20 Ιαν 2009

CERN και NASA αποκαλύπτουν την αληθινή κλιματική αλλαγή!


ΨΥΞΗ και όχι Θέρμανση -πόσο μάλλον "ΥΠΕΡ-θέρμανση"- λένε CERN, NASA & Διαστημικό Κέντρο Δανίας

Τα ΜΜΕ και οι ευρωβουλευτές μας από που ενημερώνονται και τίνος τις σκοπημότητες εξυπηρετούν προωθώντας ακόμη τα ψέματα περί "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής", παραπλανώντας χιλιάδες φιλότιμους συνειδητούς πολίτες που κινητοποιούνται για το περιβάλλον και ΘΕΛΟΥΝ να συνδράμουν ουσιαστικά?

Οι λαλήστατες οικολογικές-περιβαλλοντικές οργανώσεις αλά Greenpeace, θα ήθελαν μήπως να μας πουν ποιοί τους σπονσοράρουν για την παραπλάνηση και την παραπληροφόρηση? και τελικά ποιόν προστατεύουν?...

Ο δανός Svensmark από τον Διαστημικό Κέντρο της Κοπενχάγης, με την ερευνητική ομάδα του, είχαν αποκαλύψει εδώ και χρόνια τον πραγματικό ρόλο του ήλιου στις κλιματικές αλλαγές της Γης, αλλά και ολόκληρου του πλανητικού μας συτήματος. Τη θέση αυτή υποστηρίζουν πλέον επίσημα τόσο το CERN, όσο και η ΝΑSA.

Η πλήρης ανακοίνωση του CERN (του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σωματιδιακής Φυσικής) το Μάρτιο του 2008 για τον κυρίαρχο ρόλο τού ήλιου στο κλίμα, αποτελεί επιτομή τής κλιματικής ιστορίας της Γης και σε απλή γλώσσα λέει πως κινούμαστε προς ΨΥΞΗ και όχι Θέρμανση -πόσο μάλλον "ΥΠΕΡ-θέρμανση"....: http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/0804/0804.1938v1.pdf

Αλλά οι πολιτικές αποφάσεις και ατζέντες καμία σχέση δεν έχουν με την επιστημονική πραγματικότητα και ως εκ τούτου δημιουργούν ψευδό-επιστημονικές θεωρίες και αφήνουν να εννοείται πως το όργανο τους (IPCC) είναι επιστημονικό συμβούλιο..., ώστε να μπορούν να παραπλανούν κατά το δοκούν... παρέα με τις ψευτο-οικολογικές οργανώσεις...

Δημιουργούν δηλαδή με απλά λόγια, ότι κλίμα τους συμφέρει, βρίσκουν τρόπους να το προωθήσουν στην κοινή γνώμη ως "αληθές" και μας παρασύρουν όπου φυσάει ο άνεμος τους, με τη συνδρομή της προπαγάνδας των ΜΜΕ...

Τι λένε όμως συγκεκριμένα οι επιστήμονες?

Με απλά λόγια: Οι κοσμικές γαλαξιακές ακτίνες επηρεάζουν το μαγνητικό πεδίο του ήλιου και τη δραστηριότητα του--> και κατά προέκταση επηρεάζουν το σχηματισμό νεφών και διαμορφώνουν το κλίμα της Γης, αλλά και τις θερμοκρασίες όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος!

Εικόνα από μελέτη για το φυσικό αέριο στη Θεσσαλονίκη
Αυτός είναι ο πραγματικός κλιματολογικός κύκλος -
όλη η υπόλοιπη προπαγάνδα είναι για να μας "αλλάζουν τα φώτα"...ενώ ... η όλη καμπάνια για να αλλάξουμε τις λάμπες στα σπίτια μας, και να περιορίσουμε το CO2...φυσικά μόνο την τσέπη μας αδειάζει ...

Ποιά είναι τα σημερινά δεδομένα?

Αδύναμος ήλιος-->
πράγμα που σημαίνει πως έχουμε αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων, όπως ακριβώς ανέφεραν εξάλλου και οι τελευταίες ειδήσεις της NASA, (τις οποίες είχα σχολιάσει σε παλαιότερη ανάρτηση). --> η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε μεγαλύτερο
ιονισμό τής ατμόσφαιρας, που σημαίνει-->
  • αύξηση της νεφοκάλυψης και της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας, άρα ΨΥΞΗ τής Γης.
Και συγκεκριμμένα:
  • περισσότερα χιόνια
  • xαλάζι
  • ψυχρές νεροποντές,
  • λιγότερες ήπιες βροχές,
  • μεγαλύτερη ξηρασία.
Μήπως σας θυμίζει όλως περιέργως ακριβώς αυτό που ζούμε?

Η σημερινή κατάσταση του ηλιακού μαγνητικού πεδίου:
http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/08/30/the-sun-remains-in-a-magnetic-funk


Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο ήλιος είναι και ο κύριος παράγοντας αυξομείωσης της τρύπας τού όζοντος (το άλλο παραμύθι που έλεγα... με την δήθεν "ανθρωπογενή τρύπα του όζοντος", το θυμάστε?)
http://wattsupwiththat.com/2008/10/25/new-theory-predicts-the-largest-ozone-hole-over-antarctica-will-occur-this-month.
http://lyoinfo.in2p3.fr/manoir/montagne.gif


Σχέση Galactic cosmic rays-GCR - νεφοκάλυψη:

Οι κοσμικές ακτίνες από τον γαλαξία μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στον έλεγχο της συνολικής κάλυψης από νέφη πάνω από την Γη. Οι κοσμικές γαλαξιακές ακτίνες (galactic cosmic rays-GCR) περιέχουν κυρίως ενεργητικά πρωτόνια που εκπέμπονται από τα άστρα του γαλαξία μας, και αποτελούν την κύρια πηγή τής ιονόσφαιρας που επιδρά στον σχηματισμό των νεφών.

Σύμφωνα με τους Henrik Svensmark και Jasper Kirkby, από το Διαστημικό Κέντρο της Δανίας και το CERN αντίστοιχα, το ηλιακό μαγνητικό πεδίο αλληλεπιδρά με τις κοσμικές ακτίνες:
  • όταν είναι ισχυρό, το πεδίο τού ήλιου δεσμεύει περισσότερες κοσμικές ακτίνες, αυτές που απομένουν ιονίζουν λιγότερα μόρια του αέρα στη χαμηλότερη ατμόσφαιρα και έτσι ελαττώνεται η κάλυψη της γης με νέφη, επέρχεται μεγαλύτερη ηλιοφάνεια, παγκόσμια θέρμανση, περισσότερες ήπιες βροχές.
  • Αντίθετα, ένας μαγνητικά αδύναμος ήλιος, όπως συμβαίνει τελευταία, οδηγεί σε αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων, μεγαλύτερο ιονισμό τής ατμόσφαιρας, αύξηση της νεφοκάλυψης και της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας, άρα ΨΥΞΗ τής Γης, χιόνια-χαλάζι-ψυχρές νεροποντές.
Δείτε επίσης: Οι κοσμικές ακτίνες και το κλίμα-Αλληλοβοήθεια

Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε για να δούμε το στημένο παιχνίδι γύρω μας σε όλο του το μεγαλείο...
και να συμβιώσουμε επιτέλους ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιάζονται να σώσουν το τομάρι τους στα μεγάλα κρύα τα εγωμανή λαμόγια, μόνο που η απληστεία δεν τους αφήνει να δουν ότι δε θα έχουν σκλάβους να τους ταΐζουν, γιατί ακριβώς σε λίγο δε θα έχουν πετρελαιοειδή και όπλα για να τους επιβάλλονται:
Consider this incredible and totally unfounded position reported in the Observer - Guardian newspaper: Barack Obama has only four years to save the world. That is the stark assessment of NASA climate modeller Jim Hansen, who last week warned only urgent action by the new president could halt the devastating climate change that now threatens Earth.

Hansen must know that if the cooling trend continues, as many scientists anticipate, he is in a dangerous position. When a bureaucrat convinces a politician of a scientific position, as Hansen has so forcefully done with Gore and Obama, and they make it a major part of their political positions he is on a treadmill. He has to keep spinning the story and avoid the facts while increasing the threats. Further, Hansen must make sure political actions he advocates, such as carbon taxes, must be implemented before more cooling occurs and Obama’s four-year term ends.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί.
Η επανεμφάνιση των Λευκών Λιονταριών!
Απο τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι σήμερα έχουν γεννηθεί 100 Λευκά Λιονταράκια και όλο πληθαίνουν.
Είναι ένα γονίδιο που μας έρχεται απο πολύ παλιά!

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλεχειριζόμενος υπερθερμασμένος Ομπόμπα είπε στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ακροατήριό του (600 τζετ πήγαν για το μερίδιό τους):
Να αντιμτωπίσουμε τα ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ (icy currents).
ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ, δεδομένου ότι τα λεφτά για τη ρωμαϊκή τελετή ΔΕΝ ωφέλησαν ΚΑΝΕΝΑ άστεγο;

Αντεξουσιαστής είπε...

Μπραβο τοξοτισσα, διεισδυτικη ερευνα... Ετσι ειναι οπως τα λες...
Και τωρα εγω ερωτω: προς τι οι ψεκασμοι;;;;Ποιος ειναι ο ;πραγματικος σκοπος τους, αφου ο θεωρητικος σκοπος καταρριπτεται απο την πραγματικοτητα;;

η Τοξότισσα είπε...

Έλα μου ντε...

Ποιός είναι? Ότι δεν ήταν αυτός ο στόχος τους ούτε θεωρητικά, ήταν σε αρκετούς σαφές εξ αρχής...

το ποιός μπορεί να είναι πραγματικά... δεν το απαντά κανείς

Υποθέσεις μου έχω αναφέρει στα τελευταία σχετικά ποστς... αλλά είναι μόνο υποθέσεις...

ange-ta είπε...

τοξότισα, δεν μας τα λες καθόλου καλά.
1. Το πρωτο λίνκ δεν είναι του CERN, αλλά ενός Κορνέρ Πανεπιστημιου της Αμέρικας.

2. Γαλαξιακές Ακτίνες δεν υπάρχουν είναι εκφράσεις ούφο

3. Ακόμα και ανα υπήρχαν και ακόμα και αν δημιουργούσαν νέφοσκέπαση, αυτη ΔΕΝ θα δημιουργούσε ψύξη ΑΛΛΑ θέρμανση.

Συγνώμη για την παρέμαβαση, αλλά επειδή το μπλόγκ σου περιέχει κάποια καλά στοιχεία, καλό θα ήταν να μην πέφτεις σε λούμπες!!

η Τοξότισσα είπε...

Αγαπητή/-ε ange-ta,
Δεν ξέρω που δεν σας τα είπα εγώ καλά, αλλά μάλλον βιάστηκες να εστιάσεις στον τρόπο που τα παρουσίασα και όχι στην ουσία.

Δεν είναι τι λέω εγώ, αλλά τι λέει ο Svensmark, όπως και άλλοι αξιόλογοι επιστήμονες, που για ευνόητους λόγους προβάλλονται από τα ΜΜΕ.

1. Στο 1ο λινκ εγώ βλέπω τη μελέτη στην οποία αναφέρομαι και είναι του Jasper Kirkby από το CERN με τίτλο "Cosmic rays and climate"

2. Τoν όρο τον δανείστηκα από τη ΝΑΣΑ, αυτή κάτι θα ξέρει από ούφο

3. Προφανώς διαφωνείς με τις μελέτες των επιστημόνων αυτών. Εκείνοι όπως βλέπεις έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου...

Όπως και να' χει όμως στο σύντομο ταξίδι μας εδώ πάνω -όσο προλαβαίνουμε δηλαδή- θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιός άδικο...

Χαίρομαι για κάθε είδους παρέμβαση, χαίρομαι που εντόπισες κάποια καλά στοιχεία -αν και δεν μπορώ να ξέρω ποιά εννοείς- και...
θα έχω το νου μου σχετικά με τις "λούμπες"
Ευχαριστώ για τη συμβουλή ¨)

η Τοξότισσα είπε...

"που για ευνόητους λόγους ΔΕΝ προβάλονται", διορθώνω

filippos είπε...

Παρερμηνεύεις τις είδιες σου τις πηγές!!!!!

Γράφεις: Η πλήρης ανακοίνωση του CERN το Μάρτιο του 2008 για τον κυρίαρχο ρόλο τού ήλιου στο κλίμα, [...]

Ο κύριος Kirkby που έχευ γράψει την εργασία αυτή ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ άλλα καταλήγει στα conclusions ότι: the question of whether, and to what extent, the climate is influenced by solar and cosmic ray variability remains central to our understanding of the anthropogenic contribution to present climate change.

Δε λέει ότι επηρεάζεται κυριάρχα από τον ήλιο και από κοσμικές ακτίνες. Λέει "το ερώτιμα του ΑΝ και ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ το κλιμα επηρεάζεται από τη μεταβλητότητα του ήλιου και των κοσμικών ακτίνων παραμένει κεντρικό στη κατανόησή μας για την ανθρωπογεννή επίδραση στη παρούσα κλιματική αλλαγή.

Δε διαφωνώ, εχει επίδραση, άλλα δε ξέρουμε κατα πόσο.

Σε παρακαλώ, μην οδηγείσαι σε υπερβολές

η Τοξότισσα είπε...

Η αλήθεια Φίλιππε είναι πως δεν είχα τόσο τον Krkby στο μυαλό όταν έγραφα τα παραπάνω, αλλά την ηλιοκεντρική θεωρία του Σβενσμαρκ -το Δανό, αν θυμάμαι καλά το όνομα- που εκπροσωπεί το CERN.

Και διαισθητικά θα έλεγα πως είμαι βέβαιη για το ρόλο του ήλιου, αρκεί να λάβουμε υπ΄όψη πως και ο ήλιος δέχεται με τη σειρά του σειρά από γαλαξιακές επιδράσεις...

Να είσαι καλά
Βίκυ Χρυσού

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ