22 Δεκ 2008

Το ελληνικό παράδειγμα ελέγχου των "δύο πόλων"... ο "γάμος" των κομμάτων


Μόλις στην προηγούμενη ανάρτηση, έγραφα πως οι μυστικές οργανώσεις που ελέγχουν τις τύχες ολόκληρης της ανθρωπότητας, έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους τη δημιουργία και τον έλεγχο των δύο αντίπαλων -φαινομενικά μόνο- πόλων...

Και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, προφανώς επιβεβαιώνουν την ίδια στρατηγική.

Το δεύτερο κύριο μοντέλο που χρησιμοποιούν είναι η πρόκληση προβλημάτων, για τα οποία εμφανίζουν, την εξ' αρχής έτοιμη "λύση" τους... όταν ο λαός είναι έτοιμος να τη δεχτεί σαν δική του ή σαν "αναπόφευκτη"...

Αφού προωθήθηκε η κοινωνία, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά στο "επιθυμητό" γι' αυτούς κρίσιμο σημείο, άρχισαν να εμφανίζονται τα σενάρια συγκυβέρνησης!

Στη "Θ" ως θέση με τίτλο η Προφητεία, εμφανίζεται σήμερα ανάμεσα σε άλλα το εξής:
Ο κ. Δασκαλόπουλος, εκφράζοντας την ελίτ της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας, επιθυμώντας και άλλα κέρδη για το χώρο του, βιάζεται να έρθουν και άλλες ρυθμίσεις που θα “τσακίζουν” το λαό με δυσβάσταχτους φόρους και άλλα βάρη και θα βγάζουν τους δικούς της στον αφρό των κερδών.
Και δεν προφήτεψε την πτώση της ΝΔ αλλά τον επερχόμενο γάμο της με το ΠΑΣΟΚ.
Δημιουργώντας όλα αυτά τα αδιέξοδα, μας έσπρωξαν στο μονόδρομο. Ήδη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για την πολυκατοικία που χωράει το κόμμα του, τη βάση της ΝΔ και το… πατριωτικό(;) ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν δύο πρώην υπουργοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Πάγκαλος και Βερελής) προκειμένου να μας πείσουν περί του αναγκαίου μιας συγκυβέρνησης.
Σε λίγο καιρό θα παρακαλάμε γι’ αυτόν το γάμο. Θα φαίνεται ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση, θα θεωρείται και ευρωπαϊκή πρόταση (δείτε το παράδειγμα συγκυβέρνησης στη Γερμανία. Θα πλασάρεται ως εθνική λύση).
Αυτό το συνοικέσιο προωθείται περί τα τέλη Μαρτίου 2009, όταν οι απολύσεις, τα “φέσια” και ο κοινωνικός ορυμαγδός θα έχουν εξουθενώσει τους πάντες, πέραν από απροσδόκητα(;) γεγονότα που μπορεί να συμβούν.
Τότε οι εντεταλμένοι “παπαγάλοι” θα αρχίσουν να κραυγάζουν “Έλεος, παντρευτείτε, συγκυβερνήστε, σώστε μας, βρείτε τα, φέρτε πίσω την εθνική ομόνοια”…
Αλλά τι είναι η εθνική ομόνοια; Το παιχνιδάκι του μωρού που του το πήρε το ξαδελφάκι του και επιθυμεί την επιστροφή του; Είναι φανερό πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και κανένας δεν μπορεί να δηλώσει αιφνιδιασμένος.

Φυσικά αυτός ο “γάμος”, όταν γίνει, μόνο κλάματα θα κομίσει στους νοήμονες,
που σαφώς γνωρίζουν πως όχι μόνον εθνική ομόνοια δεν θα φέρει αλλά θα διαλύσει τελείως τους υποπρονομιούχους αυτού του τόπου.
Ως εκ τούτου, εργαζόμενοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, απλοί πολίτες της χώρας επαγρυπνείτε!
Πράγματι είναι απαραίτητη η επιφυλακή στα προωθούμενα. Κανένα σύστημα εξουσίας δεν ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη και το γενικότερο καλό των πολιτών.
Το μόνο που διακαώς προσπαθεί είναι να διατηρήσει τα "κεκτημένα" του. Για τη διατήρηση είναι βέβαια απαραίτητες "μικροαλλαγές" και συμβιβασμοί στα σκαλιά της πυραμίδας εξουσίας, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: κανένα όφελος για τον απλό πολίτη, αλλά μόνο για τις τσέπες τους...

Η αντίδραση των πολιτών ήταν αναμενόμενη, αν όχι προμελετημένη και σχεδιασμένη τακτική, του ίδιου συστήματος εξουσίας. Είναι γεγονός πως πάντα γίνονται μικροαλλαγές μέσα στα πλαίσια της δομής του, με σκοπό τη διατήρηση και διαιώνιση του, αλλά είναι λάθος να πιστεύουμε πως εμείς ως απλοί πολίτες -ακολουθώντας τις προτάσεις τους- φέρνουμε τις ουσιαστικές αλλαγές στο προσκήνιο.

Η βιτρίνες των κομμάτων με τα χρώματα και τις "ιδεολογικές" διαφορές είναι μόνο το κομμάτι που φτιάχτηκε για να διαιρεί και να διασπά το λαό και τη δύναμη του. Πίσω από τη βιτρίνα ο "καταστηματάρχης" είναι πάντα ο ίδιος και πάσχει από "αχρωματοψία"...
Γελάει με την αφέλεια μας... Γι' αυτό δεν θα 'πρεπε να παρασύρεται κανείς μας από τη φαινομενική διαφορά των πολιτικών που ανήκουν στο ένα ή το άλλο κόμμα. Το πόσο εύκολα αλλάζουν "στρατόπεδα" το έχουμε δει. Το πόσο μας "ξεχνούν" και πόσο ίδιοι είναι μέσα στη βουλή, αφού πατήσουν τα σκαλιά της εξουσίας, κι αυτό το είδαμε...

Το ότι άσχετα από το κόμμα ή τη χώρα τους, είναι πάνω απ' όλα πιστοί στις μυστικές οργανώσεις που ανήκουν αρχίσαμε να το κατανοούμε...

Το ότι στις μυστικές οργανώσεις δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ ή έναν Αλογοσκούφη της ΝΔ, το είδαμε... (στις συμμετοχές της Bildenberg π.χ.)

Μη πέφτετε πια στην παγίδα! Δεν είναι λύσεις αυτά που προτείνουν. Δεν είναι μπρος το χάος και πίσω ο γκρεμός τους!

Το σύστημα είναι αυτό που θέλει ξήλωμα και μάλιστα από τη ρίζα του. Ο καιρός είναι "κοντά", αλλά σίγουρα δεν θα πάψουν οι προνομιούχοι του συστήματος να παλεύουν για τη διατήρηση των κεκτημένων τους. Για τη δική τους επιβίωση κόπτονται και όχι για τη δική μας...

Η ουσιαστική αλλαγή απαιτεί αφύπνιση και συνειδητοποίηση μιας κρίσιμης μάζας ανθρώπων. Αυτή είναι η μόνη αλλαγή που θα βοηθά τα πλήθη και όχι τις εξουσίες...
Τότε μόνο θα μπορούμε να μιλάμε για ουσιαστική αλλαγή, για πραγματική Δημοκρατία, δικαιοσύνη και ισότητα στον κόσμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!

Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!
http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ