27 Απρ 2009

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣΌπως ήδη άρχισε να μεταδίδεται μία "νέα" μορφή γρίπης πρέπει να τρομοκρατήσει τον κόσμο... αυτή των "χοίρων". Είναι κι αυτή μία μορφή "κρίσης" στα πλαίσια των σχεδιασμών της ΝΠΤ, αλλά είναι επίσης στο χέρι μας να μην επιρεαζόμαστε, αλλά και να μην επιτρέπουμε την εξάπλωση που επιθυμούν. Μία τέτοια πρόταση γίνεται από το Πανελλήνιο Κέντρο Συνειδητότητας, την οποία και αναρτώ.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥΠλήρης  στοίχιση

ΘΕΜΑ: ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣΚατά τον προηγούμενο Οραματισμό για την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, στην ομιλία μου με θέμα "Ραγδαίες Πλανητικές Εξελίξεις", μεταξύ άλλων, αναφέρθηκα στην προσπάθεια ορισμένων διεθνών κέντρων εξουσίας να οδηγήσουν μεθοδευμένα τις εξελίξεις προς τη θέσπιση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ως προς την τακτική των κέντρων αυτών, αποκάλυψα πως ακολουθούν τον κλασσικό κανόνα της κοινωνικής μηχανικής, δηλαδή να "δημιουργούν" κινδύνους προκειμένου να "πουλήσουν" τους απώτερους σκοπούς τους ως "λύσεις" για την αντιμετώπισή τους.

Εν προκειμένω, για να "πουληθεί" η ιδέα της παγκόσμιας κυβέρνησης, πρέπει να δημιουργηθούν σοβαροί παγκόσμιοι κίνδυνοι, που μόνο από ένα παγκόσμιο όργανο με απόλυτη εξουσία θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Αυτό επιχειρείται μεθοδευμένα την τελευταία δεκαετία, κυρίως, πάνω σε 5 βασικούς τομείς: περιβάλλον, τρομοκρατία, οικονομία, διαφθορά-οργανωμένο έγκλημα και... πανδημίες! Μάλιστα, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι, με βάση την περιοδική ανακίνηση κρίσεων στους ανωτέρω τομείς, θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα ΠΑΝΔΗΜΙΑ τύπου "γρίπης των πτηνών"! Δυστυχώς, μέσα σε ένα σχεδόν μήνα η πρόβλεψή μου αυτή επαληθεύτηκε με το χειρότερο τρόπο. Βλέπουμε τον πανικό που πάει να δημιουργηθεί με το νέο εργαστηριακά μεταλλαγμένο "ιό των χοίρων".

Επειδή δεν αποκλείεται η Ελλάδα να αποτελέσει πιλοτικό στόχο εμφάνισης κρουσμάτων -με παράπλευρο αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της ούτως ή άλλως ισχνής αναμενόμενης τουριστικής κίνησης για το φετινό καλοκαίρι- σας καλούμε για το επόμενο δίμηνο να κάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε τον ακόλουθο απλό αλλά δυναμικό οραματισμό:

Καλύτερα το απογευματάκι, πριν δύσει ο ήλιος, κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε το σώμα για λίγο και μετά οραματιστείτε την Ελλάδα από ψηλά, σαν από δορυφόρο. Φανταστείτε ακόμα πιο ψηλά από εσάς μια λαμπρή πηγή θεραπευτικής ενέργειας με χρώμα ιώδες (μωβ τόνος πιο σκούρος από το χρώμα των γραμμάτων του παρόντος). Στη συνέχεια, οραματιστείτε ότι από την πηγή αυτή εκπέμπεται μια ζωηρή ιώδης ακτίνα που λούζει με λάμψη όλη την ελληνική επικράτεια και την αποστειρώνει απόλυτα από κάθε λοιμογόνο παράγοντα. Κρατήστε αυτό τον οραματισμό με ένταση και αποφασιστικότητα για λίγα λεπτά, και μετά επανέλθετε...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας

Στάμος Στίνης

Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ