13 Μαρ 2009

Απειλεί κίνδυνος παγκόσμιου πυρηνικού ολοκαυτώματος (3)Συνέντευξη με τη γεωφυσικό Lauren Moret

από τη σελίδα www.volksvertretung.org
μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού

(μέρος 3ο)

Ολόκληρες χώρες Μη κατοικήσιμες

Τι ισχύει για το Ιράκ? Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα?

LM: Είναι μη κατοικήσιμο. Ολόκληρη η χώρα, η Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι εξ ολοκλήρου μη κατοικήσιμες περιοχές.

Όμως εκεί ζουν άνθρωποι. Σημαίνει πως ζουν μεν εκεί, αλλά πως θα αποκομίσουν βλάβες από τη διαμονή τους σε αυτές τις χώρες?

LM: Ρίχνοντας μια ματιά στις γενετικές ανωμαλίες και στις αρρώστιες θα διαπιστώσετε πως πράγματι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο αριθμός των γενετικών ανωμαλιών και των ασθενειών θα αυξάνεται κάθε χρόνο, καθώς η έκταση της μόλυνσης κάθε ζωντανού οργανισμού θα αυξάνει, επειδή αναπνέουν μολυσμένο αέρα, πίνουν μολυσμένο νερό και καταναλώνουν τρόφιμα που αναπτύχθηκαν σε μολυσμένο έδαφος. Είναι ένας αργός θάνατος.
Το ίδιο ισχύει και για τη Γιουγκοσλαβία και για το Αφγανιστάν.

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο (DU) είναι ένα πάρα, μα πάρα πολύ αποτελεσματικό βιολογικό όπλο. Αυτός είναι και ο αρχικός σκοπός της χρήσης του. O Marion Falk -ένας συνταξιούχος χημικός & φυσικός, που εργαζόταν στο Lawrence Livermore Laboratory (τι να μας θυμίζει άραγε και αυτό, το γνωστότατο πλέον εργαστήριο? Κάτι σε πατέντα Wellsbach- Edward Teller-chemtrails ίσως? ... σημ. μτφ.) και για περισσότερα από 20 χρόνια κατασκεύαζε ατομικές βόμβες)-
είναι ο επιστήμονας από το Manhattan Project, με τον οποίο συνεργάζομαι και μου έμαθε σχεδόν τα πάντα σε ότι αφορά την ακτινοβολία, τα σωματίδια και το απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Όπως έλεγε στόχος των όπλων που χρησιμοποιεί ο στρατός δεν είναι απλά ο τραυματισμός ή η θανάτωση των στρατιωτών του εχθρού. Πολύ περισσότερο έχουν την πρόθεση να σκοτώσουν τον άμαχο πληθυσμό, να τον σακατέψουν και να τον γεμίσουν με ασθένειες, για να καταστρέψουν έτσι την παραγωγικότητα μιας χώρας. Στη συνέχεια θα εξαντληθούν τάχιστα οι πόροι της χώρας για να περιθάλψουν τους ασθενείς. Θα υπάρχουν όλο και λιγότεροι υγιείς εργαζόμενοι. Φυσικά οι βλάβες που προκλήθηκαν θα κληροδοτηθούν και στις επόμενες γενεές ανθρώπων, ζώων και φυτών, εάν προκλήθηκε παράλληλα μετάλλαξη του γενετικού κώδικα (DNA). To DNA δεν αυτοθεραπεύεται.

Τότε προφανώς οι μεταλλάξεις είναι θα έλεγα καταστρεπτικές και όχι εξελικτικές.

LM: Οι μεταλλάξεις είναι που προκαλούν αυτές τις γενετικές ανωμαλίες.

Δεν πρόκειται για εξελικτικές ασθένειες?

LM: Όχι, δεν είναι. Μεταδίδονται και κληροδοτούνται σε όλες τις επόμενες γενιές. Είναι όπως όταν έχει κάποιος κόκκινα μαλλιά και κληροδοτεί αυτό το χαρακτηριστικό σε όλες τις γενιές που τον διαδέχονται.

Δηλαδή, εάν αποκτήσω εξ αιτίας της ακτινοβολίας τις προϋποθέσεις για καρδιακή νόσο, θα έχουν όλες οι μελλοντικές γενιές που θα με ακολουθήσουν το ίδιο πρόβλημα?

LM: Εάν καταστρέψει τα κύτταρα ή τμήμα τους ή την λειτουργική τους ικανότητα , δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει προκαλέσει βλάβες στο DNA. Υπάρχουν δύο μορφές βλάβης:
  • Στην πρώτη περίπτωση επηρεάζονται μόνο τα όργανα του ζώντα οργανισμού και δεν είναι απαραίτητο να μεταβιβαστούν (ως κληρονομικές βλάβες).
  • Όμως εάν προκαλέσουν βλάβες στο DNA των ωαρίων ή του σπέρματος, τότε μεταφέρονται οι βλάβες και στις επόμενες γενιές.
Δηλαδή το σπέρμα των νεαρών που γυρίζουν από τον πόλεμο...

LM: ...είναι κατεστραμμένο, ναι. Το σπέρμα τους περιέχει ακόμη και απεμπλουτισμένο ουράνιο, με αποτέλεσμα να μολύνουν εσωτερικά και τις συντρόφους τους όταν έρχονται σε επαφή μαζί τους. Ακολούθως νοσούν και οι γυναίκες βαριά. Έχουν πλέον DU στο σώμα τους. Υπάρχει και το "σύνδρομο καύσης" ("Burnning Syndrom") όπως το ονομάζουν. Πραγματικά τρομακτικό. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά σε άρθρο του David Rose στο Vanity Fair Δεκεμβρίου (2004 - σημ. μτφ.). Υπάρχει και στο ίντερνετ.

Μία γνωστή μου, που είναι χήρα βετεράνου του πολέμου του Κόλπου, έδωσε συνέντευξη στον David Rose και ανέφερε πως το σπέρμα του της είχε προκαλέσει εσωτερικό κάψιμο, σε σημείο που να τοποθετήσει εσωτερικά πάγο για να αντέξει τον πόνο. Και υπ' όψην: το DU διαπερνά ακόμη και τα προφυλακτικά!

Για όνομα..!

LM: Ναι, θα πρέπει να δείτε τις τάξεις των Λυκείων, όταν τους μιλώ για την καύση από το σπέρμα και την εσωτερική μόλυνση. Τα στόματα όλων των κοριτσιών μετατρέπονται σε μικρά "ο" (όμικρον: -απορία-φόβος σημ. μτφ) και τα αγόρια πανικοβάλλονται, επειδή συνήθως διακατέχονται από ένα είδος αστήρικτης πεποίθησης του τύπου "Εγώ δεν αρρωσταίνω ποτέ" (γελάνε). Ο τίτλος του άρθρου είναι: "Weapons of Self-Destruction".

Πυρηνικές Δοκιμές και επακόλουθα.

Πόσο απεμπλουτισμένο ουράνιο χρειάζεται, για να καταστρέψει κανείς όλες τις γνωστές μορφές ζωής στον πλανήτη?

LM:Η ποσότητα της ακτινοβολίας που απελευθερώθηκε θα έχει σίγουρα τεράστιες και βαθιές επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Ήδη βλέπουμε την άνοδο της παιδικής θνησιμότητας. Ένα έμβρυο είναι φυσικά πολύ πιο ευαίσθητο στις ακτινοβολίες, επειδή τα κύτταρα του πολλαπλασιάζονται ταχύτατα, για να αναπτυχθούν τα άκρα και το σώμα του. Εάν σε αυτή τη διαδικασία παρεμβληθούν δηλητηριώδη χημικά και ακτινοβολίες, τότε πραγματικά θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην φυσική εξέλιξη της εμβρυακής ανάπτυξης.

Το επιχείρημα με το οποίο καταφέραμε να πείσουμε τον γερουσιαστή, πως πρέπει να υπογράψει την απαγόρευση των υπέργειων πυρηνικών δοκιμών το 1963, ήταν η άνοδος της παιδικής θνησιμότητας. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κυμαινόταν στα ίδια περίπου επίπεδα με +/- 2% έως 3%, λόγω της βελτίωσης της προγεννητικής φροντίδας και της ενημέρωσης των νέων μητέρων.

Μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, άρχισε και πάλι η άνοδος της παιδικής θνησιμότητας, ειδικά κατά τη δεκαετία του ΄50, όταν άρχισαν οι μεγάλες πυρηνικές δοκιμές. Το 1963 ήταν πια σχετικά ξεκάθαρο, πως οι πυρηνικές δοκιμές έχουν πραγματικές επιπτώσεις στην αγέννητη ζωή σε παγκόσμια κλίμακα. Υπέγραψαν συνθήκη παύσης πυρηνικών δοκιμών. Χώρες σαν τη Ρωσία και τις ΗΠΑ έπαψαν να κάνουν υπέργειες πυρηνικές δοκιμές και η παιδική θνησιμότητα άρχισε και πάλι να μειώνεται.

Τώρα αυξάνεται και πάλι. Αυτό οφείλεται στην παγκόσμια ραδιενεργή μόλυνση. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καταστρέψει κάθε μορφή ζωής, δεν το γνωρίζει κανένας, αλλά το απεμπλουτισμένο ουράνιο (DU) είναι σίγουρα ένα δραστικότατο βιολογικό όπλο.

Η στρατιωτική χρήση όπλων συμβαίνει για δύο λόγους.
  • Ο πρώτος αφορά την εξόντωση των αντίπαλων στρατιωτών και
  • ο δεύτερος -το ίδιο βασικός- αφορά την εξόντωση των άμαχων πληθυσμών, μέσω ασθενειών και βασάνων.
Οι υφέρπουσες ασθένειες επιδρούν στην παραγωγική ικανότητα και την οικονομία μιας χώρας.

Ήταν το Τσέρνομπιλ και τα άλλα πυρηνικά ατυχήματα, που κατέστρεψαν στην πραγματικότητα τη Σοβιετική Ένωση, επειδή η ακτινοβολία που απελευθερώθηκε αρρώστησε -και είναι ακόμη άρρωστη- ολόκληρη η πρώην Σοβιετική Ένωση. Ήταν πολύ πιο αμελής απ' ότι υπήρξαμε εμείς.

Έχω μία δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) σχετικά με την κατάσταση της υγείας στον κόσμο, η οποία δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο (του 2004 σημ. μτφ.) στο American Medical Association. Οι επιπτώσεις των δοκιμών είναι οφθαλμοφανείς, εάν προσέξει κανείς τα ποσοστά των πληθυσμών των χωρών, που εξετάστηκαν για μία συγκεκριμένη πνευματική/νοητική ασθένεια. Π.χ. στην Ιαπωνία είναι 8,8%. Στη Νιγηρία είναι λιγότεροι: 4,7%. Στη Νιγηρία δεν έχουν σχεδόν καθόλου ακτινοβολία. Στην Ουκρανία, όπου είχε συμβεί το ατύχημα του Τσέρνομπιλ, είναι 20,4%. Στην Ισπανία είναι 9,2%, στην Ιταλία 8,2%. Το ποσοστό στην Ιταλία είναι σχετικά μικρό, επειδή εκεί δεν υπάρχουν καθόλου πυρηνικοί αντιδραστήρες. Στη Γαλλία, της οποία η ενέργεια παράγεται κατά 75% από πυρηνικά εργοστάσια, το ποσοστό του πληθυσμού που νοσεί από κάποια πνευματική ασθένεια ανέρχεται στο 18,4%. Στο Μεξικό είναι 12,2 και στις ΗΠΑ 26,3% (!) - το μεγαλύτερο ποσοστό πνευματικών διαταραχών σε ολόκληρο τον κόσμο.
(Καθόλου τυχαίο, αφού οι "υπεύθυνοι" δοκιμάζουν όλα τα τερατουργήματα τους, πρώτα στους ίδιους τους πολίτες της χώρας τους! ακόμη και τα chemtrails... σημ. μτφ.)

Ακόμη και ο George Bush και όλα του τα αδέλφια, υπήρξαν εκτεθειμένοι στα ραδιενεργά κατακρημνίσματα των πυρηνικών δοκιμών που έγιναν στις ΗΠΑ κατά την ενδομήτρια ζωή τους. Είχε μία αδελφή που πέθανε 3ων μόλις ετών από λευχαιμία.

Συνεργάζομαι με μία ομάδα που ονομάζεται Πρότζεκτ Ραδιενέργεια και Δημόσια Υγεία (Radiation and Public Health Project). Η ιστοσελίδα τους είναι www.radiation.org. Όλοι μας είμαστε ειδικοί σε θέματα ακτινοβολίας, γνωστοί, αλλά και ανεξάρτητοι επιστήμονες. Συλλέξαμε τα δοντάκια 6000 βρεφών που ζουν γύρω από πυρηνικά εργοστάσια και μετρήσαμε την ακτινοβολία. Μία μάλιστα κυρία της ομάδας μας, είναι γειτόνισσα της γυναίκας που εργάστηκε με όλα τα παιδιά της οικογένειας Bush, καθώς όλα τους είχαν σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες.

Πως ξέρουμε πως τα παιδιά της οικογένειας Bush είχαν εκτεθεί σε ακτινοβολίες?

LM: Από το έτος γέννησης τους και πιο συγκεκριμένα από το έτος κατά το οποίο υπήρξε έγκυος η μητέρα τους. Θα πρέπει να κοιτάξετε πόσο υλικό πυρηνικών δοκιμών απελευθερώθηκε στην ατμόσφαιρα. Υπάρχει άμεση αντιστοιχία ανάμεσα στην επιδείνωση των αποτελεσμάτων SAT όλων των εφήβων των ΗΠΑ και της ποσότητας της ακτινοβολίας που απελευθερώθηκε στην ατμόσφαιρα κατά το έτος που ήταν έγκυος σε αυτά τα παιδιά η μητέρα τους. Αυτές είναι επιπτώσεις που αργούν να φανούν, όταν έχει κάποιος εκτεθεί σε ακτινοβολίες κατά την ενδομήτρια ζωή.

Ζούσαν δηλαδή στο Κονέκτικατ και αισθανόταν ακόμη και εκεί τα επακόλουθα της ακτινοβολίας στη Νεβάδα?

LM: Πριν από 2 χρόνια παραδέχτηκε η Αμερικανική κυβέρνηση, πως κάθε άτομο που έζησε μεταξύ 1957 και 1963 στις ΗΠΑ, είχε εκτεθεί σε ακτινοβολίες. (!) Εκείνη τη χρονική περίοδο λοιπόν κάθε εγκυμονούσα γυναίκα, όπως και το αγέννητο παιδί της, είχε εκτεθεί σε ακτινοβολίες.

Όχι γενοκτονία, αλλά "πανκτονία" (ολική εξολόθρευση)

Για ποια ποιότητα και ποια ποσότητα ακτινοβολίας μιλάμε?

LM: Μιλάμε για χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας, η επίδραση της οποίας περνάει στον άνθρωπο μέσα από το νερό και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Είχε σκοτώσει ακόμη και νεαρά ψάρια στον Ατλαντικό. Το Strodium 90, είναι ένα "ανθρωπογενές" ισότοπο που προέρχεται από τις ατομικές βόμβες και τους πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Στη Νορβηγία μέτρησαν την ποσότητα Strodium 90 στο γάλα από το 1950 μέχρι το 1970 και παράλληλα μέτρησαν τη μείωση των ψαριών -που έπιαναν οι ψαράδες-, που παρατηρήθηκε κατά την ίδια περίοδο. Ανάλογα με την άνοδο του Strodium 90 στο γάλα μειωνόταν η "ψαριά".

Το 1963 όταν οι ΗΠΑ έκαναν σχεδόν κάθε μέρα δοκίμαζαν και μία ατομική βόμβα (έκαναν 250 δοκιμές μέσα σε ένα χρόνο, επειδή έπρεπε να υπογραφεί σχετικό συμβόλαιο) μειώθηκαν οι ψαριές κατά 50%. Στον Ειρηνικό μειώθηκαν κατά 60% επειδή εκεί έκαναν δοκιμές όχι μόνο οι ΗΠΑ, αλλά και οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και οι Γάλλοι. Αυτό σημαίνει πως τα μολυσμένα ψάρια τα τρώμε ακόμη μέχρι σήμερα. Άλλαξε ο γεννετικός κώδικας?

Οι ωκεανοί αφομοιώνουν όλα όσα βρέχει, χιονίζει ή κατεβάζει με την ομίχλη η ατμόσφαιρα πάνω τους. Όλα καταλήγουν στους ωκεανούς. Η μεγάλη αύξηση θανάτων στις οικογένειες βατράχων σε όλο τον κόσμο, έχει σίγουρα σχέση με την ύπαρξη ακτινοβολίας στο βρόχινο νερό.

Είναι ένα ακόμη πυρηνικό ολοκαύτωμα. Αφορά κάθε μορφή ζωής.
Για το λόγο αυτό το ονομάζουμε "Omnizid", παν-κτονία (σε αντιπαράθεση με το Genozid, που σημαίνει γενοκτονία σημ. μτφ.), επειδή σκοτώνει κάθε έμβιο οργανισμό: τα φυτά, τα ζώα, τα βακτήρια. Τα πάντα.


συνεχίζεται...

Τίτλος πρωτοτύπου :Es droht ein weltweiter atomarer Holocaust


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ