πιστεύω πως υπάρχουν στοιχεία από τον τρόπο διεξαγωγής των δραστηριοτήτων σας σχετικά με την περίπτωση Baxter, σύμφωνα με το "χρώμα" του αξιώματος σας, που
 • ενώ φέρεστε σαν να ενεργείτε με την επίσημη ιδιότητα σας,
 • στην πραγματικότητα ενεργείτε για λογαριασμό κρυμμένων εγκληματικών συμφερόντων,
που έχουν την πρόθεση ανάφλεξης μιας πανδημίας και κατάχρηση μιας δήλωσης-εξαγγελίας πανδημίας, για να κερδίσουν πολιτικά και οικονομικά πλεονεκτήματα, μια ομάδα την οποία χαρακτηρίζω ως την εγκληματική συμμορία των Illuminati.

Η δήλωση-εξαγγελία πανδημίας από την ΠΟΥ έχει άμεσα πολιτικά, οικονομικά και άλλα πλεονεκτήματα σε "αντικείμενα"-μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ειδικά σε "στοιχεία" που υποστηρίζω πως ανήκουν στην εγκληματική συμμορία Illuminati / New World Order / CIA / ελευθεροτεκτόνων, που σήμερα βρίσκονται υπό εξέταση για την έρευνα σχετικά με την επιβολή βασανιστηρίων στο Γκουαντάναμο, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και του δικαίου των ΗΠΑ, ειδικά ο Ντόναλντ Ράμσφελντ (ο οποίος έχει οικονομικές σχέσεις με τον παραγωγό ενός σκευάσματος καταπολέμησης της γρίπης των πτηνών, το Tamiflu), ο Ρίτσαρντ Τσένι και ο Alberto Gonzales.

Η επιβολή στρατιωτικού νόμου θα βοηθήσει οποιονδήποτε είναι ύποπτος για παραβίαση νόμων, για βασανιστήρια και να αποφύγει τη δίωξη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και η υπόθεση εκκρεμεί και στην Ισπανία.

Πιστεύω ότι έχετε κάνει κατάχρηση του αξιώματος σας, ως Γενική Διευθύντρια της ΠΟΥ, εν γνώσει σας και εκ προθέσεως, για να βοηθήσετε τους Illuminati να επιτύχουν τους πολιτικούς και οικονομικούς τους στόχους.

Πιστεύω ότι ήδη σήμερα, Σάββατο, τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκ προθέσεως
 • παραποιείτε τις πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων της γρίπης των χοίρων, ενώ αρχίσατε χθες να
 • υπερβάλετε τον κίνδυνο πανδημίας εξαιτίας του ιού,
για να δικαιολογήσετε την εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικού εμβολιασμού, ενώ ταυτόχρονα
 • αγνοείτε και αποκρύπτετε τις πληροφορίες που δείχνουν πως η αντίδραση σας αυτή δεν είναι ανάλογη προς τον κίνδυνο.
Τέλος, σας ζητώ να μου δώστε μέχρι τη Δευτέρα 27 Απρίλη 10πμ Ώρα Κεντρικής Ευρώπης, με τη μορφή συνημμένων αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνδέσεις, νομικά σημειώματα κτλ για τα ακόλουθα έγγραφα, έτσι ώστε να μπορέσω να τα μελετήσω, πριν από την υποβολή νέας ποινικής δίωξης σχετικά με αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να σας ζητήσω να μου στείλετε εσείς ή να αναθέσετε σε άτομο του προσωπικού σας να μου αποστείλει:

1) τις μελέτες που έχετε μέχρι σήμερα σχετικά με τo εμβόλιο της γρίπης των χοίρων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για τον εμβολιασμό του πληθυσμού των ΗΠΑ, με σαφείς αποδείξεις από σεβαστές επιστημονικές πηγές, όπως π.χ. κλινικές δοκιμές από επιστημονικά περιοδικά που να αναφέρονται στη διαδικασία επαλήθευσης ως προς την κατηγορηματική ασφάλεια τους:

2) πληροφορίες για την γενετική αλληλουχία του στελέχους της γρίπης των χοίρων που διαπιστώθηκαν από την ΠΟΥ σε θύματα της "γρίπης των χοίρων" στο Μεξικό και στην Αμερική μέχρι τώρα,

3) πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες, με τις οποίες έχει συνάψει σύμβαση η ΠΟΥ για την παροχή εμβολίων "γρίπης των χοίρων", με ποιους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης της ποιότητας, τους οικονομικούς όρους και τις προϋποθέσεις,

4) αναλυτική έκθεση του συνόλου των διαδικασιών και των ανεξάρτητων μελετών, που έχει λάβει εις γνώση της η ΠΟΥ, ώστε να εξασφαλίσει πως κάθε εμβολιασμός πληροί αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας,

5) έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχετε τη νόμιμη εξουσία, στην περίπτωση της γρίπης των χοίρων,
 • να δηλώσετε-εξαγγείλετε ότι πως πρόκειται για πανδημία και
 • να επιβάλετε μαζικούς εμβολιασμούς για την γρίπη των χοίρων στον πληθυσμό, με τη μορφή νομικών σημειωμάτων, αποφάσεων κλπ.

Παρακαλώ στείλτε το σύνολο των ανωτέρω εγγράφων ως επισυνάψεις σε email.

Εάν χάσετε την προθεσμία της Δευτέρας, θα υποστηρίξω στην υποβολή μου στο δικαστήριο ότι δεν έχετε τα έγγραφα.

Σας παρακαλώ να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε κρατήσει αντίγραφο του ηλεκτρονικού μυνήματος που θα μου αποστείλετε, έτσι ώστε να μπορείτε να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι
α) περιείχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αρχές και
β) πως τα είχε στο χέρι και ήταν διαθέσιμα προς δημόσιο και νομικό έλεγχο, σε σύντομο χρονικό διάστημα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως είναι υποχρέωση σας ως δημόσιος υπάλληλος-λειτουργός.

Θα υποστηρίξω επίσης, πως από τη στιγμή που έχετε παραγγείλει στους αξιωματούχους της ΠΟΥ να επανδρώσουν την αίθουσα ελέγχου πανδημιών 24 / 7 από την Παρασκευή 24 Απριλίου, όπως δηλώσατε στα μέσα ενημέρωσης, τότε έχετε μια επιπλέον υποχρέωση να είστε και η ίδια σε υπηρεσία αυτό το Σαββατοκύριακο και τυχόν αποτυχία σας να είστε σε υπηρεσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως εσείς την εξαγγείλατε, αποτελεί παραβίαση των κανόνων δεοντολογίας του αξιώματος σας.

Καθώς έχετε επαρκές προσωπικό στη διάθεση σας, θα έλεγα, πως μπορείτε να αναθέσετε αυτό το έργο της συλλογής των εγγράφων και υλικών που ζητώ στα σημεία 1) -5) σε ένα μέλος του προσωπικού σας και να εξακολουθείτε έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της "πανδημίας" που επικαλείσθε πως συμβαίνει.

Αν μου στείλετε αυτά τα έγγραφα μετά την προθεσμία της Δευτέρας, βεβαιωθείτε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο από το email, έτσι ώστε να μπορείτε να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι είχατε την απαραίτητη εξουσία, καθώς και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είχατε την εξουσία και πως μπορούσατε να τα προσκομίσετε γρήγορα, όπως απαιτείται από ένα δημόσιο υπάλληλο σε μια τέτοια στιγμή «έκτακτης ανάγκης».

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μελετήσετε τις ποινικές καταγγελίες που έχω υποβάλει στις 8 Απριλίου και επιθυμείτε να είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα τη νομική βάση για τις ποινικές επιβαρύνσεις που θα καταθέσω τη Δευτέρα 27η του Απριλίου, επισυνάπτω αντίγραφο στα γερμανικά.

Επίσης, μπορώ να προτείνω το blog μου, όπου έχουν δημοσιευθεί οι καταγγελίες σε μια αγγλική μετάφραση, αν και μέχρι σήμερα έχουν μεταφραστεί μόνο οι πρώτες 20 σελίδες περίπου.
birdflu666.wordpress.com

Η εισαγωγή όμως στο blog, παρέχει επίσης μια συνοπτική περιγραφή των αποδείξεων και των επιχειρημάτων μου.

Επίσης, παρακάτω επισυνάπτω αντίγραφα από δύο εκθέσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που δίνουν ουσία σε ορισμένους από τους ισχυρισμούς που θέτω σε αυτό το email, υπογραμμίζοντας σχετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που αναφέρονται στο γεγονός πως αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης των χοίρων θα μπορούσε να είναι ένα βιολογικό όπλο (bioweapon) που κυκλοφόρησε "μυστηριωδώς".

Αν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή θα θέλατε να επισημάνετε γεγονότα που νομίζετε ότι είναι λάθος, παρακαλώ να μου τα θέσετε το συντομότερο δυνατόν. Θα ήμουν ευτυχής να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις.

Regards, Jane


(Οι Δύο σχετικές εκθέσεις, τις οποίες αναφέρει η Jane B. στο γράμμα της είναι: μία από Fox News, την οποία θα αναρτήσω σε ξέχωρη ανάρτηση και μία δεύτερη που αφορά το περιστατικό της γρίπης των χοίρων 1976, το οποίο είχα αναρτήσει ήδη εδώ:

Το φιάσκο της "γρίπης των χοίρων": θάνατοι εξ αιτίας εμβολίων

και εννοεί συγκεκριμένα το άρθρο του Dr. Archie Kalokerinos -"The Swine Flu Fiasco")


Σημείωση: οι εικόνες στο γράμμα, όπως και οι υπογραμμίσεις έχουν προστεθεί από την τοξότισσα


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ