8 Μαρ 2009

Μην προκαλείτε ταραχές! -μην εξεγείρεστε!


Γιατί αυτό ακριβώς είναι που θέλουν!

"Αυτό που πολεμάς, αυτό εισπράττεις"

του David Icke


(Μέρος 1ο)


Καθώς ταξιδεύω στην Αμερική είναι σαφές ότι αυτή η χώρα βρίσκεται στο χείλος μιας οικονομικής καταστροφής που ανάλογη της δεν έχει ζήσει ποτέ πριν. Και, φυσικά, δεν είναι η μόνη χώρα. Μια παρόμοια ιστορία μπορεί να ειπωθεί για όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι αριθμοί σε στατιστικές αποτελούν μόνο μια εικόνα του φανταστικού, καθώς στην πραγματικότητα οι οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους δίχως να φταίνε και σε τέτοια κλίμακα που, σύμφωνα με τις τρέχουσες προβλέψεις, πρόκειται σύντομα να μετατραπεί σε τσουνάμι.

Η πιστωτική έκρηξη ήταν ενορχηστρωμένη μέσω σχεδιασμών των Illuminati και σατανιστών, σαν τον Alan Greenspan, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα:
  • της Λέσχης Bilderberg των Illuminati ,
  • του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων,
  • της Τριμερούς Επιτροπής και άλλων πολύ πιο απειλητικών και ιδιαίτερα μυστικών ομάδων.
Ο Greenspan υπήρξε ο επικεφαλής της ιδιόκτητης "αμερικανικής κεντρικής τράπεζας», της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve). Αφού κατάφερε με τα πολιτικά μαγειρέματα του να "κατευθύνει" όσο το δυνατόν περισσότερο προσωπικό και εμπορικό χρέος ήταν δυνατόν, τράβηξε την πρίζα για να ενεργοποιήσει το σύστημα που είχε σχεδιαστεί για να επιφέρει το "λιώσιμο" της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο Greenspan, ο οποίος ηγήθηκε "της Fed" επί των κυβερνήσεων Ρίγκαν, πατέρα Μπους, Κλίντον και Μπους Junior, λειτουργεί από ένα βαθύτερο επίπεδο του δικτύου Illuminati από ό, τι τα περισσότερα από τα άλλα δημόσια πρόσωπα τους. Πρώην σατανιστής, ανεπίσημος απόγονος της οικογένειας Rothschild, μου ανέφερε πώς θυμόταν τον Greenspan σε τελετουργική θυσία που συμμετείχε:

"Θυμάμαι τους Rockefellers και τους Μπους να παρακολουθούν τις τελετουργίες, αλλά ποτέ δεν είχαν την απαραίτητη υπεροχή για να ηγηθούν (των τελετουργιών). Εξακολουθώ να τους θεωρώ ως λακέδες και όχι ως πραγματικούς μεσίτες της μυστηριώδους δύναμης (occult power). Εκτός από τον Alan Greenspan, οι περισσότεροι από αυτούς που ερχόταν στις τελετουργίες, ερχόταν ως απλοί οπαδοί, κυρίως για την οικονομική δύναμη και το κύρος. Ο Greenspan θυμάμαι, ήταν ένα πρόσωπο με τεράστια πνευματική, μυστηριώδη δύναμη και θα μπορούσε να κάνει τους Bush και τους νεότερους Rockefellers να μαζευτούν με μια μόνο ματιά του."
Αυτός λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο της οικονομίας των ΗΠΑ από το 1987 έως το 2006 και ο οποίος, όπως είχε προγραμματιστεί, ενορχήστρωσε τις παράλογες οικονομικές πολιτικές που οδήγησαν στην σημερινή παγκόσμια κατάρρευση. Ακολουθώντας ένα άλλο επίπεδο κατανόησης, μπορείτε να δείτε ότι ο Greenspan και οι άλλοι Illuminati σε ολόκληρο τον κόσμο, ήξεραν ακριβώς τι έκαναν και ποιο αποτέλεσμα επεδίωκαν (ήταν προγραμματισμένο).

Ο σιωνιστής Greenspan ξέφυγε λίγο πριν αποκαλυφθούν οι πραγματικές διαστάσεις και οι συνέπειες των πράξεων χειραγώγησης που εκτελούσε. Έμεινε στους άλλους, συμπεριλαμβανομένου του διαδόχου του στη «Fed», τον επίσης σιωνιστή Shalom Ben Bernanke, για να προσφέρουν τις «λύσεις» στα προβλήματα που ο Greenspan και οι όμοιοι του δημιούργησαν. Όλα αυτά τα άτομα, που υποτίθεται πως αναζητούν «λύσεις», ελέγχονται από την ίδια δύναμη που ήταν -και είναι- πίσω από τον Greenspan. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Obama έχει τοποθετήσει κραυγαλέα ονόματα insider, τα οποία υπήρξαν ένοχα και επέφεραν την προγραμματισμένη οικονομική κατάρρευση, μέσα στην "οικονομική του ομάδα".

Οι σιωνιστές Tim Geitner, Larry Summers, Paul Völcker κ.λπ., όλοι τους "παλικάρια" του ίδιου δικτύου (της ίδιας ομάδας Bilderberg- του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων- της Τριμερούς Επιτροπής) όπως ο Greenspan, δεν έχουν καμία πρόθεση να βρουν μια «λύση» που θα είναι προς όφελος του λαού της Αμερικής ή οπουδήποτε αλλού.

Ούτε και ο διευθυντής Προϋπολογισμού του Obama, ο σιωνιστής Peter R. Orszag. Ο Orszag ήταν αυτός που "συμβούλευε" το ρωσικό Υπουργείο Οικονομικών, κατά το διάστημα που η σιωνιστική ολιγαρχία βίαζε τη ρωσική οικονομία και λήστευε τους πόρους της και διετέλεσε επίσης οικονομικός σύμβουλος στην ισλανδική κεντρική τράπεζα, κατά την περίοδο λίγο πριν την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της Ισλανδίας. Καταπληκτική η "επιλογή", Barack...

Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Κλίντον, ο Orszag είχε συνεργαστεί με τον σημερινό επικεφαλή προσωπικού του Λευκού Οίκου (White House Chief of Staff ) του Obama , τον υπερ-σιωνιστή Rahm Emanuel, για την επιβολή της συμφωνίας NAFTA (περί "ελεύθερου εμπορίου"), που, ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί, κόστισε στους Αμερικανούς πολίτες απίστευτο αριθμό θέσεων εργασίας. Ο Emanuel υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό και είναι γιος ενός τρομοκράτη της διαβόητης Irgun, η οποία ήταν μία από τις τρομοκρατικές ομάδες που βομβάρδισαν την περιοχή ώστε να επιφέρουν την "γέννηση" του κράτους του Ισραήλ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Emanuel μάλιστα ήταν αυτός που μετά την εκλογή του Obama είπε: «Μια σοβαρή κρίση δεν την αφήνεις ποτέ να πάει χαμένη».

Ο Emanuel, ένα κρύο και φαύλο άτομο, ελέγχει άμεσα τον Obama και τον Λευκό Οίκο σε συνεργασία με τον ανώτερο σύμβουλο του Λευκού Οίκου, τον επίσης σιωνιστή David Axelrod, ο οποίος διηύθυνε την προεκλογική εκστρατεία της μαριονέτας-πρόεδρου και επιβλέπει την συγγραφή των ομιλιών που αυτός διαβάζει στις οθόνες teleprompter.
Λεζάντα στη Foto:
Emmanuel -αυτός που κινεί τα νήματα της μαριονέτας-ObamaΛεζάντα στη Foto:
Axelrod- η φωνή του Obama -μέσα από τις οθόνες teleprompter...

Οι περισσότεροι τουλάχιστον από τους "ανθρώπους του Obama" στα οικονομικά ζητήματα συνδέονται άμεσα με τον σιωνιστή Robert E. Rubin, ο οποίος υπό τον Μπιλ Κλίντον, ήταν αυτός που επέβλεψε την οικονομική απορύθμιση που τελικά οδήγησε στη σημερινή κρίση. Ο Rubin πρόσφατα παραιτήθηκε από την Citigroup, αφού πρώτα ενθάρρυνε εκεί τις πολιτικές που οδήγησαν την εταιρεία στο χείλος της κατάρρευσης. Τον Ιανουάριο του 2009, στο Marketwatch αναφερόταν ο Rubin ως ένα από τα «10 πιο ανήθικα άτομα στον κόσμο των επιχειρήσεων». Παρ' όλ΄αυτά οι προστατευόμενοι και στενοί συνεργάτες του αυτή τη στιγμή διευθύνουν την οικονομία των ΗΠΑ υπό τον Obama...

Άλλο ένα τεράστιο πλήγμα για την οικονομική εμπιστοσύνη ήρθε όταν ο σιωνιστής, απατεώνας των hedge fund, Bernard Madoff, αποκάλυψε ότι είχε "χάσει" $ 50 δισ. από τα λεφτά των πελατών του. Είπε ότι έδρασε μόνος. Καμία δραματική αλλαγή. Άλλες οικονομικές καταστροφές, που οδήγησαν σε κατάρρευση την αγορά, περιλαμβάνουν την American International Group (AIG), την ασφαλιστική γίγαντα με επικεφαλής τον σιωνιστή Maurice Greenberg. Μόλις ανακοίνωσε ζημίες ύψους $ 61,7 δισ. για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2008 - η μεγαλύτερη τριμηνιαία απώλεια στην εταιρική ιστορία.

Ο Greenberg συνδέεται στενά με τον σιωνιστή Χένρι Κίσινγκερ, έναν από τα πιο θορυβώδεις Illuminati των τελευταίων 50 χρόνων, που κινεί τα νήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Kissinger διορίστηκε πρόεδρος του International Advisory Board της AIG, το 1987.Λεζάντα στη Foto:
Ο σιωνιστής Κίσσινγκερ με τον σιωνιστή Γκρίνμπεργκ -βλέπει κανείς κάποια σχέση?


Είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι απλά ανίκανοι; Όχι, όχι.
Ο ρόλος τους για την κλίκα είναι να καταστρέψουν την οικονομία και την Αμερική γενικότερα
  • προκαλώντας, μεταξύ πολλών άλλων, το έναυσμα για την οικονομική κρίση
  • και οδηγώντας στη συνέχεια στην απώλεια τεράστιων ποσών δανεισμένων χρημάτων - τρισεκατομμύρια δολάρια - για να διασφαλιστεί έτσι ότι δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής.
Μία αμερικανική τηλεοπτική διαφήμιση αναφέρει ότι αν ξοδεύεις ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα, κάθε μέρα, από την υποτιθέμενη γέννηση του "Χριστού" μέχρι σήμερα, το σύνολο θα εξακολουθεί να μην ξεπερνά όσα ο Obama δαπανά σε δανειακά κεφάλαια από το πακέτο-"κίνητρο" (πόσο μάλλον τα άλλα τρελά ποσά με πρώτο απ' όλα αυτό για την "εγγύηση" των τραπεζών).

Έδρασαν εξαιρετικά γρήγορα, χρησιμοποιώντας το φόβο και τη δημοσιότητα του Obama σαν όπλα τους, για να ρίξουν περισσότερο πετρέλαιο στη φωτιά με πλήρη επίγνωση ότι αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και όχι καλύτερα. Η εγγύηση/επιδότηση (bail-out) των τραπεζών με τον Μπους έχει εξαφανιστεί από τα ραντάρ -χωρίς να δείξουν τίποτα γι 'αυτό- και τώρα ο Μπους Mark 11, ο κ. Αλλαγή, είναι στο προσκήνιο δαπανώντας άλλα τρία τρισεκατομμύρια.

Ο μεγαλύτερος αποδέκτης χρημάτων από αυτή την "επιδότηση" (το bail-out) ήταν ο Maurice Greenberg της AIG. Του δόθηκαν $ 180 δισ. δανεισμένα χρήματα, τα οποία θα πρέπει να αποπληρώσουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι και τα παιδιά τους. Η Citigroup του Rubin είναι δηλαδή "μέσα" για $ 50 δισ. που δανικά χρήματα της "κυβέρνησης"...

Η ιδέα, δεν αφορά μόνο την κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας, αλλά στοχεύει να ρίξει τόσα πολλά χρήματα στο πρόβλημα (κυρίως στις τράπεζες), και τόσο γρήγορα, ώστε οι επιλογές της κυβέρνησης, τη στιγμή που η οικονομία θα καταρρεύσει πραγματικά στην κλίμακα που προγραμματίζεται, να είναι μηδενικές. (!)

Το ίδιο συμβαίνει ενορχηστρωμένα σε όλο τον κόσμο. Στη Βρετανία βλέπουμε επίσης τον πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν να δανείζει χρήματα στο τραπεζικό σύστημα μόνο για "να μην χειροτερέψει η κατάσταση". (Το ίδιο φυσικά παρατηρούμαι και στη χώρα μας... με τις περίφημες επιδοτήσεις των τραπεζών! σημ. μτφ.) Ο Brown ήταν καγκελάριος του Δημοσίου (Chancellor of the Exchequer, που έχει την ευθύνη της χώρας στα οικονομικά), κατά τα χρόνια του Μπλερ και άσκησε τότε πολιτικές που καθρεπτίζουν εκείνες του Greenspan.

Τώρα, ο άνθρωπος που ήταν μια σημαντική αιτία της τραπεζικής κρίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, μας ζητά να πιστεύσουμε πως είναι ο "σωτήρας" του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό είναι σαν να έχει σπάσει κάποιος με ρόπαλο του μπέιζμπολ το κεφάλι ενός άλλου και στη συνέχεια να ισχυρίζεται ότι είναι ένας ήρωας επειδή τον πήγε στο νοσοκομείο. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ντροπή.

Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει ένα ρεύμα «παροχών» υπέρ της ατζέντας των Illuminati. Το ένα, όπως είπα από την αρχή, είναι να την χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για την επιβολή μιας παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας που θα ελέγχεται από την Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα. Όμως υπάρχουν πολλές άλλες "λύσεις" και "παροχές" που συνδέονται και σχεδιάζεται να αξιοποιηθούν και θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.

Το μόνο που θέλω να τονίσω εδώ είναι η ανάγκη να μείνετε ήρεμοι και να αντιδράσετε ειρηνικά σε αυτά που συμβαίνουν. Αυτό δεν είναι εύκολο καθώς υπάρχει τόσα πολύ άγχος και φόβος γύρω μας που σχετίζεται με την παρούσα -αλλά και την «μελλοντική»- οικονομική κατάσταση, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε όλοι αλλιώς θα οδεύουμε κατ' ευθείαν μέσα σε μια τεράστια παγίδα που έχει στηθεί για εμάς.

Με απλά λόγια: Θέλουν να εξεγερθείς σε απάντηση της εν εξελίξει οικονομικής καταστροφής και ήδη βλέπουμε άτομα να χάνονται για αυτό.


Φωτο: ταραχές στη Γαλλία εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης


Γιατί οι αρχές θέλουν τις
ταραχές;

Οι αναγνώστες των βιβλίων μου θα καταλάβετε την απάντηση αμέσως. Θέλουν μια δικαιολογία για να εγκαταστήσουν ένα πλήρως αστυνομο-κρατούμενο κράτος σε όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι που στην απελπισία τους συμμετέχουν ή προκαλούν ταραχές (που υποδαυλίζονται πάντοτε από πράκτορες-προβοκάτορες) είναι απλά το άλλοθι που ψάχνουν.

Να προσέχετε ιδιαίτερα αυτούς που αρχίζουν εξεγέρσεις ή ενθαρρύνουν άλλους να το κάνουν, εν μέσω ειρηνικών διαδηλώσεων. Ποιοι είναι αυτοί και γιατί το κάνουν, όταν έτσι δίνουν όλα τα κίνητρα στο σύστημα για να επιβάλει ένα αστυνομικό κράτος; Ή είναι ηλίθιοι ή πράκτορες αυτού του κράτους.

Τακτικοί αναγνώστες των ενημερωτικών δελτίων μου, θα θυμούνται αυτό που αφορούσε τον τροχονόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξαφνικά του δόθηκαν νέες κάρτες που του επιτρέπαν να κάνει τη δουλειά των αστυνομικών και να εισέρχεται σε ξένη ιδιοκτησία χωρίς άδεια. Δουλειά του έπρεπε να είναι απλώς να μοιράζει κλήσεις για παράνομη στάθμευση κτλ. Το αφεντικό του βέβαια δεν του είπε καν γιατί έχουν εκδοθεί αυτές οι νέες κάρτες, αλλά ένας φίλος του αστυνομικός του τα εξήγησε όλα.

Ο αστυνομικός δήλωσε ότι η κυβέρνηση βρισκόταν σε προετοιμασία για έναν "πόλεμο" που έρχεται, κατά τον οποίο αναμένουν μαζική διαμαρτυρία και εξέγερση στους δρόμους. Η αστυνομία και ο στρατός πρόκειται να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση αυτού του "πολέμου" και έτσι τη δουλειά που συνήθως γίνεται από την αστυνομία πρόκειται να κάνουν ένστολοι από άλλα επαγγέλματα, όπως οι τροχονόμοι, οι ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας κ.α.

Λίγο καιρό μετά την επαφή που είχα με τον τροχονόμο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι "επανασχεδίασε" το επάγγελμά του και θα ορίζεται πλέον ως "όργανο επιβολής στους πολίτες" ('civil enforcement officers'), με αποτέλεσμα την αποσύνδεση τους από τον μοναδικό ρόλο που είχαν: την αντιμετώπιση της κυκλοφορίας. Λίγους μήνες αργότερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια για μια νέα ομάδα που ονομάζεται "διαπιστευμένα πρόσωπα" - των ιδιωτικών φρουρών ασφαλείας, CCTV και άλλων φορέων, στην οποία θα πρέπει να δοθούν εξουσίες, ώστε να εκτελούν ορισμένες από τις εργασίες που επί του παρόντος εκτελεί η αστυνομία.

Ο αστυνομικός μίλησε στον τροχονόμο για έναν "πόλεμο" και σίγουρα έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή. Αλλά ο πόλεμος ως δικαιολογία θα μπορούσε επίσης να είναι ένα προκάλυμμα για τους ανθρώπους που ήταν αναγκαίο να εργαστούν στην προετοιμασία, αλλά δεν έπρεπε να μάθουν την πραγματική αιτία πίσω από αυτό. Η πραγματική αιτία, όπως μπορούμε να δούμε τώρα, θα μπορούσε να περιλαμβάνει την οικονομική εξέγερση μετά την οικονομική κατάρρευση, η οποία σκιώδεις Άνθρωποι γνώριζαν εδώ και καιρό πως έρχεται επειδή θα την προκαλούσαν - αν και, το τονίζω και πάλι, σχεδιάζεται επίσης ένας πόλεμος όπου θα συμμετέχουν η "Δύση", η Κίνα και η Ρωσία.

Έχω τονίσει επανειλημμένα αυτό το σημείο, σχετικά με το σχέδιο τους να ξεσηκώνουν αναταραχές πολιτών και εξεγέρσεις, όποτε μπορούσα και τώρα οι insiders έχουν αρχίσει να βάζουν αυτή τη σκέψη στον κοινό νου. Έχει σχεδιαστεί να ανακοινώνουν το θέμα "Ίσως να ξεσπάσουν αναταραχές" για να περνούν υποσυνείδητα το μήνυμα "βγες και εξεγέρσου". Είναι η απλή δύναμη της υποβολής μασκαρεμένη ως «ανησυχία».

συνεχίζεται...

μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ