23 Απρ 2009

Οι Βρυξέλλες κλέβουν την ελευθερία μας...

στερώντας μας το δικαίωμα ψήφου!

ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι Βρυξέλλες μας κλέβουν την ελευθερία όταν δεν μας δίνουν δικαίωμα ψήφου.

Παρόλο που οι ψηφοφόροι λένε ΟΧΙ στο να δοθεί στις Βρυξέλλες περισσότερη εξουσία, οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες επιμένουν να προσπαθούν να αρπάξουν τη μεγαλύτερη εξουσία που δόθηκε ποτέ στην ιστορία δημιουργώντας έναν νέο, μη εκλεγμένο, Ευρωπαίο Πρόεδρο. Υπέγραψε αμέσως την αίτηση μας ζητώντας έτσι από κάθε χώρα να κάνει δημοψήφισμα για κάθε νέα Συνθήκη ή Σύνταγμα.

Απαιτούμε κάθε χώρα να κάνει δημοψήφισμα για κάθε νέο Σύνταγμα ή Συνθήκη που θα εκχωρήσει περισσότερη κυριαρχία και εξουσία από εμάς, τον λαό, στις Βρυξέλλες—ο κόσμος πρέπει να έχει λόγο.

Χιλιάδες άνθρωποι υπογράφουν μια αίτηση για να διασφαλισθεί ότι κάθε πολίτης έχει λόγο για κάθε νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα ή Συνθήκη. Όπως θα γνωρίζετε, οι Βρυξέλλες προσπαθούν να μας αφαιρέσουν την ελευθερία και να δημιουργήσουν ένα νέο μη εκλεγμένο Ευρωπαίο Πρόεδρο χωρίς να δίνουν στους πολίτες δυνατότητα ψήφου. Μόλις υπέγραψα την αίτηση. Θα αφιερώσετε ένα λεπτό για να συμμετέχετε και εσείς;

Υπογράψτε την αίτηση σήμερα εδώ.

Πηγή:

Libertas.eu

*Libertas. | Βοηθήστε να χτίσουμε το πρώτο πανευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα και μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα ελπίδα για όλους μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, επισκεφθείτε το libertas.eu


!!!!28-04-2009/ Νεότερα στοιχεία περί του ποιοι κινούν τα νήματα του νέου "κόμματος"! Προσοχή- Δεν αφαιρώ την ανάρτηση εντελώς, για να μπορεί να αποτελεί άλλο ένα δείγμα, του πως χρησιμοποιείται μία "αλήθεια- γεγονός" για να πλασαριστεί έντεχνα άλλο ένα μεγάλο ψέμα! Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα περί Libertas. Ευχαριστώ για την επισήμανση μέσω των σχολίων.

Τοξότισσα


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ