4 Απρ 2009

Για να επιστρέψει η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων...

..."για να πάνε φυλακή οι διαπλεκόμενοι κλέφτες του δημοσίου κεφαλαίου

για να νικηθεί δικομματισμός"

Νέο κόμμα περιμένει την κρίση των πολιτών

Γνωρίζοντας το συγγραφέα Π. Τραϊανού από τα γραπτά του, είχα εκπλαγεί όταν έμαθα πως αποφάσισε να ιδρύσει ο ίδιος του κόμμα. Η "απέχθεια" του (δεν βρίσκω καταλληλότερη λέξη) για το σύστημα και τα κόμματα που το υπηρετούν, έχει ποτίσει κάθε λέξη της τριλογίας του ΥΔΡΟΧΟΟΣ, αλλά και όλα σχεδόν τα γραπτά του. Η διεισδυτική του ματιά δίνει στον αναγνώστη μία ολιστική εικόνα στο πώς έχει δομηθεί το σημερινό σύστημα και πως επιβιώνει από τη Βαβυλώνα μέχρι σήμερα... Μέσα από εκατοντάδες σελίδες μας ταξιδεύει από την 1η κοινωνική δομή μέχρι σήμερα, για να καταλήξει στο πρώτο μέρος με συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις που θα μπορούσαν να εγγυηθούν την ευημερία όλων των λαών του κόσμου, δίνοντας τέλος στην εκμετάλλευση από τους λίγους, δίνοντας γνώση σε όλους και αποδεσμεύοντας τη γνώση από τα "μαγαζάκια" της ελίτ, θεμελιώνοντας την πολυπόθητη ειρήνη στη Γη.

Μάλιστα, με τη δημοτικότητα που είχε αποκτήσει το Zeitgeist και στη χώρα μας, είχα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή τη φράση "το ελληνικό Zeitgeist", μόνο που τελικά υποβάθμιζα τραγικά τη θεωρία του Υδροχόου με αυτή τη σύγκριση. -(επ΄αυτής της σύγκρισης σε επόμενο άρθρο.)

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα πιο πρόσφατα άρθρα του για την επικαιρότητα, όπως και άλλα του βιβλία. Η απάντηση που έλαβα λοιπόν στην απορία μου, πως αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να ιδρύσει κόμμα (?), είναι πως: το "Σύστημα" μόνο από μέσα μπορεί να χτυπηθεί, γι' αυτό και αποφάσισε να δοκιμάσει να εισχωρήσει στους "κόλπους του".(αναλυτικά το εξηγεί ο ίδιος στην ιδρυτική διακήρυξη του ΕΑΜ Β')

Για αρκετό καιρό και επειδή έχω μιά "αλλεργία" στα κόμματα γενικά, δεν είχα αναφερθεί στην ίδρυση αυτού του κόμματος. Δεν ήθελα καμία "κομματική" απόχρωση στο μπλογκ μου. Όμως το συγκεκριμένο θαρρώ πως αξίζει μία παραχώρηση, έστω και μόνο για να γίνει γνωστή η ύπαρξη του...

Το ΕΑΜ Β' είναι μια "κραυγή" αγωνίας του ελληνικού λαού. Προέρχεται μέσα από τα "σπλάχνα" του. Είναι η αντίδραση σε μια κοινωνία, η οποία καθημερινά παραπαίει. Είναι η αντίδραση σε μια αφόρητη κοινωνική αδικία. Είναι η αντίδραση σε μια μεγάλη και απολύτως “αόρατη” εθνική απειλή. Ως κόμμα, δεν περιορίζεται στους παραδοσιακούς διαχωρισμούς του "στημένου" πολιτικού μας σκηνικού. Δεν διακρίνει Αριστερά και Δεξιά. Δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε ομοϊδεάτες και αντιπάλους. Δεν παριστάνει παρανόμως την παράταξη, όπως κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα. Είναι ένα κόμμα απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το δημοκρατικό μας Σύνταγμα.

Το μόνο που το χαρακτηρίζει σε σχέση με το σημερινό πολιτικό σκηνικό είναι η απέχθεία του προς τα αντιδημοκρατικά άκρα καί των δύο πλευρών. Απεχθάνεται εξίσου τόσο τους γενικούς γραμματείς "πατερούληδες" όσο και τους "γαλαζοαίματους" βασιλείς. Ως εκ τούτου είναι απόλυτα αντικομμουνιστικό και αντιμοναρχικό. Ως κόμμα κάνει αποκλειστικά και μόνον αυτά τα οποία προβλέπονται από το Σύνταγμα να κάνουν τα κόμματα. Καταθέτει προτάσεις και τις θέτει στην κρίση των πολιτών. Όλων των πολιτών. Αυτοί πρέπει να το βοηθήσουν, για να τους βοηθήσει. Αν δεν το βοηθήσουν αυτοί, θα "πεθάνει", γιατί δεν πρόκειται να το βοηθήσουν τα ΜΜΕ. Τα ελεγχόμενα από τους ιμπεριαλιστές και διαπλεκόμενους ΜΜΕ. Το ΕΑΜ Β' δεν έχει άλλα μέσα εκτός από τη στήριξη των πολιτών. Αυτό όμως είναι επιλογή του και όχι αδυναμία του. Δεν ΘΕΛΕΙ να έχει άλλα μέσα, γιατί δεν θέλει να "νοθεύσει" την αποστολή του. Δεν ΘΕΛΕΙ να έρθει σε καμία επαφή με κανέναν από τους γνωστούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Οι πολίτες είναι αυτοί οι οποίοι θ' "αποφασίσουν" για την τύχη του. Μόνον η δύναμη των πολιτών μπορεί να παρακάμψει τη δύναμη των ΜΜΕ. Οι πολίτες μπορούν να βάλουν "μέσα" στα σπίτια των Ελλήνων τη γνώση, την οποία είναι βέβαιον ότι θα αρνηθούν να βάλουν τα ΜΜΕ. Οι πολίτες πρέπει να διαδώσουν μέσα στην κοινωνία τα καλά νέα. Νέα, τα οποία θ' αρνηθούν να δημοσιοποιήσουν οι πολυεκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής. Στις γειτονιές και στις πλατείες θα νικηθεί ο δικομματισμός του "καναπέ".

Αν συμβεί αυτό, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Έχουμε τη γνώση να τα κάνουμε εύκολα. Μπορούμε ν' αποδείξουμε ότι έχουμε τη γνώση. Θέλουμε να ξεφύγει ο Έλληνας από τη φτώχεια. Θέλουμε οι δωσίλογοι πολιτικοί, οι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί, οι άρπαγες διαπλεκόμενοι και οι τοκογλύφοι τραπεζίτες να πάνε φυλακή. Να σαπίσουν στη φυλακή. Θέλουμε αυτοί οι οποίοι "μάτωσαν" τον ελληνικό λαό να "ματώσουν". Θέλουμε, αυτοί οι οποίοι γέλασαν εις βάρος του, να κλάψουν. Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας. Θέλουμε πίσω τη ΖΩΗ μας.

Παναγιώτης Τραϊανού

"Όλοι μαζί... έστω και την τελευταία στιγμή!"

Δείτε επίσης:

Iδρυτική διακύρηξη από την ιστοσελίδα του EAM B'

Εδώ: το σύνολο των προτάσεων του νέου κόμματος

Η κεντρική σελίδα του ΕΑΜ Β΄

Η θεωρία του Υδροχόου (ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΣ)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ