18 Ιαν 2009

ΩΡΑ να πούμε την αλήθεια για το Ισραήλ ... (μέρος 4ο)


... Χωρίς το φόβο της αστυνομίας του μυαλού
( MIND POLICE )

του David Icke -10 Ιανουαρίου 2009
απόδοση-επιμέλεια Βίκυ Χρυσού

Πώς μπορεί να προκαλέσει κανείς μια τέτοια έλλειψη ελέους απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό; Το ερώτημα μπορεί να απαντηθεί μόνο όταν γνωρίζουμε ότι οι εξτρεμιστές του σιωνιστισμού πραγματικά πιστεύουν ότι είναι οι εκλεκτοί του Θεού και ότι, συνεπώς, οι Παλαιστίνιοι δεν είναι κάτι παραπάνω από βοοειδή.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και της τρομοκράτης, Menachem Begin, περιέγραφε τους Παλαιστίνιους, σε μια ομιλία του στο ισραηλινό κοινοβούλιο ως
«θηρία που περπατούν σε δύο πόδια».
Ένας άλλος Πρωθυπουργός και τρομοκράτης, ο Yitzhak Shamir, είπε απευθηνόμενος προς τους εβραίους εποίκους, το 1988, ότι οι Παλαιστίνιοι
"θα πρέπει να τσακιστούν σαν ακρίδες ... να σπάσουν τα κεφάλια τους πάνω σε ογκόλιθους και τείχους"
Ο Πρωθυπουργός και τρομοκράτης, Αριέλ Σαρόν, τότε ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, επιβεβαίωσε το 1998 το πραγματικό σχέδιο για τους Παλαιστινίους:
"Είναι καθήκον των Ισραηλινών ηγετών να εξηγήσουν στην κοινή γνώμη, με σαφήνεια και θάρρος, μια συγκεκριμένη σειρά γεγονότων που έχουν ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Η πρώτη από αυτές είναι ότι δεν υπάρχει σιωνισμός, αποικιοκρατία ή εβραϊκό καράτος δίχως την εκδίωξη των Αράβων και την απαλλοτρίωση των εκτάσεων γης τους".
Το σχέδιο είναι να σκοτώσουν ή να εκτοπίσουν τον παλαιστινιακό λαό, χρησιμοποιώντας τη φτώχεια, την πείνα και τον πόλεμο ώστε να επιτρέψουν στους σιωνιστές να επεκταθούν σε ένα «μεγαλύτερο Ισραήλ». Το σχέδιο έχει πλέον προχωρήσει αρκετά.

Στις αρχές του 2008, υψηλόβαθμο στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών για τις ανθρωπιστικές υποθέσεις είπε δημόσια ότι ήταν «σοκαρισμένος» από την σκληρή και άθλια κατάσταση στη Γάζα». Ο Γενικός Υπο-γραμματέας John Holmes κατηγόρησε το Ισραήλ για το κλείσιμο των συνοριακών διαβάσεων και τον κατά προέκταση περιορισμό της παροχής τροφίμων και άλλων υλικών – τακτική που ακολουθούν μέχρι σήμερα. Είπε:
«Όλα αυτά οδηγούν σε μία ζοφερή ανθρώπινη και ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να ζουν με την βασική αξιοπρέπεια που δικαιούνται»
Όμως είναι απλώς «θηρία που περπατούν σε δύο πόδια", έτσι;

Ο Richard Falk, Ειδικός Εισηγητής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για τα κατεχόμενα εδάφη, έχει επίσης καταδικάσει το Ισραήλ για τη δράση του στη Γάζα. Είναι εβραίος και ως εκ τούτου πολύ πιο επικίνδυνος για την κυβέρνηση του Ισραήλ, επειδή δεν μπορεί να απορριφθεί με την παλιά αγαπημένη μέθοδο: ως δήθεν "αντι-σημιτιστής". Ή μήπως μισεί τον εαυτό του ("self-hater"), ετικέτα που δόθηκε από αυτούς τους αρρωστημένους για Εβραίους που μιλούν εναντίον του Ισραήλ.

Η τιμωρία του Falk, που τόλμησε να επικρίνει τη "Γη της Επαγγελίας" ως υπάλληλος του ΟΗΕ, ήταν να κρατηθεί για 20 ώρες και στη συνέχεια να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα. Έτσι εμποδίζεται να κάνει τη δουλειά του και να υποβάλει εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση του παλαιστινιακού λαό κατά τη διάρκεια της τρέχουσας επίθεσης από στεριά και αέρα.

Η άρνηση εισόδου του συνέβη στα μέσα Δεκεμβρίου - ιδανική χρονική στιγμή για να μην είναι εκεί για την τελευταία βομβιστική επίθεση που γνώριζαν πως ερ
χόταν. Κάντε κλικ εδώ για μια συνέντευξη με τον Richard Falk ...

Η κυβέρνηση Μπους τα τελευταία οκτώ χρόνια, κυριαρχείται από τους νεο-συντηρητικούς, ή «Neocon», δίκτυο το οποίο το ίδιο, αποτελείται από Αμερικανο-/Ισραηλινούς μονομάχους πολίτες ή /και Σιωνιστές όπως ο Paul Wolfowitz, ο Richard Pearle, ο Dov Zackheim, ο William Kristol, ο Robert Kagan, ο Elliot Abrams, ο Douglas Feith, ο Τζον Μπόλτον, ο Robert Zoellick Β, ο Ντικ Τσένι, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ και άλλους. Νονός των «neocons» είναι ο παλιός Leo Strauss - ένας γερμανός, εβραϊκής καταγωγής "φιλόσοφος", ο οποίος πίστευε ότι οι άνθρωποι πρέπει να κυβρνώνται από μια «ευσεβή ελίτ».

θα νόμιζε κανείς πως σίγουρα έχουν τελειώσει οι ημέρες της σιωνιστικής κυριαρχίας διότι «ο κ. Αλλαγή » αναλαμβάνει την εξουσία τώρα. Απατώμεθα... Ο Barack Obama έχει δημιουργήσει τη "νέα" του κυβέρνηση με σιωνιστές όπως ο Emanuel Rahm, που είναι ο Αρχηγός του στο Επιτελείο του Λευκού Οίκου.

Ο πατέρας του Emanuel, Benjamin, είναι ένας εξτρεμιστής σιωνιστής, που ήταν μέλος της τρομοκρατικής ομάδας Irgun στην Παλαιστίνη, την οποία ανέφερα προηγουμένως και ως εκ τούτου μπορούμε σαφώς να αναμένουμε από την κυβέρνηση Obama να παραμείνει «ισορροπημένη και δίκαιη» ως προς την πολιτική της στο θέμα Ισραήλ / Παλαιστίνη.

Δεν είναι να απορεί κανείς που
ο Obama σιώπησε για τον ισραηλινό βομβαρδισμό της Γάζας.

Ο Obama μιλά σχετικά με την κρίση στη Γάζα (υποθετικά, σημ. μτφ):
«Γεια, δεν έχω τίποτα να πω, έχω μερικά ονόματα στη διάθεση μου εδώ ... ρώτα τον Επικεφαλή προσωπικού μου, είναι ένας φανατικός σιωνιστής και ο πατέρας του βοήθησε να στηθεί το Ισραήλ ρίχνοντας βόμβες. Αυτός θα γνωρίζει τι συμβαίνει... ".


Η κυβέρνηση Obama θα είναι δουλικά υπέρ του Ισραήλ, διότι χρειάστηκε την υποστήριξη του πραγματικά μαζικού σιωνιστικού λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξασφαλίσει την προεδρία. Ο αντιπρόεδρος, Joe Biden, είναι από παλιά ένας μεταφορέας μυνημάτων (θεματοφύλακας)υπέρ του Ισραήλ. Στην ισραηλινή τηλεόραση είπε:
«Είμαι σιωνιστής - δεν χρειάζεται να είναι κανείς Εβραίος για να είναι σιωνιστής»
Η Υφυπουργός Hillary Clinton είναι άλλη μία μαριονέττα του Ισραήλ που υποσχέθηκενα "σβήσει" το Ιράν εάν ξεκινήσει μια πυρηνική επίθεση εναντίων της χώρας «που έχει επιλεγεί» από το Θεό.

Θα μπορούσε να πει ότι «αν το Ισραήλ ξεκινήσει μια πυρηνική επίθεση εναντίων του Ιράν»; Με κανένα τρόπο.

Οι Παλαιστίνιοι δεν είχαν ποτέ μια ευκαιρία, επειδή η παρτίδα είναι "στημένη", το παιχνίδι είναι νοθευμένο -και πάντα ήταν. Κατά την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η ελεγχόμενη απο τους Rothschild βρετανική κυβέρνηση είπε στους παλαιστίνιους Άραβες ότι αν πολεμήσουν τους Τούρκους και τους ανάγκασουν να εγκαταλείψουν την Παλαιστίνη και άλλες περιοχές θα ανταμειφθούν με μια ανεξάρτητη Παλαιστίνη.

Η παλαιστίνιοι Άραβες συμφώνησαν και με την υποστήριξη της Βρετανίας μέσω του αντισμήναρχου Thomas Edward Lawrence - «Λόρενς της Αραβίας» - ηττήθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αλλά η ανταμοιβή τους δεν ήταν η ανεξαρτησία. Αντίθετα επιβλήθηκε η βρετανική Αρχή/"Εντολή" και στη συνέχεια η κατοχή από το σιωνιστικό Ισραήλ.

Είπαν ψέματα τότε στους Αραβες, όπως παραδέχθηκε αργότερα ο Lawrence και συνεχίζουν να από τότε να τους λένε ψέματα. Όλοι αυτοί οι «οδικοί χάρτες» και οι «ειρηνευτικές διαδικασίες" είναι πάντα έτσι σχεδιασμένες ώστε να μην οδηγήσουν πουθενά. Απλά κρατούν τις θέσεις για τη διατήρηση του status quo, έως ότου να μην υπάρχουν πλέον οι Παλαιστίνιοι.


(ακολουθεί το 5ο και τελευταίο μέρος...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ