17 Ιαν 2009

ΩΡΑ να πούμε την αλήθεια για το Ισραήλ ... (μέρος 2ο)


... Χωρίς το φόβο της αστυνομίας του μυαλού
( MIND POLICE )

του David Icke -10 Ιανουαρίου 2009
απόδοση-επιμέλεια Βίκυ Χρυσού

"Έτσι, έστειλαν δώδεκα χιλιάδες πολεμιστές στο Jabesh-Gilead με διαταγές να τους σκοτώσουν όλους εκεί, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. "Αυτό είναι αυτό που πρέπει να κάνετε," είπαν. "Εξολοθρεύστε όλα τα αρσενικά και κάθε γυναίκα που δεν είναι παρθένα".
Δικαστές (Judges)21:10-24

Τότε άκουσα τον Kύριο να λέει στους άλλους άνδρες, "Ακολούθηστε τους στην πόλη και σκοτώσε όλους όσους δεν έχουν το σημάδι(μαρκάρισμα) στο μέτωπο. Μη δείξετε έλεος, μη δείξετε συμπόνια! Σκοτώστε τους όλους - γέρους και νέους, τα κορίτσια και τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά. Αλλά μην πειράξετε κανέναν με το σημάδι. Ξεκινήστε την εργασία σας εδώ στο ναό ".
Ιεζεκίλ 9:5-7

"Έτσι ξεκίνησαν από την θανάτωση των εβδομήντα ηγετών. "Παρελαύστε στο Ναό!" διέταξε ο Κύριος. "Γεμίστε τις αυλές με τα σώματα αυτών που σκοτώνετε! Πηγαίνετε!" Έτσι πήγαν σε όλη την πόλη και έκαναν όπως τους είπαν.
Ιεζεκίλ 9:5-7


Aτέλειωτος είναι ο παραλληλισμός , μεταξύ του αιμοσταγούς "Θεού" της Παλαιάς Διαθήκης και των ενεργειών της άκαρδης, ευτελής, Τεχνητής Νοημοσύνης που ελέγχει το Ισραήλ, και κυρίως των βιολογικών ρομπότ του Οίκου των Rothschild που γι'αυτό, δεν διαθέτουν περισσότερη ψυχή, συμπάθεια, και μετάνεια για τις συνέπειες των ενεργειών τους από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Φανταστείτε εάν το Ιράν ή οποιονδήποτε άλλος, εκτός του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών (και οι δύο πεδία των Rothschild), έκανε ό,τι κάνει ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα. Θα υπήρχε παγκόσμια καταδίκη, αν μη τι άλλο και από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ επιτίθενται έντονα στις χώρες που εμπλέκονται και μιλούν για την ανάγκη κυρώσεων ή στρατιωτικών επεμβάσων για να «σωθούν οι αθώοι ».

Όμως, όταν το Ισραήλ προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, έχουμε κενές σε περιεχομένο εκκλήσεις για εκεχειρία και τέλος στη βία, παράλληλα με την «κατανόηση της θέσης του Ισραήλ», ενώ από την πλευρά του, σύντομα Πρόεδρου της "Αλλαγής", Obama, σιωπή. Είναι όλα ένα μέρος του τι θα αντιμετωπίσουν οι άλλοι, επειδή το Ισραήλ ανήκει εξ ολοκλήρου στους Rothschilds και συνεπώς δεν υπόκειται στους ίδιους κανόνες με οποιονδήποτε άλλο. Όπως δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν,:
"Το Ισραήλ μπορεί να έχει το δικαίωμα να σύρει άλλους σε δίκη, αλλά σίγουρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σύρειτον εβραϊκό λαό και το κράτος του Ισραήλ σε δίκη."
Και ο πρωθυπουργός Golda Meir δήλωσε με την ίδια σιωνιστική αλαζονεία:
"Η χώρα αυτή υπάρχει, ως εκπλήρωση μιας υπόσχεσης του ίδιου τυο Θεού. Θα ήταν γελοίο να του ζητήθει να λογοδοτήσει για τη νομιμότητά του. "
Α, είναι όλα στην Παλαιά Διαθήκη; Το πέτυχα, εντάξει, καλά ας κάνουν ό, τι θέλουν λοιπόν.

Η «εβραϊκή πατρίδα» ήταν από την αρχή ένα ιδεολογικό κατασκεύασμα των Rothschild ενορχηστρωμένο από ένα παγκόσμιο δίκτυο μυστικής κοινωνίας, που αποτελείται από «διασταυρώσεις» οικογενειών, γνωστή ως Illuminati.

Κατά τις ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις κατά του Λιβάνου το 2006, ο ισραηλινός συγγραφέα
ς, Barry Chamish, είχε μία συνάντηση με τον εγγονό της Evelyn Rothschild, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά του για να γίνει Μορμόνος (δεν το έκανε πραγματικά, ακόμη και αν νόμιζε ότι το έκανε) .

Ο Chamish ανέφερε, πως έμαθε ότι μόλις επτά οικογένειες απολαμβάνουν τους «καρπούς του πολέμου» με το Λίβανο. Ο εγγονός είπε για τους Rothschilds:
«Αυτοί δημιούργησαν το Ισραήλ ως προσωπικό τους παιχνίδι. Τους καθιστά πλουσιότερους και τους δίνει περισσότερο έλεγχο. Δεν πρόκειται να καταστραφεί. "
Οι Rothschilds χρηματοδότησαν τους πρώτους Ευρωπαίους εποίκους στο Ισραήλ, προπαγάνδισαν γεγονότα Γερμανία που οδήγησαν στην τρομακτική μεταχείριση των Εβραίων και άλλων, και στη συνέχεια τα χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία για να επιτύχουν το μακροπρόθεσμο στόχο τους: ένα Rothschild-Illuminati προπύργιο στην Παλαιστίνη, όπου ο εβραϊκός πληθυσμός χρησιμεύει ως «δόλωμα», το οποίο χρησιμοποιούν και καταχράζονται όπως τους βολεύει.

Ονόμασαν το σχέδιο τους "σιωνισμό». Ο όρος αυτός συχνά χρησιμοποιείται ως συνώνυμο των Εβραίων, μολονότι είναι στην πραγματικότητα ένα πολιτικό κίνημα που έχει σχεδιαστεί και προωθηθεί μέσω του Οίκου Rothschild και το οποίο βρίσκει αντίθετους πολλούς Εβραίους.

(Συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ