9 Μαρ 2009

Μην προκαλείτε ταραχές! -μην εξεγείρεστε! (μέρος γ')

...Γιατί αυτό ακριβώς είναι που θέλουν!

"Αυτό που πολεμάς, αυτό εισπράττεις"

(του David Icke)

(μέρος γ')

Ο Martin Luther King, το έθεσε επίσης άψογα όταν μίλησε για τις εξεγέρσεις:

«Ο περιορισμός των ταραχών, με τα ηθικά θέματα στην άκρη, είναι ότι δεν μπορούν να κερδίσουν και οι συμμετέχοντες το γνωρίζουν. Ως εκ τούτου, οι εξεγέρσεις δεν είναι επαναστατικές αλλά αντιδραστικές, διότι προκαλούν ήττα. Περιλαμβάνουν μια συναισθηματική κάθαρση, αλλά θα πρέπει να ακολουθείται από ένα αίσθημα ματαιότητας. "

Αυτά είναι τα λόγια ενός επαναστάτη που πέτυχε μέσω της ειρηνικής μη συνεργασίας. Ναι, τον σκότωσαν, αλλά αυτό που δημιούργησε μέσω της μη βίας και της αποφασιστικότητας έδωσε αμέσως τέλος στο διαχωρισμό. Η Φυσική ζωή δεν έχει σημασία σε σύγκριση με το τι είναι σωστό, γιατί όλοι μας είμαστε αιώνια συνείδηση που βιώνουμε μια απατηλή εμπειρία - και η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση είναι ο θάνατος.

Θα προτιμούσα να πεθάνω "πρόωρα" κάνοντας αυτό που γνωρίζω ως σωστό, από το να παρατείνω τη ζωή κατά μία εβδομάδα ή κατά λίγα απατηλά χρόνια ως σκλάβος σε μια τυραννία.

Αλλά δεν υπάρχει ακόμη ανάγκη για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ανοησία. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που είναι σκλαβωμένοι και μια συγκριτική χούφτα τους σκλαβώνει. Νομίζω όμως ότι βλέπω μια λύση γι' αυτό.

Πρέπει να ενωθούμε με αμοιβαία υποστήριξη, με αγάπη, καλοσύνη και συμπάθεια. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις κατασκευασμένες γραμμές που μας χωρίζουν - θρησκεία, πολιτική, φυλή, πολιτισμό και κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να απορρίψουν τις πεποιθήσεις τους, απλά δεν πρέπει να επιτρέψουν τη χρήση αυτών των πεποιθήσεων ως όπλα διαίρεσης.

 • Είμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτή την κατάσταση και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση όλοι μαζί.
 • Να μην κλέβουμε ο ένας από τον άλλο,
 • να μην συμμετέχουμε στο πλιάτσικο ή την εξέγερση, και
 • να μην γυρίζουμε το βλέμμα αλλού, επειδή κάτι συμβαίνει σε κάποιον άλλο και "δεν έχουμε πρόβλημα».
Αυτοί δεν επιδιώκουν να υποδουλώσουν Μουσουλμάνους, ή Εβραίους, ή ανθρώπους μαύρους, λευκούς, ή τη μεσαία τάξη των Αμερικανών κτλ. Επιδιώκουν να μας σκλαβώσουν όλους μας και κάνουν μία συλλογή από διάφορες ομάδες μία προς μία, όπως ακριβώς έκαναν οι Ναζί στη Γερμανία. Να θυμάστε αυτά τα διάσημα λόγια γιατί ισχύουν τόσο πολύ σήμερα:

Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους και δεν ήμουν Εβραίος
-έτσι δεν έκανα τίποτα.
Στη συνέχεια ήρθαν για τους κομμουνιστές και δεν ήμουν κομμουνιστής
-έτσι δεν έκανα τίποτα.
Στη συνέχεια ήρθαν για τους συνδικαλιστές και δεν ήμουν συνδικαλιστής
-έτσι δεν έκανα τίποτα.
Στη συνέχεια ήρθαν για μένα και δεν είχε απομείνει κανείς για να να με υπερασπιστεί...
Ας ενωθούμε πίσω από αυτό που μας αφορά όλους: την απώλεια των πιο βασικών ελευθεριών μας. Και αν αυτό σχεδιάζεται τώρα, σε τι είδους κόσμο θα ζουν αύριο τα παιδιά και τα εγγόνια μας? Μπορείτε να ζείτε με αυτή τη σκέψη δίχως να κάνετε τίποτα ή συμμετέχοντας σε εξέγερση, όπως θέλουν οι αρχές; Εγώ Δεν μπορώ.

Πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σε κοινότητες και ομάδες για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε με το σύστημα - όχι να το καταπολεμήσουμε. Το σύστημα μπορεί να υπάρξει μόνον με τη συνεργασία και τη συγκατάθεση μας. Εμείς το κρατάμε σε συνοχή. Αυτοί έχουν τους δικούς τους άνδρες και γυναίκες της βίας, που τους αποκαλούν στρατό και "ομάδες κρούσης", για να αντιμετωπίσουν τη βίαιη αντίσταση.

Αλλά ο χειρότερος τους εφιάλτης είναι μη συνεργασία μας -
 • η άρνηση καταβολής φόρων,
 • η άρνηση εγκατάλειψης σπιτιών, όταν οι τράπεζες τα κατάσχουν,
 • η Άρνηση να «συμμορφωθούμε» με τη δική μας υποδούλωση σε οποιαδήποτε μορφή.
Το σύστημα δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει, αν αυτό γινόταν σε μαζική κλίμακα. Και αυτό είναι το καίριο σημείο: για να γίνει πρέπει να δράσουμε μαζικά και εκείνοι που δεν επηρεάζονται άμεσα πρέπει να υποστηρίξουν αυτούς που επηρεάζονται.

Αντί της συμμόρφωσης, όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να χορέψουμε το χορό της μη-συμμόρφωσης που παίζει σε διαφορετικό ρυθμό και δεν συμμορφώνεται με αυτό που είναι άδικο, άνισο, ή στοχεύει την ελευθερία μας και τις ελευθερίες των άλλων. Αυτή η προσέγγιση αρνείται να συμμορφωθεί με πνεύμα εχθρότητας, οργής και βίας, αλλά βαδίζει με αγάπη, χαρά και γέλιο - και μια άθραυστη αποφασιστικότητα να μην συνεργαστεί με τη δική μας υποδούλωση.

Χρειαζόμαστε
 • μια μαζική απόρριψη ένταξης στο στρατό, ιδιαίτερα εάν προσπαθήσουν να εισαγάγουν το Σχέδιο,
 • Άρνηση της υποχρεωτικής «κοινωνικής υπηρεσίας» για νέους , που οι ελεγκτές του Obama επιθυμούν να εισάγουν (όπως κάνει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου)
 • Και άρνηση να ένταξης ή αποδοχής τη νομιμότητας της προβλεπόμενης από τον Obama civilian security force (δύναμη ασφάλειας πολιτών), η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη, ώστε να προκύψουν οι άνθρωποι που θα αστυνομεύσουν άλλους ανθρώπους για λογαριασμό της Elit κατά τη διάρκεια της οικονομικής κατάρρευσης και του πολέμου.
Πρέπει να αρχίσουμε συναλλαγές σε τοπικό νόμισμα που να μπορεί να λειτουργεί εκτός του συστήματος και, ναι, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να κάνουν μαζικές διαμαρτυρίες αν το επιλέγουν, αρκεί να είναι ειρηνικές. Αλλά πρέπει να είναι μέρος της εκστρατείας μη-βίας, της μη-συνεργασίας, και όχι το επίκεντρο της.

Πόσες διαμαρτυρίες έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο και όμως τα πάντα συνεχίζονται όπως πριν, είτε πρόκειται για τον πόλεμο, είτε για την παγκοσμιοποίηση. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε διαδηλώσεις και στη συνέχεια να κατευθυνόμαστε προς το μπαρ για να αισθανθούμε καλά για τον εαυτό μας. Πρέπει να αρχίσουμε να πράττουμε αυτό που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά.

Φωτο: Οι μαζικές διαμαρτυρίες μπορεί να δίνουν διέξοδο στην απογοήτευση - σαν βαλβίδες ατμού όπως τις αποκαλώ - αλλά ποιο καλό κάνουν οι περισσότερες από αυτές; Η Μαζική μη συνεργασία με το σύστημα είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Οι διαμαρτυρίες πρέπει να κατευθύνονται με στόχο τη μη συνεργασία:
 • αρνούμενες να αποδεχθούν νόμους που απαγορεύουν τη μαζική συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων,
 • να γίνονται κλοιός και να αγκαλιάζουν τα σπίτια των γειτόνων, όταν επιμελητές της τράπεζας έρχονται να τους πετάξουν στο δρόμο
 • καλύπτοντας έτσι περιοχές-σημεία των θέσεων της κυβέρνησης και της οικονομίας με μάζες ανθρώπων, ώστε το σύστημα να μην μπορεί να λειτουργήσει.
 • Οι εργαζόμενοι που παρέχουν ουσιαστικές υπηρεσίες στην κυβέρνηση, την αστυνομία, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κ.λπ., μπορούν να αρνηθούν να το πράξουν, μέχρι να αφαιρεθούν οι οργουελιανές νομοθετικές και δημοσιονομικές αδικίες.
 • Με αυτόν τον τρόπο, όπως και με όλες τις γενικές απεργίες, θίγονται οι δράστες και όχι η μάζα του λαού.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνονται με μια καλή δόση χιούμορ και απολύτως ειρηνικά.

Θα ήθελα να απευθύνω μαζί με τα παραπάνω, τα εξής στους ένστολους: Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε εξουσία, αλλά είστε απλώς πιόνια στο παιχνίδι όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Δεν έχετε καμία εξουσία, η στολή σας την έχει, γιατί αυτή είναι επέκταση/προέκταση του κράτους. Αυτοί που είναι μέσα (στη στολή), είναι μόνο για να κινείται η στολή και να επιβάλουν αυτά που η στολή αντιπροσωπεύει. Όταν είστε χρήσιμοι στη σκευωρία θα σας επαινέσουν και όταν δεν θα είστε απαραίτητοι για τις απαιτήσεις τους, ως μέρος της μεγαλύτερης ατζέντας τους, θα σας δείξουν την πόρτα.

Έχετε και εσείς παιδιά και εγγόνια, που θα πρέπει να ζήσουν στον κόσμο που εσείς θα αστυνομεύετε βοηθώντας να πραγματοποιηθεί "ακολουθώντας εντολές" και πιστεύοντας τις ανοησίες που σας τροφοδοτούν κυβερνήσεις και εκπαιδευμένες κλίκες σκευωρίας , όπως ο "κοινός σκοπός" που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK-based Common Purpose). Ξυπνήστε από την έκσταση και δώστε ένα τέλος στην οικοδόμηση ενός αστυνομικού κράτους για τα ίδια τα παιδιά και τα εγγόνια σας - αλλά και όλους τους άλλους. Σκεφτείτε τις συνέπειες όσων κάνετε για τους αγαπημένους σας - και σταματήστε να τα κάνετε.

Πάνω απ 'όλα, πρέπει όλοι να ελευθερώσουμε το μυαλό μας και να γίνουμε συνειδητοί. Από αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν, συμπεριλαμβανομένης και της διαίσθησης, της έμπνευσης και της γνώσης που θα μας καθοδηγήσουν στο πώς να αντιμετωπίσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνετε αυτά που βιώνουμε.

Εάν υπήρχαν πολλά πράγματα που θα θέλατε να κάνετε σε ένα δωμάτιο, αλλά το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και δεν μπορείτε να δείτε, ποιο θα ήταν το βασικό πρώτο βήμα πριν συμβεί οτιδήποτε άλλο; Θα πρέπει να ανάψει το φως και μετά γίνονται δυνατά όλα τα υπόλοιπα , ΧΩΡΙΣ να κινδυνεύετε να χτυπήσετε στο σκοτάδι ή να πέσετε πάνω στα έπιπλα.

Αυτό κάνουν οι άνθρωποι σήμερα και έκαναν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (περπατούν με σβηστά τα φώτα). Έχουν επηρεαστεί έτσι ώστε να πιστεύουν ότι είναι το σώμα τους και το όνομα τους, ενώ αυτά αποτελούν μόνο μια εμπειρία αυτού που πραγματικά είναι: αιώνια συνείδηση. Όπως είπε και ο μεγάλος Αμερικανός κωμικός Bill Hicks:
"... όλη η ύλη είναι απλώς ζήτημα συμπυκνωμένης σε αργούς κραδασμούς ενέργειας. Είμαστε όλοι μία συνείδηση που βιώνει τον εαυτό της υποκειμενικά. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο θάνατος, η ζωή είναι μόνο ένα όνειρο, και εμείς είμαστε η φαντασία του εαυτού μας. "
Οι διαφωνίες μεταξύ μας είναι αυταπάτη, που επιτρέπει ένα ορισμένο είδος εμπειρίας. Αλλά αυτές οι αυταπάτες έχουν αξιοποιηθεί ανελέητα για να μας διαιρούν και να μας εξουσιάζουν.

Αρκετά!

Όταν ξυπνάμε σε αυτή την αλήθεια του ποιοι είμαστε, ο κόσμος φαίνεται πολύ διαφορετικός και το ίδιο κάνουν και οι προκλήσεις που τίθενται ενώπιόν μας - ή που βάζουμε μπροστά από τον εαυτό μας. Μετακινήστε το σημείο παρατήρησης και όλα αλλάζουν. Δοκιμάστε το. Δοκιμάστε να σταματήσετε και να προσδιορίσετε ποιος είστε με το σώμα σας, το όνομά σας και την αντανάκλαση στον καθρέφτη. Προσπαθήστε να δείτε αυτά τα πράγματα σαν εμπειρίες και όχι αυτό που είστε. Δοκιμάστε να παρατηρήσετε τη ζωή σας και τον κόσμο από την προοπτική του Αληθινού Εαυτού σας - την αιώνια συνείδηση, το μόνο που Υπήρξε ποτέ και μπορεί να Είναι εντός της δικής μας ψευδαίσθησης που ονομάζουμε «χρόνο».

Η Αιώνια επίγνωση με επίγνωση του εαυτού της δεν συμμετέχει σε ταραχές, Δεν είναι βίαιη και δεν κάνει πλιάτσικο. Αλλά επίσης δεν θα κάνει ποτέ πράξεις και δεν θα δεχθεί για την ίδια ή τους άλλους, ενέργειες που δεν είναι δίκαιες, ευγενικές και γεμάτες αγάπη. Βασικά, η συνείδηση δεν έχει φόβο. Όταν θα λειτουργούμε με βάση αυτό το επίπεδο, τότε θα μπορούμε πραγματικά να ισχυριστούμε, πως έχουμε επίγνωση και πως δεν είμαστε παγιδευμένοι στην ψευδαίσθηση που ονομάζεται μυαλό. Όπως είπε ο Albert Einstein: "Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα με το ίδιο επίπεδο συνείδησης που τα δημιούργησε."

Ο John Lennon αναφέρθηκε επίσης σε αυτό το σημείο κλειδί στο τραγούδι του Revolution, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να πετύχουμε πραγματικά την αλλαγή. Πρέπει να ελευθερωθεί το μυαλό μας και να γίνουμε συνειδητοί:

You say you'll change the constitution
Well, you know
We all want to change your head
You tell me it's the institution
Well, you know
You better free you mind instead
But if you go carrying pictures of chairman Mao
You ain't going to make it with anyone anyhow


(Λέτε ότι θα αλλάξετε το σύνταγμα
Λοιπόν, ξέρετε, Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε το κεφάλι σας
Μου λέτε πως φταίει ο θεσμός
Λοιπόν, ξέρετε, Καλύτερα να ελευθερώσετε το μυαλό σας
Αλλά αν πάτε να κουβαλήσετε εικόνες του προέδρου Μάο
Εσείς, δεν πρόκειται να τα καταφέρετε με κανέναν ούτως ή άλλως)

Βρισκόμαστε τώρα στο σημείο που θα χτυπήσει σύντομα το μάτι του κυκλώνα, που έχει προγραμματιστεί εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να υποδουλώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μία κεντρική τυραννία. Αλλά εμείς δεν πρέπει να την αποδεχτούμε ή να συναινέσουμε σε αυτό, κοιτώντας απλά ως θεατές τα τείχη του ελέγχου που κλείνουν μέρα με τη μέρα.

Όμως αυτό συμβαίνει τώρα και αυτό πρέπει να σταματήσει. Για χάρη όλων μας, θα πρέπει να σταματήσει.

Μπορούμε να ενωθούμε, πρέπει να ενωθούμε, αφήνοντας κατά μέρος τις εσφαλμένες διαχωριστικές γραμμές της φυλής, της θρησκείας, του πολιτισμού και του εισοδήματος. Αυτά είναι απλώς ετικέτες ψευδαίσθησης, μέσω των οποίων χωριζόμαστε και ως εκ τούτου ελεγχόμαστε. Πιστέψτε σε αυτές, εάν το επιθυμείτε, και απολαύσετε τες εάν σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά μην τις αφήνετε πλέον να μας χωρίζουν.

Πρέπει αυτή τη στιγμή να έρθουμε κοντά με αμοιβαία υποστήριξη, όπως εκείνοι με τα άρρωστα μυαλά και τις κλειστές καρδιές είναι που έτοιμοι να ρίξουν τα πάντα πάνω μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η ατζέντα τους για πλήρη έλεγχο. Ακόμη και αν η τρέλα τους επικρατεί δεν είναι στα χέρια τους, αλλά στα δικά μας. Εμείς είμαστε που έχουμε την εξουσία αρκεί να επιλέξετε να τη χρησιμοποιήσετε.

Είμαστε μία συνείδηση εξαπατημένη να σκέφτεται και να πιστεύει σύμφωνα με το "μικρό εγώ". Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι είμαστε ΕΝΑ - και περάσουμε μετά στην πράξη με θάρρος, αγάπη, καλοσύνη, ειρήνη και συμπάθεια για όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη - τα τείχη της καταπίεσης είναι αναγκασμένα να πέσουν.

Όμως το να καθόμαστε "στ' αυγά μας" ελπίζοντας ότι όλα θα φύγουν μακριά, δεν αποτελεί πλέον επιλογή.

Ποτέ δεν ήταν.


άρθρο του David Icke
τίτλος πρωτοτύπου: "Please don't riot ... it is just what 'they' want"
μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ