26 Ιαν 2009

Προφυλακτικά και στο καλαμπόκι!!!


Εφευρετικότατοι οι γερμανοί και με χιούμορ!

Για να σταματήσουν τη χρήση γενετικά τροποιημένου καλαμποκιού ξεκίνησαν καμπάνια με την αφίσα αριστερά...

Μπορεί η αφίσα να προκαλεί το γέλιο, αλλά πρόκειται για μια σοβαρότατη υπόθεση που αφορά την υγεία όλων.
Στη σελίδα της CampAct.de μπορείται να παρακολουθήσετε σχετικό βιντεάκι με τίτλο "μόνο η απαγόρευση προστατεύει", στο οποίο εμφανίζονται άνθρωποι από την περιοχή Kitzingen της Γερμανίαςπου, δικαίως, διαμαρτύρονται ενάντια στη Monsanto και τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους που εξάγει παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα αναφέρονται στο σπόρο-προϊόν της MON810, το οποίο περιέχει το βάκιλο thuringiencis, ο οποίος σύμφωνα με την ακτιβίστρια, δηλητηριάζει μόνιμα το περιβάλλον και εννοείται πως καταλήγει στο πιάτο μας...

Το χειρότερο μάλιστα είναι πως διασκορπίζεται και μολύνει και καλλιέργειες μη-γενετικά τροποποιημένων, με κύνδινο να μετατραπούμε σταδιακά όλοι σε καταναλωτές γενετικά τροποποιημένων δίχως εναλλακτική επιλογή ...

6 Ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη απαγορεύσει το συγκεκριμμένο σπόρο. Ανάμεσα σε αυτές η Αυστρία και η Γαλλία. Η Ελλάδα μας τι κάνει άραγε?

Στην ίδια σελίδα υπάρχει φόρμα συλλογής υπογραφών επιστολής-διαμαρτυρίας προς την Υπουργό Γεωργίας Ilse Aigner, με την οποία ζητούν την απαγόρευση του σπόρου αυτού και στη Γερμανία. Την επιστολή έχουν υπογράψει ήδη 45540 άτομα.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ