20 Ιαν 2009

Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί & δίνει οδηγίες επιβίωσης για το 2012

Πριν από αρκετό καιρό είχα αναφερθεί στο γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, στο οποίο προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο...

Μολονότι, όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα...


Ακολουθεί το γράμμα του πολιτικού:


Είμαι Νορβηγός πολιτικός. Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με πολύ δύσκολα πράγματα που θα συμβούν από το 2008 μέχρι το 2012.

Η νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει ολοένα και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτήθηκε, είπε απλά ότι είναι για την προστασία του λαού της Νορβηγίας. Όταν θέλησα να μάθω, πότε πρόκειται να τελειώσουν τα έργα, απάντησαν "πριν από το 2011".

Το Ισραήλ κάνει το ίδιο όπως επίσης και πολλές άλλες χώρες.

Η απόδειξη ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια βρίσκεται στις φωτογραφίες που σας έχω στείλει, τη δική μου και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών με τους οποίους συναντιέμαι και είμαι εξοικιωμένος. Όλοι τους γνωρίζουν για τα παραπάνω, αλλά δεν θέλουν να θορυβήσουν το λαό ή να προκαλέσουν μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής.

Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Δεν πρόκειται να δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια στους ανθρώπους που πρόκειται να μείνουν στην επιφάνεια και θα πεθάνουν μαζί με τους άλλους . Το σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια για 2.000.000 Νορβηγούς, ενώ οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. Αυτό σημαίνει ότι 2.600.000 άνθρωποι θα αφεθούν στο σκοτάδι δίχως να γνωρίζουν τί να κάνουν.

Όλοι οι τομείς και οι "κιβωτοί" είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με σήραγγες και διαθέτουν αυτοκινητάμαξες (railcars), με τις οποίες μπορεί να πάει κανείς από τη μία στην άλλη "κιβωτό". Είναι έτσι ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Μόνο οι μεγάλες πόρτες τους χωρίζουν, ώστε οι τομείς σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκονται σε κίνδυνο.

Είμαι πολύ λυπημένος. Συχνά κλαίω μαζί με άλλους που γνωρίζουν το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί θα το μάθουν πολύ αργά, και τότε όλα θα έχουν τελειώσει για αυτούς. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στον κόσμο από το 1983 μέχρι σήμερα. Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί στη Νορβηγία το γνωρίζουν αυτό, αλλά λίγοι θα το πουν στον λαό και το κοινό - επειδή φοβούνται την περίπτωση, μήπως χάσουν επίσης τις αυτοκινητάμαξες NOAH 12 που θα τους μεταφέρουν στους χώρους της κιβωτού όπου θα είναι ασφαλείς.

Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.

Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.

Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους ... αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ ...!

Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.

Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.

Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν "Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων", και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.

Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? σημ. μτφ. alien) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.

Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα "αναλάβει" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.

Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.

Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.

Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.

Kind regards

[Όνομα και απόδειξη ταυτότητας παρέχονται]


Τις πληροφορίες στο παραπάνω γράμμα ήρθε να επιβεβαιώσει αργότερα και δεύτερος νορβηγός. (clic εδώ)


Προσωπικά, δεν μου αρέσουν οι καταστροφολογίες και η "τρομολαγνεία" των τελευταίων ετών, όμως πολύ περισσότερο δεν μου αρέσει να κλείνω τα μάτια στις όποιες πιθανότητες... όπως και ο στρουθακαμηλισμός...

Αποδείξεις δεν υπάρχουν και σίγουρα κανείς δεν θα ερχόταν να μας έλεγε ανοιχτά μια τέτοια αλήθεια... αν ήταν αλήθεια...

Ωστόσο περίεργες "συμπτώσεις" (ενδείξεις να πω?) υπάρχουν αρκετές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στη χώρα μας...

  • Η "κιβωτός των σπόρων" στη Νορβηγία, έκανε ήδη ως είδηση το γύρο του κόσμου . (Εγκαινιάστηκε πέρυσι το Φεβρουάριο, μετά από εκπληκτικά συνοπτικές και ταχύτατες διαδικασίες αποφάσεων, μελέτης, χρηματοδότησης και εκτέλεσης έργου...)

(fotos: http://www.conspiracy-channel.gr/search/base/)
Τι παραγματικά θα συμβεί έως το 2012-από τα όσα σενάρια μας βομβαρδίζουν τελευταία ως "πιθανότητες"- δεν ξέρει κανείς μας. Αν είναι καλό να κάνουμε οποιεσδήποτε προετοιμασίες... επιβίωσης, θα το κρίνει ο κάθε ένας από εμάς, ανάλογα με τα συμπεράσματα του, -μόνος του...

Β.Χ.


5 σχόλια:

AETOS είπε...

Να σου πω την αλήθεια, αν και ενδιαφέρομαι γενικότερα και για να έχω μια άποψη αλλά και λόγω των ανησυχιών μου, τέτοια θέματα δεν με έχουν απασχολήσει ακόμη.Τώρα.. με έβαλες σε σκέψεις! Σίγουρα είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.Και ίχνη αλήθειας να υπάρχουν στα λόγια αυτών των ανθρώπων, πρέπει να μάθουμε.Συνέχισε όσο μπορείς να μας ενημερώνεις..Εύχομαι όλα αυτά να είναι ένα κακό σενάριο σε έργο φαντασίας..

Ανώνυμος είπε...

Ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου ή Νέμεσις ή Ερκόλουμπους είναι γνωστό (σε μερικούς στην Ελλάδα) ότι έρχεται εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Υπεύθυνος της ενημέρωσης είναι κάποιος νοτιοαμερικανός συγγραφέας βιβλίων «πρακτικής ψυχολογίας». Ίδρυσε μία κίνηση που αριθμούσε πολλά εκατομμύρια στην νότιο Αμερική μιλώντας για την ανάγκη της αυτογνωσίας και της αφύπνισης της συνείδησης. Αυτός πρωτομίλησε περίπου την δεκαετία του 60 για αυτό το θέμα. Ήδη μερικά χρόνια πριν (αν θες να ψάξω να βρω το άρθρο) οι επιστήμονες είχαν ανακοινώσει την ανακάλυψη ενός ήλιου που είχε πλανήτες.
Μιλάει για την συγκάλυψη του γεγονότος.
Τις πληροφορίες του λέει ότι τις έχει πάρει από τους εσωτερικούς κόσμους και τα Ακασικά αρχεία. Αλλά όπως λέει κανένας δεν ξέρει πότε θα γίνει η καταστροφή. Το μόνο που ξέρει, σύμφωνα με όσα του έχουν αποκαλυφθεί από τις θεϊκές ιεραρχίες, είναι ότι η τελική σύγκρουση με τον πλανήτη θα γίνει το 2500.
Όταν ο Ερκόλουμπους αρχίσει να επιδρά στην γη τα πάντα θα γίνουν άνω κάτω για τον απλούστατο λόγο ότι είναι γιγάντιος και θα αρχίσει να έλκει «την υγρή φωτιά από το εσωτερικό της γης με αποτέλεσμα σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων».
Η επιφάνεια της γης θα καταστραφεί ολοκληρωτικά και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν θα μείνει τίποτα, τίποτα, τίποτα από αυτόν τον πολιτισμό των εχιδνών». Αναφέρει επίσης ότι οι άνθρωποι με την κακία τους βγάζουν την γη έξω από την πορεία της με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η σύγκρουση.
Το αστείο (;) είναι ότι στον χάρτη που έχει δώσει, με το σχέδιο του ηλιακού συστήματος στο οποίο ανήκει ο Ερκόλουμπους, υπάρχει και ένας πλανήτης με το όνομα Έψιλον!!!
Όλα όσα λέει ο Νορβηγός είναι ανακατέματα θεωριών σχετικών με το θέμα.
Αν διαλυθεί το σύστημα δεν πρόκειται να μείνει ζωντανός σχεδόν κανείς. Θα σταματήσει η παραγωγή τροφίμων, θα σταματήσει το ηλεκτρικό ρεύμα, θα σταματήσουν τα πάντα. Ακόμη και να έχεις όπλα και προμήθειες (για πόσο άραγε;) θα πρέπει να σκοτώσεις (αν τα καταφέρεις) εκείνους που θα έρθουν να σου τις πάρουν. Το πολύ πολύ να ζήσουν, μέσα στον τρόμο, μερικοί για λίγα χρόνια φυλακισμένοι σε υπόγειες βάσεις περιμένοντας να τελειώσουν τα τρόφιμά τους. Τελικά οι τυχεροί θα είναι εκείνοι που θα πεθάνουν πρώτοι.
Εκτός αυτού υπάρχει και άλλο ένα φαινόμενο που πρόκειται να συμβεί (σύμφωνα με τον συγγραφέα πάντοτε). Όταν θα γίνει θα αντιστραφεί η δομή της ύλης, όπως την γνωρίζουμε, και καμιά από τις επιστημονικές γνώσεις μας δεν θα έχει αξία. Άρα οτιδήποτε τεχνολογία έχουμε θα πάψει να λειτουργεί αυτομάτως.
Αν θέλεις να γράψεις κάποιο άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα μπορώ να κάτσω να σου μαζέψω τα βασικά στοιχεία. Μπορούμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο ταυτόχρονα ώστε να διασπαρεί περισσότερο.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ... http://tolimeri.blogspot.com/
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

μπράβο κ Βίκη που αναρτήσατε αυτό το θέμα ...........
εγώ θα γράψω επιγραμματικά μόνο αυτά...δεν μπορώ να πω περισσότερα.........

η Νάσα εδώ καιρό στο site της κάνει λόγο για κάτι που πλησιάζει το δικό μας πλανητικό σύστημα ,λεει οτι δεν μπορεί να προσιορίσει εαν είναι πλανήτης διότι είναι πολύ μακριά....
την περιβόητη "κιβωτό των σπόρων" την είχε εγκαινιάσει ο Μπαρόζο !!!!!!
οι πολιτικοί στις σκανδιναβικές χώρες δεν μιλούν για το θέμα αυτό διότι έχουν απειληθεί οτι θα χάσουν τα βαγονέτα που οδηγούν στις υπόγειες σήραγγες.
Αντίστοιχα έργα γίνονται και στην Αμερική

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ