18 Ιαν 2009

ΩΡΑ να πούμε την αλήθεια για το Ισραήλ ... (μέρος 5ο)


... Χωρίς το φόβο της αστυνομίας του μυαλού
( MIND POLICE )

του David Icke -10 Ιανουαρίου 2009
απόδοση-επιμέλεια Βίκυ Χρυσού


Οι Ισραηλινοί δηλώνουν πάντα ότι σκοτώνουν ανθρώπους σε «αντίποινα» για τις παλαιστινιακές επιθέσεις από την ομάδα Χαμάς, η οποία επισήμως ελέγχει τη Γάζα, αν και στην πραγματικότητα ο «έλεγχος» αφορά το Ισραήλ, που αποφασίζει ποιός και τι θα μπεί ή θα βγει από τη Γάζα.

Η επιχειρήσεις της Χαμάς βασίζονται στην εκτόκσευση χαμηλής τεχνολογίας ρουκετών, οι οποίες έχουν σκοτώσει μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα. Τρομερό, ναι, και δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Δεν είμαι υπέρ της Χαμάς, η οποία είναι μια άλλη τυραννία, με τον δικό της τρόπο, αλλά ρωτήστε τον εαυτό σας το εξής:
Τι θα έκανες αν αντιμετώπιζες την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι μετά από εξήντα χρόνια καταπίεσης και δίωξης, ενώ ο κόσμος δεν κάνει τίποτα;


Εάν αφαιρέσετε την αδικία, αφαιρείτε και τα κίνητρα για βίαιη απάντηση σε αυτή την αδικία. Δείτε τα άτομα (παλαιστηνίους της Γάζας, σημ, μετφ) που βρίσκονται σε μία θέση όπου έχουν μόνο δύο επιλογές: ή αποδέχονται τα αξιολύπητα δεινά ή ανοίγουν πύρ -και ορισμένα από αυτά δεσμεύονται στην τελευταία επιλογή.

Αντί όμως να καταπολεμηθούν τα βαθύτερα αίτια, η αδικία, το Ισραήλ απαντά με state-of-the-art βομβαρδισμό που σκοτώνει πάνω από 800 χιλιάδες και μέσα σε λίγες ημέρες, βλάπτει σοβαρά τουλάχιστον το 90% των οποίων είναι άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις επιθέσεις με πυραύλους. Το 2007, για κάθε ένα Ισραηλινό έχασαν τη ζωή τους 25 Παλαιστίνιοι. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από "την αυτο-προστασία σου».

Ως εβραίος, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Richard Falk, δήλωσε ότι κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πριν ακόμη αρχίσουν και οι επιθέσεις εδάφους:
"Οι ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας αποτελούν σοβαρή και μαζική παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, όπως ορίζεται στις συμβάσεις της Γενεύης, τόσο σε σχέση με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από μια δύναμη κατοχής, όσο και από τις απαιτήσεις των κανόνων ενός πολέμου ...

Αυτές περιλαμβάνουν:
* Συλλογική τιμωρία: Το σύνολο 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας τιμωρήθηκε για τις ενέργειες των λίγων μαχητών.
* Στόχευση αμάχων: Οι αεροπορικές επιθέσεις στόχευαν περιοχές άμαχων πληθυσμών σε μία από τις πιο πολυσύχναστες λωρίδες γης στον κόσμο, -και σίγουρα της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής της Μέσης Ανατολής.
* Δυσανάλογη στρατιωτική αντίδραση: Οι αεροπορικές επιθέσεις δεν έχουν καταστρέψει μόνο κάθε αστυνομικό τμήμα και γραφείο ασφάλειας της εκλεγμένης κυβέρνησης της Γάζας, αλλά έχουν σκοτώσει και τραυματίσει εκατοντάδες αμάχους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον μία επίθεση έπληξε ομάδες φοιτητών που προσπαθούσαν να βρουν μεταφορικό μέσο από το πανεπιστήμιο προς το σπίτι τους. "

Αυτή η αγριότητα ενάντια στους Παλαιστίνιους διαρκεί συνεχόμενα από τότε που η σιωνιστικές τρομοκρατικές ομάδες άρχισαν την εκστρατεία βίας για την εξασφάλιση του κράτους του Ισραήλ. Το μέγεθος αυτού του συνεχιζόμενου κακού έχει αποσιωποιηθεί πολλές φορές από το φόβο της κατηγορίας που ακούει στο όνομα «αντισημιτισμός/ αντισημιτιστής».


Η δυναστεία των Rothschild έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλά χρηματοδοτούμενο δίκτυο ομάδων «αντι-μίσους» (ενάντια στο μίσος), όπως η «League καταπολέμησης της Δυσφήμισης» (ADL) και τόσοι άλλοι, για να χαρακτηρίζουν ως "αντισημιτιστή" ή "ρατσιστή» (να «κολλούν το ταμπελάκι», σημ. Μετφ) σε όποιον τολμά να εκθέτει ή να καταδικάζει το Ισραήλ ή τη χειραγώγηση των δικτύων εντός των Ηνωμένων Πολιτείων ή αλλού.

Οι πολιτικοί (και αν το «όλοι» είναι λίγο, είναι τρομοκρατημένοι ή τους γίνετε σύσταση να σωπάσουν), καθηγητές πανεπιστημίου, άνθρωποι σαν κι εμένα, και οποιοδήποτε άτομο εμφανίζεται σε κάποιου είδους δημόσια σκηνή, καταδικάζεται άμεσα από την ADL και «λασπώνεται» ως «ρατσιστής» -που έχει την υποστήριξη των Ρομπότ-ριζοσπαστών του Ρομπότ "Αριστερά"-, εάν εκθέτει το Ισραήλ ή κάποιον που τυγχάνει να είναι εβραίος.

Η ειρωνεία αυτών που ισχυρίζονται ότι είναι οι εκλεκτοί του Θεού, που είναι υπεράνω όλων, άλλα κατηγορούν οποιονδήποτε άλλο για ρατσισμό δηλώνει ένα αιματηρό (αιμοβώρο) μυαλό. Εβραίοι που αμφισβητούν την τυραννία, όπως ο υπέροχος Norman Finkelstein, έχουν βαπτιστεί “self-haters" (μισούν τον εαυτό τους, σημ. μτφ) και συχνά χάνουν τις θέσεις εργασίας τους και ως αποτέλεσμα τα προς το ζην. Οι ομάδες «αντι-μίσους» των Rothschild βάζουν κάθε μεγάλο αδελφό σε θέση τέτοια ώστε να ντρέπεται.

Αλλά δεν μπορούμε - και δεν πρέπει – μείνουμε σιωπηλοί σχετικά με την τύχη των Παλαιστινίων, επειδή φοβόμαστε τις πιθανές συνέπειες για τον εαυτό μας. Τι είμαστε, ποντίκια;

Δεν πρόκειται για ρατσισμό. Πρόκειται για φασισμό και καθημερινή επίθεση εναντίον ενός αβοήθητου και τραγικά ανήμπορου λαού. Δεν νοιάζομαι για τι μπορεί να σκέφτεται το ADL για όσα λέω, ούτε και γι΄αυτούς της «Αριστεράς» που παπαγαλίζουν την προπαγάνδα, σαν κάθε ανήλικο. Πρέπει να ειπωθούν και συνεπώς κάποιος πρέπει να τα πει.

Και, παρεμπιπτόντως, εκείνοι που λειτουργούν με τη σιωνιστική ατζέντα, η οποία είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης της παγκόσμιας ατζέντας στο πρωτάθλημα με τις οικογένειες των Illuminati, δεν δίνουν δεκάρα γενικότερα για τον εβραϊκό λαό. Και αυτοί επίσης, αποτελούν μόνο αναλώσιμα για την επίτευξη του «μεγαλύτερου στόχου».

Κάποτε ο πρώτος Ισραηλινός πρωθυπουργός, ο τρομοκράτης, David Ben-Gurion, δήλωσε:
"Αν ήξερα ότι ήταν δυνατόν για να σώσω όλα τα παιδιά της Γερμανίας μεταφέροντας τα στην Αγγλία, και μόνο κατά το ήμισυ με τη μεταφορά τους στο κράτος του Ισραήλ, θα επιλέλεγα το δεύτερο, καθώς μπροστά μας δεν μετρά μόνο ο αριθμός των παιδιών αυτών αλλά η ιστορική αναμέτρησης του λαού του Ισραήλ."
Τι είδους άρρωστο μυαλό χρειάζεται κανείς για να πει κάτι τέτοιο; Το είδος που έχει εκτελέσει το Ισραήλ από το 1948, φαίνεται να είναι η απάντηση.

Πρέπει να ρίξουμε τις γελοίες, παιδιάστικες ετικέτες του «Εβραίου», του «ευγενή» και του «μουσουλμάνου» και όλο αυτό το χάλι ψευδαίσθησης που συνεπάγωνται αυτές, στο όνομα της ειρήνης και της δικαιοσύνης για όλους.

Δεν υπάρχει εβραϊκή αδικία ή παλαιστινιακή αδικία. Υπάρχει απλά αδικία.


Δικαιοσύνη για τον έναν και μη-δικαιοσύνη για τον άλλο είναι «δικαιοσύνη για κανέναν». Γιατι η δικαιοσύνη δεν έχει νόημα αν δεν ισχύει για όλους και δεν θα ισχύει ποτέ για τους Παλαιστινίους, όσο ο κόσμος παραμένει σιωπηλός και αναμένει αποσρέφοντας τα μάτια του.

David Icke

The Truth About the 2009 Gaza Massacre
The Dangerous Terrorists in Gaza ( Wake up Americans )

Το πρόσφατο μακελιό εκεί έληξε σήμερα τα ξημερώματα. Οι πληγές των ανθρώπων όμως θα παραμένουν και ο κίνδυνος επανάλειψης θα υπάρχει, όσο δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και όσο ο κόσμος σωπαίνει την ώρα που θα έπρεπε να ΦΩΝΑΖΕΙ δυνατά...
Ας μην ξεχνάμε: ο κόσμος μας έχει γίνει πολύ μικρός, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση "πως δεν μας αφορά"...

Β.Χ.


1 σχόλιο:

η Τοξότισσα είπε...

"Με βόμβες φωσφόρου χτύπησαν κτίριο του ΟΗΕ
Ισραήλ: τοξικό έγκλημα πολέμου κατά της υπηρεσίας αρωγής των προσφύγων" αναφέρουν τα ΝΕΑ online...
(http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4496949)

Οι νατήδες του Ισραήλ... δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο... τι να σχολιάσει πια κανείς...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ