17 Ιαν 2009

ΩΡΑ να πούμε την αλήθεια για το Ισραήλ ... (μέρος 1ο)


... Χωρίς το φόβο της αστυνομίας του μυαλού
( MIND POLICE )

Δεν αρέσει στους λογοκριτές σκέψης? Σκληρό

του David Icke -10 Ιανουαρίου 2009
απόδοση-επιμέλεια Βίκυ Χρυσού

Γεια σε όλους σας...

Για άλλη μια φορά ο πληθυσμός του εικονικού-στρατόπεδου συγκέντρωσης, επίσημα γνωστό ως «Γάζα», βομβαρδίζεται από τον ουρανό και από το έδαφος από τους νταήδες του Τελ Αβίβ.

Τα τυπικά ισραηλινά, πολεμικά αεροπλάνα και τανκ, πληρωμένα όμως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, χτυπούν άμαχους πληθυσμούς σε αυτή την τραγική, χτυπημένη από τη φτώχεια λωρίδα γης, που λειτουργεί ως στρατόπεδο συγκέντρωσης για ανθρώπους που η ισραηλινή κυβέρ
νηση θα προτιμούσε νεκρούς.

Ο κόσμος παρακολουθεί ένα έθνος ανθρώπων, τους Παλαιστίνιους, να συνθλίβονται και να καταστρέφονται συστηματικά από τυράννους που καλούν σε βολές από το Ισραήλ, για λογαριασμό της πραγματικής εξουσίας της χώρας αυτής: τον Οίκο των Rothschild.

Και... φορολογούμενοι της Αμερικής (και άλλων χωρών), εσείς πληρώνετε για αυτή την μεθοδευμένη σφαγή.

Τα παλαιστινικά "εδάφη" της Γάζας και η Δυτική Όχθη

Η αμερικανική βοήθεια στο Ισραήλ ανέρχεται περίπου στο ένα τρίτο του συνόλου της βοήθειας των ΗΠΑ προς άλλες χώρες, όταν το Ισραήλ κατοικείται από ανθρώπους που αντιστοιχούν σε λιγότερο από .001% του παγκόσμιου πληθυσμού και έχει ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στον κόσμο. Αυτή, η επίσημη αμερικανική βοήθεια, χωρίς να συνυπολογίζονται οι "ιδιωτικές" δωρεές από αμερικανικές επιχειρήσεις και άτομα που έχουν φορολογική απαλλαγή, ακόμη και όταν χορηγούν τον ισραηλινό στρατό, δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη ξένη δύναμη.

Σύμφωνα με στοιχεία του 2007, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έδινε καθημερινά περισσότερα από $ 6,8 εκατομμύρια στο πλούσιο Ισραήλ, ενώ για τους απελπισμένους και κατεστραμένους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη έδωσε μόλις $ 300.000.

Η στρατιωτική «ενίσχυση» των ΗΠΑ προς το Ισραήλ αυξήθηκε το 2007 κατά περισσότερο από ¼ κα
ι ανήλθε σε περίπου $ 3 δισεκατομμύρια το χρόνο - ένα αριθμητικό στοιχείο εγγυημένο για δέκα χρόνια. Έτσι το Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης στρατιωτικής χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ, παράλληλα με άλλες μορφές υποστήριξης, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής του Ισραήλ σε μαχητικά αεροσκάφη, όπλα και άλλες στρατιωτικές τεχνολογίες. Ως αποτέλεσμα, το Ισραήλ έχει το μεγαλύτερο στον κόσμο στόλο μετά την ίδια την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

Στο βιβλίο τους «The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy» («το Ισραηλινό Λόμπι και η Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ»),οι John J. Mearsheimer και Stephen M. Walt γράφουν:

«Από τον πόλεμο του Οκτώβρη το 1973, η Ουάσινγκτον έδωσε σ το Ισραήλ υποστήριξη, σε επίπεδο που ξεπερνά κατά πολύ τα ποσά που παρέχονται σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Ήταν ο μεγαλύτερος αποδέκτης άμεσης ετήσιας αμερικανικής οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας από το 1976 και το μεγαλύτερος συνολικός αποδέκτης, από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η συνολική άμεση βοήθεια των ΗΠΑ προς το Ισραήλ ανέρχονταν το 2003, σε πάνω από $ 140 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Ισραήλ λαμβάνει ανά έτος περίπου $ 3 δισεκατομμύρια σε άμεση ξένη βοήθεια, που αντιστοιχεί περίπου στο ένα πέμπτο του σύνολικού προϋπολογισμού εξωτερικής βοήθειας της Αμερικής. Με «κατά κεφαλήν» όρους, οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν δηλαδή σε κάθε ισραηλινό, άμεση επιχορήγηση αξίας περίπου $ 500 το χρόνο. Αυτή η γενναιοδωρία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν κάποιος αντιλαμβάνεται ότι το Ισραήλ είναι πλέον ένα πλούσιο βιομηχανικό κράτος με κατά κεφαλήν εισόδημα περίπου ίσο με τη Νότια Κορέα ή την Ισπανία. "
Γιατί το κάνουν αυτό; Λόγω του ότι ο Οίκος των Rothschild ελέγχει τόσο το Ισραήλ όσο και το
πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το δίκτυο που συνδέει αυτά τα δύο ονομάζεται «σιωνισμός», μια δημιουργία των Rothschild - όπως ακριβώς και το ίδιο το Ισραήλ.

Η δύναμη αυτής της σιωνιστικής κλίκας, που καλύπτει το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και ακόμη πιο πέρα, για μια ακόμη φορά επιτίθεται, όπως
είναι γενικότερα η τακτική στο παιχνίδι των νταήδων, στο μικρό παιδί: το λαό της Γάζας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτά, πάνω από 800 παλαιστινίοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά, είναι ήδη νεκροί, χιλιάδες είναι οι τραυματίες, ενώ πολλοί θα μείνουν ανάπηροι για μια ζωή. Βομβαρδίζουν άοπλους αθώους γνωρίζοντας πως δεν θα υπάρξει αξιόσημείωτη απάντηση/αντίποινα –αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλοι οι ψευτοπαλικαράδες.


Ω, γενναίοι άνδρες του Ισραήλ, Ω πόσο περήφανος θα ήταν ο Yahweh:
«Όταν ο Κύριος ο Θεός σας, σας παραδώσει αυτά τα έθνη στα τα χέριας σας και τους κατακτήσετε, πρέπει να τους καταστρέψετε ολοκληρωτικά. Μην συνθήκολογείσετε με αυτούς και μην δείξετε έλεος."
Δευτερονόμιο 7:1-4

Αυτό που βλέπουμε στη Γάζα, και έχουμε δει τόσες πολλές φορές, τόσο εκεί όσο και στο Λίβανο, είναι ανελέητη σφαγή τύπου Παλαιάς Διαθήκης: κρύα, υπολογισμένη, άκαρδη.


Συνεχίζεται...

2 σχόλια:

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Πράγματι θα είναι περήφανος ο Γιαχβέ για τα τέκνα του, φίλη μου.

Η κατάρα του πλανήτη (το Ισραήλ), μεταφέρει, για άλλη μια φορά, την μυθιστορία της και τις αιώνιες τακτικές της, στην σημερινή πραγματικότητα, εφαρμόζοντας τις βιβλικές οδηγίες που πήρε απ' τον αρχηγό της.

Δυστυχώς...

η Τοξότισσα είπε...

Με μια διαφορά φίλε μου: οι εβραίοι είναι θύματα του σιονισμού...

Ο Σιωνισμός δεν ταυτίζεται με το "εβραίος"...

Σιωνιστές είναι ΚΑΙ εβραίαι, αλλά και μη εβραίοι...

και οι απλοί άνθρωποι -εβραίοι, ή άλλοι- ακόμη και στο Ισραληλ -όπως και σε άλλες χώρες, είναι θύματα αυτών που κινούν τα νήματα...
βασιζόμενοι σε όποια μυθολογία ή προπαγάνδα τους συμφέρει...

Και προφανώς πολλοί θα είναι και οι εβραίοι που δεν συμφωνούν με τις κινήσεις του "επίσημου" Ισραήλ

Μάλιστα ο συγγραφέας του κειμένου,Ντεϊβιντ Αικ, νομίζω πως είναι ο ίδιος του εβραίος ή εβραϊκής καταγωγής...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ