11 Φεβ 2009

Εμβόλια με το ζόρι....


...με τσίμπημα κουνουπιών!

Ενώ εδώ γράφω για το δικαίωμα του κάθε γονιού να μην εμβολιάσει τα παιδιά του λόγω των κινδύνων που ενέχουν τα "κλασικά" εμβόλια, το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκεϊτς έδωσε πρόσφατα 100.000 δολάρια σε 22 επιστήμονες, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τα κουνούπια σε ιπτάμενες σύριγγες εμβολίων!

Σύμφωνα με το ίδρυμα η χρηματοδότηση έχει ως σκοπό την "έρευνα τολμηρών και εν πολλοίς νεωτεριστικών τρόπων βελτίωσης της παγκόσμιας υγείας". Τα χρήματα δόθηκαν σε έρευνες σχετικά με το AIDS, τη φυματίωση και την εθιστική ανοσία στα φάρμακα.

Ανάμεσα στις παραπάνω έρευνες χρηματοδοτήθηκε και αυτή του Iάπωνα Hiroyuki Matsuoka του ιατρικού πανεπιστημίου του Jichi, που πιστεύει πως μπορεί να μετατρέψει τα κουνούπια σε ιπτάμενες σύριγγες που μεταδίδουν εμβόλια...

(Πηγή AFP, 22. Okt 2008)

Με τέτοιες έρευνες, αναρωτιέμαι πόσο πολύ μπορεί να έχει προχωρήσει η διαστροφή του ανθρώπου.
Αναρωτιέμαι ποιος δίνει το δικαίωμα σε όλους αυτούς να "με εμβολιάσουν" μέσω κουνουπιών -σε περίπτωση που πετύχει ο Ιάπωνας στην έρευνα του- δίχως να με ρωτήσουν ή να με ενημερώσουν!

Αναρωτιέμαι που είναι τα όρια της ελευθερίας στην αυτοδιάθεση και στη δημοκρατία και που αρχίζει η ευγονική διαστροφή...

Πάντως έχω την αίσθηση πως τέτοιου είδους έρευνες μόνο την παγκόσμια υγεία δεν προάγουν.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ