9 Μαρ 2009

Μην προκαλείτε ταραχές! -μην εξεγείρεστε! (μέρος β')

...Γιατί αυτό ακριβώς είναι που θέλουν!

"Αυτό που πολεμάς, αυτό εισπράττεις"

(του David Icke)

(μέρος β')

Και ποιος άλλος κινείται κατ' αυτό τον τρόπο εκτός από τον γνωστό Zbigniew Brzezinski, τον συν-ιδρυτή της Τριμερούς Επιτροπής των Illuminati και επικεφαλή των μεντόρων και ελεγκτών του Barack Obama? Δεν θα τον αποκαλώ πλέον "Προέδρο" Obama μέχρι να εκδώσει πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξει ότι είναι εκλέξιμος για τη θέση. Ο Brzezinski είπε στο MSNBC:

"... θα υπάρχει αυξανόμενη σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις και αν οι άνθρωποι είναι άνεργοι και πραγματικά πληγωμένοι, κόλαση, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ακόμη και ταραχές! "
Όχι, κ. Brzezinski, ξέρεις ότι θα υπάρξουν αναταραχές, επειδή το δίκτυο που εκπροσωπείς θα κάνει ό,τι μπορεί για να συμβούν. Όλο και περισσότερο βλέπουμε αυτό το θέμα να εμφανίζεται από εκπροσώπους κρατών. Η αμερικανική Ακαδημία Στρατού & Πολέμου (U.S. Army War College) έχει κάνει την ίδια προειδοποίηση σε έγγραφο με τίτλο "Γνωστοί άγνωστοι: αντισυμβατικές "Στρατηγικές εκκενώσεις" στην ανάπτυξη αμυντικής στρατηγικής" (Known Unknowns: Unconventional 'Strategic Shocks' in Defense Strategy Development).

Αναφέρει συγκεκριμένα πως ο στρατός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τη «βίαιη, στρατηγική αποδιάρθρωση στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών», υπό το πρίσμα της «απρόβλεπτης οικονομικής κατάρρευσης». Απρόβλεπτης;; Πρέπει να αστειεύεστε. Το έγγραφο κάνει λόγο για "σκόπιμη εγχώρια αντίσταση", "διάχυτες επείγουσες καταστάσεις δημόσιας υγείας" ή «απώλεια της λειτουργίας της πολιτικής και της έννομης τάξης». Στη συνέχεια αναφέρει:

"Ευρεία εξάπλωση της βίας ανάμεσα στους πολίτες... θα αναγκάσει την κατεστημένη άμυνα να αναπροσανατολίσει τις προτεραιότητες της σε ακραίες επιλογές για να υπερασπιστεί τη βασική τάξη και την ανθρώπινη ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας. Μια αμερικανική κυβέρνηση και άμυνα που εφησυχάζει αυτάρεσκα σε μια μακροχρόνια εγχώρια ασφάλεια, θα ήταν αναγκασμένη να κάνει πολύ γρήγορες παραχωρήσεις σε ορισμένες ή στις περισσότερες δεσμεύσεις εξωτερικής ασφάλειας, για να αντιμετωπίσει την ταχέως αναπτυσσόμενη ανθρώπινη ανασφάλεια εντός της χώρας.

Σύμφωνα με τις πιο ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση στρατιωτικής βίας κατά των εχθρικών ομάδων στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. "
Όπως ανακάλυψε ο τροχονόμος, νυν "όργανο επιβολής σε πολίτες", αυτό ακριβώς είναι που σχεδιάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ίδιο θα συμβαίνει σε κάθε χώρα, επειδή όλα ελέγχονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο που δρα σύμφωνα με συγκεκριμένη ατζέντα. Το έγγραφο της Ακαδημίας Πολέμου αναφέρει πως
το Υπουργείο Άμυνας θα είναι ο "άξονας που θα επιτρέπει" τη "συνέχεια της πολιτικής εξουσίας σε ένα πολυεθνικό κράτος ή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων πολιτών ή ταραχών σε εθνικό επίπεδο".
Κάνοντας μία "Οργουελιανή Μετάφραση" όσων αναφέρονται παίρνουμε το μήνυμα: "ο στρατός θα έχει τον έλεγχο της χώρας". Όλα αυτά έχουν προγραμματιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως προειδοποιούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και οι "εχθρικές ομάδες" για τις οποίες μιλά το έγγραφο, θα είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης αμφισβητεί την πολιτική και στρατιωτική δικτατορία με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και προφορικά.

Υπό το πρίσμα αυτό, δεν θα εκπλαγείτε να μάθετε, πως ο στρατός των ΗΠΑ σήμερα επιδιώκει να ξοδέψει άλλα $ 6 εκατομμύρια για «εξοπλισμό εξεγέρσεων».

Ο Dennis C. Blair, ο διευθυντής της National Intelligence του Obama και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, ανέφερε επίσης πως η οικονομική κρίση θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνικές αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Είπε ότι η κρίση είναι «απειλητική για το καθεστώς» αν συνεχιστεί περισσότερο από ένα ή δύο χρόνια -και αυτή η κατασκευασμένη κρίση είναι σχεδιασμένο να είναι πολύ μεγαλύτερη και να διαρκέσει για πολύ περισσότερο από το διάστημα αυτό. Σε απλή γλώσσα, την οποία φαίνεται να βρίσκει σκληρή για να τη χρησιμοποιήσει, ο Μπλερ λέει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα πολέμου κατά τη διάρκεια της οικονομικής αναταραχής και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακριβώς αυτό έχουν προγραμματίσει σε συνέχεια των όσων συμβαίνουν σήμερα.

Στις καθεστωτικές φιγούρες που έχουν προειδοποιήσει για ταραχές και εξεγέρσεις περιλαμβάνονται οι επικεφαλείς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, -και οι δύο οργανώσεις των Illuminati στον πυρήνα τους και όποιος ηγείται αυτών, εξ ορισμού εργάζεται για την κλίκα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η εγκυρότητα της ιστορίας του τροχονόμου, καθώς ο επικεφαλής της αστυνομίας που ασχολείται με τη δημόσια τάξη έχει προειδοποιήσει για ένα πιθανό "Καλοκαίρι οργής", που θα προκληθεί από την αυξανόμενη ανεργία και την οικονομική συντριβή. O David Hartshorn, προϊστάμενος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, δήλωσε ότι "γνωστοί ακτιβιστές" σχεδιάζουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση για να εξαπολύσουν μαζική διαμαρτυρία και ο ίδιος επισήμανε ως πιθανό στόχο την σύνοδο κορυφής G20 στο Λονδίνο τον Απρίλιο, μαζί με τις τράπεζες.
(φωτογραφίζει-συμπεριλαμβάνει και τους οπαδούς του Zeitgeist αυτή η δήλωση ή είναι η ιδέα μου?... σημ. μτφ.)

H Sunday Express του Λονδίνου ανέφερε επίσης πως η βρετανική αστυνομία και οι υπηρεσίες "ασφάλειας" προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση εξέγερσης και πως «δεν μειώνεται η ψυχρή προοπτική να συνταχθούν και στρατιώτες στους δρόμους ...»


Φωτο: Ταραχές στην Ελλάδα

Οι μαζικές διαμαρτυρίες σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι πλέον απλώς "προβλέψεις" καθώς ήδη συμβαίνουν και με την παγκόσμια οικονομία σε κατάρρευση ακόμα, σε σχέση με την κλίμακα που πρόκειται να λάβει, δεν έχουμε δει ακόμα τίποτε.
  • 120.000 άτομα διαδήλωσαν στο Δουβλίνο για το χειρισμό της οικονομικής κρίσης στην Ιρλανδία,
  • ένα εκατομμύριο διαδηλωτές είναι στους δρόμους στη Γαλλία,
  • στο Ηνωμένο Βασίλειο οι εργαζόμενοι των διυλιστηρίων πετρελαίου και σταθμών ενέργειας δρομολόγησαν μια σειρά από απεργίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χρήση των αλλοδαπών εργαζομένων,
  • ακόμη και οι ταραχές σε όλη την Ελλάδα στα τέλη του περασμένου έτους ήταν εν μέρει οικονομικής φύσεως.
Φωτο: Albert Pike

Μπορώ να αποκωδικοποιήσω το τι συμβαίνει εδώ βασιζόμενος σε μέρος της επιστολής που φέρεται να έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον "επαναστατικό" Illuminati στην Ιταλία. Στην επιστολή αυτή λέγεται πως ο Πάικ αναφέρει το λεπτομερώς το παρασκήνιο τριών παγκόσμιων πολέμων που σχεδιάζουν οι Illuminati για να επιφέρουν την παγκόσμια δικτατορία. Οι δύο πρώτοι συνέβησαν όπως ακριβώς προέβλεψε, ενώ σχετικά με τον τρίτο είπε:

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την " Agentur " των "Illuminati "μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλλλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης ...

... Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.

Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού
και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)
θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο ..."
(Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τους τρεις παγκόσμιους πολέμους και τον Παϊκ εδώ...)

Πολλοί απορρίπτουν την επιστολή ως μύθο, αλλά στο πλαίσιο που την χρησιμοποιώ δεν έχει σημασία. Αυτό που λέει είναι αυτό που έχει προγραμματιστεί - μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή, κατά την οποία οι άνθρωποι ενεργοποιούνται από την -κατασκευασμένη- απελπισία τους και όλα τα χρηστά ήθη περιορίζονται σε μια μαζική μάχη για επιβίωση.

Ο όρος «μηδενισμός» (νιχιλισμός), που χρησιμοποιείται στην επιστολή του Πάικ, έχει στο λεξικό τον παρακάτω ορισμό:

* Απόρριψη όλων των διακρίσεων με βάση την ηθική ή θρησκευτική αξία και προθυμία απόρριψής όλων των προηγούμενων θεωριών ηθικής ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

* Η πεποίθηση ότι η καταστροφή των υφιστάμενων πολιτικών ή κοινωνικών φορέων είναι απαραίτητη για τη μελλοντική βελτίωση.

(...μήπως και εδώ υπάρχει μία παράλληλη πορεία ή ακόμη και ταύτιση με τις θεωρίες που πρεσβεύει το κίνημα Zeitgeist?... σημ. μτφ.)

Το παραπάνω πραγματικά δίνει πολύ συμπυκνωμένα και περιληπτικά το επιδιωκόμενο και είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να προκαλούνται ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο: για να καταστρέψουν την υπάρχουσα τάξη, η οποία ναι μεν είναι επίσης δημιούργημα των Illuminati, αλλά τώρα προσπαθούν να την αντικαταστήσουν με το επόμενο στάδιο της τυραννίας τους- τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι οι εθνικές κυβερνήσεις και τα εθνικά κράτη πρέπει να καταστραφούν ώστε μια παγκόσμια κυβέρνηση να αναλάβει την δικτατορία.

Δες ξανά τον ορισμό του νιχιλισμού ("μηδενισμού") υπό αυτό το πρίσμα: «Η πεποίθηση ότι η καταστροφή των υφιστάμενων πολιτικών ή κοινωνικών φορέων είναι απαραίτητη για τη μελλοντική βελτίωση."

Φωτο: "Ταραξίας" και αστυνομικοί που ασχολούνται με τον «ταραξία» - όλοι φορούν τις ίδιες την αστυνομικές μπότες. Απλή σύμπτωση, τίποτα ανσυχητικό...


Ήδη περιμένουν πανέτοιμοι οι πράκτορες-προβοκάτορες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι για να αρχίσουν τις ταραχές και πολιτικές αναταραχές, πιστεύοντας -οι ηλίθιοι- πως έτσι θα προκαλέσουν την υπάρχουσα τάξη. Όμως, η υπάρχουσα τάξη δημιουργήθηκε από το ίδιο δίκτυο των Illuminati που τώρα επιθυμεί να δημιουργήσει τη «νέα τάξη», τη νέα παγκόσμια τάξη, η οποία είναι προγραμματισμένη να βγει από την αναταραχή και το χάος, που τώρα μεθοδεύονται.

Για να επιτευχθεί αυτό, όπως πάντα, χρειάζονται τη συνεργασία μας και ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία σχετικά: αυτοί που επιλέγουν να λεηλατήσουν και να συμμετέχουν σε ταραχές σαν απάντηση σε όσα συμβαίνουν και ενθαρρύνουν και άλλους για ταραχές και πλιάτσικο, περπατούν κατευθείαν στην παγίδα που έχει στηθεί για αυτούς. Η κυβέρνηση και οι στρατιωτικοί πράκτορες-προβοκάτορες θα το γνωρίζουν, οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" όχι -αλλά είναι καιρός να το μάθουν.

Έχω συναντήσει μερικά άτομα με συγκεκριμένο φρόνημα ή ακόμη πιο αφελή από εκείνα που χαρακτηρίζονται ως "το απώτατο άκρο της πολιτικής Αριστεράς". Για εκατοντάδες χρόνια σαν βιολιά έπαιζαν για να αλλάξει ο κόσμος σύμφωνα με το σχέδιο των Illuminati και να καταρρίψουν την εγκατεστημένη τάξη μέσα από βίαιες επαναστάσεις. Τώρα "τα ίδια βιολιά" συγκεντρώνονται και πάλι για να ολοκληρωθεί το ταξίδι για την παγκόσμια τυραννία και παρέχουν τη βία και το χάος, που όπως έχει σχεδιαστεί θα ανοίξει το δρόμο για μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένα παγκόσμιο στρατό, μία παγκόσμια κεντρική τράπεζα, ένα παγκόσμιο νόμισμα και έναν πληθυσμό με ηλεκτρονικό microchip που θα είναι συνδεδεμένο με στο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, ή GPS, μεταξύ πολλών άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης και ελέγχου.

Οι ταραχές και οι λεηλασίες που θέλουν να δουν, το χάος, θα αντιμετωπιστεί με την εγκατάσταση ενός αστυνομικού κράτους, με απαγόρευση κυκλοφορίας, με φυλακίσεις δίχως δίκη, με στρατιωτικές δυνάμεις στους δρόμους και την ενεργοποίηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης για "αντιφρονούντες" -όπως από καιρό έχουμε προειδοποιήσει. Αποκαλούνται επισήμως "στρατιωτικές εγκαταστάσεις" και λειτουργούν υπό τη FEMA, την ιδιαίτερα σκοτεινή Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών και δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι ένα νομοσχέδιο, το HR 645, διέρχεται από την Ουάσιγκτον "για να οδηγήσει το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στην άμεση θέσπιση εθνικών κέντρων έκτακτης ανάγκης για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις".

Όχι, η σωστή έκφραση είναι "στρατόπεδα συγκέντρωσης" και το σίγουρο είναι πως και άλλες χώρες θα πρέπει επίσης να τα προετοιμάσουν.

Κοιτάξτε τι έγραφε αυτό το έγγραφο της Ακαδημίας Πολέμου: "Σύμφωνα με τις πιο ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση στρατιωτικής βίας κατά των εχθρικών ομάδων στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών."

"Μπορεί"; Είναι μια βεβαιότητα, διότι αυτό είναι το σχέδιο και όλοι οι νόμοι θεσπίζονται για να τους επιτραπεί να την πραγματοποιήσουν. Έχουν περάσει από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ως "αντιτρομοκρατικές" νομοθεσίες, αλλά χρησιμοποιούν τους όρους «τρομοκρατία» και «τρομοκράτης» με τέτοιο μη ειδικό τρόπο, ώστε όλοι αυτοί οι νόμοι μπορούν να εφαρμοστούν στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας, τον οποίο υποτίθεται πως οι «νόμοι» θα προστάτευαν, σύμφωνα με υποστηρικτές.

Ήταν όλα μία γιγαντιαία απάτη, όπως ορισμένοι από εμάς είχαμε κουραστεί να επισημαίνουμε. Αυτό δεν είχε καμία σχέση με τρομοκράτες, που φέρεται να έχουν σκοπό να φυτέψουν βόμβες και παρόμοια. Όλοι αυτοί οι νόμοι έχουν τεθεί σε εφαρμογή με ειδικό στόχο τον έλεγχο της μάζας των ανθρώπων μέσα από ένα αστυνομικό κράτος, όταν πυροδότησαν μια οικονομική κατάρρευση, μαζί με νέους πολέμους.

Προσθέστε σε όλα αυτά ένα ρεύμα προεδρικών εκτελεστικών εντολών που υπογράφηκαν από διαδοχικούς προέδρους χωρίς καμία εποπτεία από την Βουλή των Αντιπροσώπων ή τη Γερουσία. Αυτό είναι αντισυνταγματικό και καθιστά τον πρόεδρο κατά κάποιο τρόπο σε εικονικό δικτάτορα.( θυμηθείτε και τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας του δικού μας Προέδρου της Δημοκρατίας περί περικοπών στις ελευθερίες των πολιτών και τον περιορισμό των συνόρων... σημ. μτφ.) Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αρμοδιότητες που το κράτος μπορεί να ενεργοποιήσει, χάρη σε αυτές τις εντολές, όταν θα έχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος.

Για αυτό το λόγο, ο σιωνιστής Svengali του Obama, Chief of Staff στο Λευκό Οίκο, Rahm Emanuel, προσπαθεί να πετύχει περικοπές σχετικά με την κατοχή όπλου - για να κάνει ευκολότερη την ανάληψη από το στρατό. Εν τω μεταξύ όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να εξοπλιστούν και κάνουν σχετικές αιτήσεις για άδειες. Μόνο στη Φλόριντα ανέβηκαν οι αιτήσεις κατά 42% μέσα σε 45 ημέρες, αφού οι πολίτες είχαν τις συνέπειες της οικονομικής αναταραχής στο μυαλό.


Φωτο: Στρατιώτες στους δρόμους του Ιράκ. Πόσο απέχουμε από τη στιγμή που το ίδιο θα συμβεί στους δρόμους της Αμερικής αλλά και άλλων χωρών;


Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν όλα αυτά είναι να μην αντιδράσουμε όπως μας θέλουν, με βία και εχθρότητα προς το κράτος και μεταξύ μας. Πόσες βίαιες επαναστάσεις οδήγησαν σε άλλη μια τυραννία, επίσημη ή ανεπίσημη, που ερχόταν να αντικαταστήσουν αυτή που έπεσε; Έτσι πρέπει να είναι, επειδή ό, τι έχει καταστραφεί από τη βία, θα αντικατασταθεί από την ίδια ενέργεια. Όπως έχω πει σε βιβλία μου, ότι πολεμάτε αυτό θα θα εισπράξετε.

Ο John Lennon το έθεσε απόλυτα όταν τραγουδούσε:

You say you want a revolution
Well, you know
We all want to change the world
You tell me that it's evolution
Well, you know
We all want to change the world
But when you talk about destruction
Don't you know that you can count me out ...

... You say you got a real solution
Well, you know
We'd all love to see the plan
You ask me for a contribution
Well, you know
We're doing what we can
But when you want money
for people with minds that hate
All I can tell is brother you have to wait

Revolution (1968) ... click here to watch ...
(απόδοση στην ελληνική:
Λέτε ότι θέλετε μια επανάσταση, Λοιπόν, ξέρετε,Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο
Μου λέτε πως είναι εξέλιξη, Λοιπόν, ξέρετε, Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο
Αλλά όταν μιλάμε για την καταστροφή,
Δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να μη με μετρήσετε εμένα...
... Λέτε πως έχετε μια πραγματική λύση
Λοιπόν, ξέρετε, όλοι θα θέλαμε με αγάπη να δούμε το σχέδιο
Εσείς ρωτάτε για συνεισφορά, Λοιπόν, ξέρετε, Εμείς ό,τι μπορούμε κάνουμε
Αλλά όταν θέλετε χρήματα για τον κόσμο, με μυαλά που μισούν
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρέπει να περιμένεις αδερφέ...

Επανάσταση (1968) ... κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video clip)

(προσωπικά αφιερώνω τους παραπάνω στίχους με αγάπη
στους "θερμοκέφαλους" οπαδούς του Zeitgeist, που μέχρι σήμερα αδυνατούν να δουν την παγίδα στην οποία πορεύονται... μτφ.)
συνεχίζεται...
μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ