20 Νοε 2008

Κοσμικές ακτίνες υψηλής ενέργειας βομβαρδίζουν τη Γη

Χθεσινή ανακοίνωση της ΝΑΣΑ, αναφέρει πως επιστήμονες ανακάλυψαν κοσμικές ακτίνες που βομβαρδίζουν με υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια τη Γη.

Aριστερά: Καλλιτεχνική απόδοση το φαινομένου από τον Simon Swordy, University of Chicago.

Nov. 19, 2008: Η πηγή των ακτίνων αυτών παραμένει άγνωστη προς το παρόν, όμως υπολογίζεται πως πρέπει να βρίσκεται σχετικά κοντά στο ηλιακό μας σύστημα και πιθανόν να αποτελείται από σκοτεινή ύλη. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν αναλυτικά στο περιοδικό Nature.
"This is a big discovery," says co-author John Wefel of Louisiana State University. "It's the first time we've seen a discrete source of accelerated cosmic rays standing out from the general galactic background."

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: Οι γαλαξιακές κοσμικές ακτίνες αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια που κινούνται με ταχύτητα του φωτός και συνδέονται με εκρήξεις supernova ή άλλα βίαια γεγονότα. Αυτά εισέρχονται μέσα στο γαλαξία, Milky Way, δημιουργώντας ποσότητες σωματιδίων υψηλής ενέργειας, που εισβάλουν στο ηλιακό μας σύστημα από όλες τις κατευθύνσεις. Οι κοσμικές ακτινοβολίες αποτελούνται κυρίως από πρωτόνια και ηλεκτρόνια και φωτόνια... (Ολόκληρη η δημοσίευση της ΝΑΣΑ: εδώ)

Στις 6 Νοεμβρίου, σχετικά με άλλη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ που αφορούσε τις μαγνητικές πύλες, έγραφα:

Στους κύκλους των ανθρώπων που θεωρούν την εποχή που διανύουμε σημαδιακή, καθώς βαδίζουμε προς μια μεγάλη αλλαγή για την ανθρωπότητα και τη Γη, γίνεται συχνά λόγος για το "δακτύλιο ή ζώνη Φωτονίων" ή "Μανενσιανή ζώνη".

Αυτή λέγεται πως είναι μία περιοχή-ζώνη από ενέργεια -φωτόνια, η οποία είχε ανακαλυφθεί το 1961 και φαινόταν να κινείται προς το μέρος μας. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως επηρεαζόμαστε-ως ηλιακό σύστημα- ήδη από τη δεκαετία του '90 από αυτή τη ζώνη υψηλής ενέργειας, και η πλήρης ένταξη μας σε αυτή θα συντελεστεί/ολοκληρωθεί... το 2012, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αλλαγή διάστασης/πραγματικότητας και το συνειδησιακό άλμα. Μάλιστα σχετίζεται και με τις γεωλογικές ανακατατάξεις και την άνοδο της θερμοκρασίας...

Και συνέχιζα παρακάτω:
(...)Μήπως λοιπόν η είδηση αυτή συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με την ενεργειακή άνοδο που παρατηρείται τις τελευταίες δεκαετίες και είναι μια πλάγια επιβεβαίωση για τη ζώνη φωτονίων και την επίδραση της σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τη Γη και τον ανθρώπινο πληθυσμό της? (...)

Μήπως οι κύκλοι της μεταφυσικής γνωρίζουν πράγματι μια αλήθεια που δεν μπόρεσε ακόμη να επιβεβαιώσει η κλασική φυσική? (Ας μην ξεχνάμε πως η κβαντική φυσική ήδη επιβεβαίωσε πολλές πεποιθήσεις-γνώσεις της μεταφυσικής...)

Αυτά έγραφα λοιπόν πριν από 13 ημέρες... (ολόκληρο το κείμενο: εδώ)

Ποιός να το φανταζόταν! ότι λίγες μέρες μόνο μετά τα ερωτήματα που διατύπωσα παραπάνω και τις πρώτες δειλές συσχετίσεις μεταξύ επιστημονικών ανακοινώσεων και πληροφοριών σχετικά με το δακτύλιο φωτονίων, θα ερχόταν και πάλι η ΝΑΣΑ, για να προσθέσει μερικές ακόμη πληροφορίες, που πάνε να επιβεβαιώσουν άλλη μια παλιά "μεταφυσική", "εσωτεριστική" πεποίθηση...

Ωστόσο ας μην βιαζόμαστε... Όσοι είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τις λεπτοφυείς ενεργειακές διακυμάνσεις της ενέργειας γύρω τους, μιλούν εδώ και χρόνια για μια ενεργειακή άνοδο που αισθάνονται εμπειρικά... Η επιστήμη επιβεβαιώνει προς το παρόν μία "έξτρα" ενέργεια που εισβάλει στο ηλιακό και πλανητικό μας σύστημα... Όμως ας περιμένουμε να δούμε τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν...

Β.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ