20 Μαρ 2009

Η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας


Όπως είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, οι μεταβολές της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας έχουν άμεση σχέση με τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (κοσμική & ηλιακή ακτινοβολία). Πέρα από τις φυσικές αυτές μορφές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όμως, τις τελευταίες δεκαετίες έχει προσθέσει η ανθρωπότητα και τεχνητές ακτινοβολίες, οι οποίες, όπως φαίνεται παρακάτω, δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το γήινο περιβάλλον, την ατμόσφαιρα, αλλά και τη θερμοκρασία.

Η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας

Αν ψάχνουμε ειλικρινά να βρούμε το μερίδιο ευθύνης της ανθρωπότητας στην άνοδο της θερμοκρασίας, ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε προς τις τεχνολογίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον –και εμάς- με τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες όπως π.χ. η κινητή τηλεφωνία, τα ραντάρ, οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες κ.α.

Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, διαπιστώθηκε πως οι θερμοκρασίες παρουσιάζουν ανοδική τάση από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να διοχετεύει στην ατμόσφαιρα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά κύματα. (Τα μόρια του αέρα αρχίζουν να δονούνται και να τρίβονται μεταξύ τους, στην προσπάθεια τους να «ισορροπήσουν» με τις εκπεμπόμενες συχνότητες. Η τριβή προκαλεί θερμότητα.)

Σε γενικές γραμμές οι καμπύλες θερμοκρασίας -σε πίνακες σχετικά με τις μεταβολές της θερμοκρασίας στη Γη-, δείχνουν να ακολουθούν την τεχνολογία: τη δεκαετία του ’20, με τη λειτουργία των πρώτων πομπών μεγάλου μήκους κύματος, καταγράφεται η πρώτη έντονη και μόνιμη άνοδος της θερμοκρασίας. Το ’40 προστέθηκαν οι πομποί μικρού μήκους κύματος και εμφανίζεται άλλη μία άνοδος της θερμοκρασίας, για να ακολουθήσει τελικά μία τρίτη έντονη άνοδος τη δεκαετία του ’90, που συμπίπτει με την ευρεία τοποθέτηση των πομπών της κινητής τηλεφωνίας…

«Η ανθρωπότητα θα περιέλθει σε μία εποχή μόλυνσης του περιβάλλοντος από την εκπεμπόμενη ενέργεια, η οποία θα είναι ανάλογη με την σημερινή χημική μόλυνση, εάν δεν ληφθούν μέτρα και δεν γίνουν έλεγχοι που να βασίζονται στην κατανόηση της βιολογικής επίδρασης των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών», προειδοποιούσαν ειδικοί σε θέματα Ράδιο- και Τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ (OTP Office of Telecommunications) σε έκθεσή τους, το 1971.


  • Ήδη από τη δεκαετία του ‘70, ο καθηγητής Robert Helliwell από το Πανεπιστήμιο του Stanford είχε διαπιστώσει, πως ακόμη και τα καλώδια που μεταφέρουν ηλεκτρικό ρεύμα, είναι αρκετά για να προκαλέσουν αλλαγές στην ιονόσφαιρα.

  • Το 1983, ο E.E. Richards από το ίδιο Πανεπιστήμιο, παρατήρησε, πως ακόμη και με μία μικρή εκπομπή συχνοτήτων μπορούσαν να προκληθούν διαταραχές -εσκεμμένα ή μη- των καιρικών συνθηκών.
  • Ο Paul Schaefer, στο βιβλίο του Energy and our Earth, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο διαταράσσουν τη φυσική ισορροπία της Γης και της ατμόσφαιρας μας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας. Αυτά προκαλούν μία αλυσιδωτή αντίδραση στο περιβάλλον και η Γη για να ξαναβρεί την ισορροπία της εκτονώνει τη συσσωρευμένη θερμότητα με σεισμικές και ηφαιστειακές δραστηριότητες όπως και με «ακραία» καιρικά φαινόμενα…
Φαίνεται λοιπόν, πως αν υπάρχει μια κάποια ανθρώπινη συμβολή στην άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη μας, αυτή σχετίζεται περισσότερο με τις εκπομπές τεχνητών συχνοτήτων, παρά με τις εκπομπές Co2. Αν είναι όμως έτσι, κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε από τη ζωή μας όλες εκείνες τις τεχνολογίες που προκαλούν την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση; κινητή τηλεφωνία, ραντάρ, HAARP, καλώδια ηλεκτροδότησης κ.α.;

Ένα είναι σίγουρο: παρ’ όλη την πρόοδο, οι επιστήμες δεν έχουν καταφέρει να αποσαφηνίσουν πλήρως το μηχανισμό του κλίματος. Όσα πρεσβεύουν αποτελούν θεωρίες και όχι αποδείξεις. Κάποιες από αυτές –όταν είναι βολικές- χρησιμοποιούνται για να προωθήσουν συγκεκριμένες πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες. Και αντίστροφα: αν δεν υπάρχουν, πληρώνονται κάποιοι ερευνητές, ώστε να δημιουργήσουν μία «βολική» για τα συμφέροντα θεωρία…

********************
Βλέπε επίσης: Ηλεκτρομαγνητικές Συχνότητες

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ