13 Νοε 2008

Chemtrails Alert & Παρατηρήσεις...επί τόπου

Πάει αρκετός καιρός από τότε που γράψαμε πρώτη φορά για τον μετεωρολόγο Kevin Martin και το πρόγραμμα Chemtrails Alert System που προσφέρει στις ιστοσελίδες του, το οποίο δίνει πρόγνωση σχετικά με τις περιοχές όπου πρόκειται να γίνουν οι αεροψεκασμοί.

Πρόσφατα άρχισε να δίνει προγνώσεις όχι μόνο για την αμέσως επόμενη ημέρα μόνο, αλλά για περίοδο 3 ημερών.

Τις όποιες αμφιβολίες έχουμε βέβαια για το "ποιόν" και τη στάση του Kevin Martin, δεν μπορούμε να τις καλύψουμε μέσα από το διαδύκτιο ή τις δηλώσεις του.

Γεγονός όμως παραμένει, πως στο διάστημα που παρακολουθούμε τις προγνώσεις του, τα παρατηρούμενα γεγονότα φαίνεται να συμβαδίζουν.
Σημερινό παράδειγμα που δείχνει την διενέργεια αεροψεκασμών πάνω από την Ελλάδα και ειδικά πάνω από τη Θεσσαλονίκη και συμφωνεί επίσης με τους χάρτες του Kevin Martin. (foto: 13/11/08 Β.Χ.)
Οι προγνώσεις του ίδιου για τις επόμενες δύο ημέρες:
...μένει να επιβεβαιωθούν από τις παρατηρήσεις μας...

Ωστόσο θα ήθελα να σταθώ στη φωτογραφία που τράβηξα η ίδια:
από το 2004 και μετά έχω τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες με χημικές ουρές.
Η λήψη γίνεται με επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Σε κάθε τέτοια λήψη εμφανίζονται στίγματα. Τα στίγματα αυτά δεν είναι σκουπιδάκια στο φακό (θα έπρεπε να παραμένουν στο ίδιο σημείο σε όλες τις λήψεις που έγιναν στη σειρά), ούτε πουλιά... Ούτε και φαίνονται με γυμνό μάτι...
Τα στίγματα είναι πολλαπλάσια όταν η μηχανή είναι στραμμένη στον ουρανό, ενώ μειώνεται χαρακτηριστικά ο αριθμός τους όταν γίνεται λήψη άλλων φωτογραφιών σε εξωτερικό χώρο (π.χ. τοπίο ή άτομα κτλ.). Σε φωτογραφίες δε εσωτερικού χώρου δεν εμφανίζονται καθόλου. Όπως δεν εμφανιζόταν όσο χρησιμοποιούσα αναλογική φωτογραφική μηχανή.

Τι μπορεί να είναι? Άγνωστο...
Τί μπορεί να "λαμβάνει" ως πληροφορία μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης που δεν βλέπουμε?
Μπορεί να είναι "μικροσωματίδια" από τα κατακρημνίσματα των chemtrails?
Μπορεί να είναι "αιωρούμενα μικροσωματίδια"?

Όπως και τόσα άλλα ερωτήματα σε σχέση με τη διενέργεια των επιχειρήσεων chemtrails, παραμένουν και αυτά προς το παρόν αναπάντητα...

Ως μέτρο σύγκρισης μερικές ακόμη φωτογραφίες τυχαία επιλεγμένες από τα αρχεία μου:

Από την σχολική παρέλαση του Οκτώβρη 2008Απρίλιος 2008
13/12/2005

11 σχόλια:

η Τοξότισσα είπε...

Ρίξτε μια ματιά και στο βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=Bvv9TGS22fA

Πιθανόν να είναι τα ίδια "στίγματα" σε κίνηση...

libero είπε...

Θα δοκιμάσω να βγάλω κι εγώ μερικές φωτογραφίες για να δω αν εμφανίζονται και σ' εμένα. Ωστόσο θα πρέπει να βγουν φωτογραφίες από ψηφιακές και αναλογικές την ίδια στιγμή, για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Χωρίς να ξέρω από φωτογραφικές μηχανές, για κάποιο λόγω θεωρώ τις αναλογικές πιο αξιόπιστες :)

Όσο για την πρόγνωση των chemtrails αυτό που κάνει ο μετεωρολόγος νομίζω πως είναι να χρωματίζει με πράσινο χρώμα κάποια ή συνδυασμό μετεωρολογικών παραμέτρων (π.χ πρόβλεψη υγρασίας), γιατί πως θα μπορούσε να προβλέπει τα chemtrails από την στιγμή που αυτά εξαρτιούνται από τις πτήσεις και αν γίνει η διασπορά του χημικού από τα αεροπλάνα?

Στην σημερινή πρόβλεψη για παράδειγμα πως εξηγείται ο μη ψεκασμός στην διαγώνια λωρίδα που ξεκινά από την Βαλτική διασχίζει Γερμανία, Γαλλία και καταλήγει Ισπανία?
Τα αεροπλάνα που θα κάνουν πτήση π.χ. Λονδίνο-Ρώμη, δεν θα ψεκάζουν στην συγκεκριμένη λωρίδα ή μήπως τα αεροπλάνα θα πετάνε παράλληλα με την λωρίδα ?

pavlos είπε...

Καλημέρα, εγώ από την μεριά μου - ως φυσικός - θα πρότεινα ένα μικρό πειραματάκι >

Λήψη 2 φωτογραφιών. Συνθήκες > ΊΔΙΟ σημείο ουρανού. ΊΔΙΑ θερμοκρασία, υγρασία κτλ, δηλ. ίδιες - όσο μπορούν να επιτευχθούν - συνθήκες περιβάλλοντος. Η μία φωτογραφία στο σημείο ΜΕ τον ψεκασμό, η άλλη φωτογραφία στο ΙΔΙΟ σημείο ΧΩΡΙΣ τον ψεκασμό.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε μια πρώτη πληροφορία αν α) τα στίγματα εμφανίζονται ΜΟΝΟ στον ουρανό που έχει πραγματοποιηθεί ο αεροψεκασμός και β) αν τα στίγματα σχετίζονται με το εξωτερικό περιβάλλον και τις συνθήκες που επικρατούν (θερμοκρασία, πίεση, υγρασία κτλ)

zip

pavlos είπε...

Στην ατμόσφαιρα καθημερινώς σουλατσάρουν διάφορα μικροσωματίδια, οι λεγόμενοι "ρύποι" που λέμε. Η αποτύπωσή τους σε μια φωτογραφική πλάκα, σε ένα φιλμ, σχετίζεται με την "ποιότητα" του φωτός. Όταν λέμε "ποιότητα" του φωτός, εννοούμε την γωνία (με απλά λόγια) που σχηματίζει μια ακτίνα φωτός όταν πέσει πάνω σ' ένα σωματίδιο. Οι φωτογραφίες που θα ληφθούν (2 οι και περισσότερες σύμφωνα με τις συνθήκες που είπα παραπάνω), θα πρέπει να μελετηθούν λαμβάνοντας υπ' όψην και αυτές τις μετρήσεις ρύπων. Τέτοιες μετρήσεις δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς (δεν έχουμε όργανα δηλ. εμείς έχουμε μια φωτογραφική μηχανή μόνο, άντε και ένα θερμόμετρο ή ένα βαρόμετρο) όμως υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης (τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη) ειδικοί σταθμοί μέτρησης ρύπων και μικροσωματιδίων. Καλό θα ήταν, τις ημέρες εκείνες που θα φωτογραφίσουμε τον ουρανό, να έχουμε και κάποια στοιχεία από αυτούς τους σταθμούς.

http://en.wikipedia.org/wiki/LIDAR

pavlos είπε...

http://lpas.epfl.ch/lidar/publications/Ph.D.Thesis/Gilles/presentation.pdf

η Τοξότισσα είπε...

Καλημέρα φίλοι μου.

Libero, πράγματι μπορεί ο Kevin Martin, απλά να χρωματίζει π.χ. την υγρασία. Ήδη κάποιοι την κατηγόρησαν γι'αυτό. Και φυσικά ποιός από εμάς μπορεί να βρεί ανα πάσα στιγμή άτομα σε όλη την Ευρώπη να βεβαιώσουν ή όχι chemtrails...
(Δες αν θέλεις και τα παλαιότερα κείμενα σε σχέση με τον Κέβιν και τα chemtrails που υπάρχουν στο μπλογκ)

Κι αν λάβουμε υπ' όψη πως όλα τα αεροπλάνα στην ουσία chemtrails αφήνουν-ακόμη δηλαδή και στις συμβατηκές πτήσεις- τότε θα υπάρχουν παντού, όπου κι αν βλέπουμε αεροπλάνο...

η Τοξότισσα είπε...

Φίλε μου zip χαίρομαι που σε βλέπω και εδώ.

Ωστε φυσικός ε? πολύ ωραία και μας χρειαζόταν ένας άνθρωπος με τέτοιες γνώσεις. Θα μπορούσες ίσως να μας λύσεις πολλές απορίες.

Η πρόταση σου είναι πολύ καλή μόνο που δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς δεν έχω δέυτερο φακό για το "σώμα" της αναλογικής δηλ.

Τώρα όσων αφορά τα μικροσωματίδια...
έγραψα κάποια πράγματα σχετικά πριν λίγες μέρες εδώ και έκανα κάποιους παραλληλισμούς με τα chemtrails.

Γνωρίζω για τους σταθμούς μέτρησης και βλέπω σποραδικά τις μετρήσεις τους. Το θέμα είναι πως τα πολύ μικρά δεν τα μετρούν...ακόμη και μολονότι έχουν γραφτεί πολλά για τις επιπτώσεις τους στην υγεία, ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε.

Επιπλέον δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την ποιότητα των μικροσωματιδίων.
Τι είναι δηλαδη. Γιατί ακόμη και έτσι θα μαθαίναμε ορισμένα πράγματα και για τους αεροψεκασμούς.

Επιπλέον -μιας και μιλάμε για πειραματισμούς- γιατί μέχρι σήμερα δεν πάει κάποιος από επίσημο φορέα-πανεπιστήμιο να πάρει δείγμα ψηλά στην ατμόσφαιρα την ώρα που βλέπουμε τις "σκακιέρες" να δημιουργούνται στον ουρανό?

Τότε θα ξέραμε και ποιά από τα μικροσωματίδια προέρχονται από τη δράση των αεροσκαφών π.χ....

Πάντως το ζήτημα παραμένει:
Tι αναπνέουμε???

pavlos είπε...

"
Επιπλέον -μιας και μιλάμε για πειραματισμούς- γιατί μέχρι σήμερα δεν πάει κάποιος από επίσημο φορέα-πανεπιστήμιο να πάρει δείγμα ψηλά στην ατμόσφαιρα την ώρα που βλέπουμε τις "σκακιέρες" να δημιουργούνται στον ουρανό? "

Αυτό, είναι ένα πολύ λογικό ερώτημα ...

"Tι αναπνέουμε???"

αν υπήρχε ένα emoticon που να δείχνει ένα ανθρωπάκι να κουνάει απορημένο το κεφάλι του, θα καταλάβαινες την έκφραση που έχω τώρα ...

Καλημέρα

libero είπε...

Έβγαλα πριν από λίγο 6 φωτογραφίες (κινητό 5 megapixel)από το μπαλκόνι πανοραμικά, και στις 3 από αυτές είχε αυτό το μαύρο στίγμα, το οποίο παρέμενε στο ίδιο σημείο μέσα σε ένα σύννεφο. Έτσι δηλαδή που γυρνούσα την κάμερα από Ν.δυτικά προς Ν.ανατολικά, το στίγμα εμφανίζεται στην πρώτη τέρμα αριστερά - στο κέντρο -τέρμα δεξιά.

???

libero είπε...

Τοξότισσα τα μαύρα "στίγματα" στην φωτογραφία του Απριλίου 2008 είναι σίγουρα σκουπιδάκια στο φακό γιατί,
ξαναείδα τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο Picasa και παρατήρησα πως οι φωτογραφίες με ημερομηνία 4-3-2008 έχουν τα ίδια στίγματα στα ίδια σημεία που σημαίνει πως ο φακός της φωτογραφικής σου είναι βρόμικος, μα πάρα πολύ βρόμικος. :)

Τα ίδια και σε μια άλλη σειρά φωτογραφιών στην περιοχή του ΙΚΕΑ φαίνεται πως ο φακός δεν είναι καθαρός (έχει ένα σημάδι πάνω δεξιά). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κάποια από αυτά δεν είναι "στίγματα στον ουρανό", όταν όμως είναι εμφανές πως ο φακός είναι λερωμένος δεν ψάχνει κανείς για στίγματα στον ουρανό. ;)

Το περίεργο είναι πώς γίνεται φωτογράφος να μη προσέξει ότι τα στίγματα είναι σκουπιδάκια στον φακό, χώρια το γεγονός ότι δεν καθαρίζει τον φακό της φωτογραφικής?

η Τοξότισσα είπε...

ναι, καλέ μου Libero, όπως τα λες θα είναι... τη φωτογραφική και τον φακό μου -αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ- τα αφηνω μες στη "μπίχλα" και ύστερα κάνω τη χαζη και απορώ που βρέθηκε τόσο σκουπιδομάνι, το οποίο όλως τυχαίως εξαφανίζεται δευτερόλεπτα μετά...

(το άλλο με τον Tοτό το ξέρεις?...)

Η φωτογραφία περιοχή ΙΚΕΑ, είναι απο το κινητό μου... αν είχε σκουπίδι, δεν το είδα, αλλά ούτε και που με ενδιέφερε τη δεδομένη στιγμή...

Ίσως να είναι κάποια σημάδια που προκαλούνται ανάλογα με τη γωνία κλίσης του φακού, σε συνάρτηση με το που βρίσκεται ο ήλιος και την "ανάγνωση" που κάνει η ψηφιακή...

Παρεπιπτόντως πρόσεξα ήδη σε σειρά ολόκληρη, να υπάρχουν τα σημάδια στα ίδια σημεία.
Μόνο που ο φακός ήταν μέσα-εξω πεντακάθαρος... (και τα μάτια μου είναι "αετίσια" -σου το λέω για να μη μου πεις πως δεν φόραγα τα γυαλιά μου στο επόμενο σχόλιο...)

Αν είναι τώρα πάνω στο φακό -θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα μικροσκοπικά- και απλά φαίνονται τόσο μεγάλα στο τελικό αποτέλεσμα, όπως παλαιότερα στις αναλογικές όπου μικροσκοπικά χνούδια στο φακό ή στο φίλμ, που φαινόταν σαν "τρίχες"... Σημβαίνει ξέρεις και στα καλύτερα "σπίτια"

Το μόνο περίεργο είναι... γιατί κάθομαι και σου τα αναλύω

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ