17 Νοε 2008

Περίεργα αντικείμενα στον ουρανό...

Στην τελευταία μου ανάρτηση σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς είχε ξεκινήσει μία συζήτηση, για το τί μπορεί να είναι τα σημάδια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

Ένας φίλος από το Ηράκλειο λοιπόν μου έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τα εξής σχόλια:

"Είμαι ο Κωστής από Ηράκλειο.
Σου στέλνω μια φώτο να μου πεις την γνώμη σου για το αντικείμενο που φαινεται ανάμεσα στις δύο ουρές. Το αντικείμενο δεν φαινόταν με το μάτι αλλά το πρόσεξα μετά που τις πέρασα στον υπολογιστή. Σημείωση ότι απο κάτω υπάρχει στρατιωτικό αεροδρόμιο και υποθέτω ότι ίσως να είναι κάποιο όργανο μέτρησης. Αλλά έκτοτε δεν το ξαναείδα."


Το συγκεκριμένο "σημάδι" παραπέμπει βέβαια σε αντικείμενο κάποιου μεγέθους και όχι στα σχετικά "μικροσκοπικά" στίγματα που είχα παρατηρήσει σε δικές μου φωτογραφίες.

Ας σημειωθεί επιπλέον το γεγονός πως βρισκόταν όπως μας λέει πάνω από στρατιωτικό αεροδρόμιο...

Τελευταία πρόσεξα πως στο εξωτερικό από το 2000 ήδη γινόταν συχνά λόγος για "spraying cubes".
Λένε λοιπόν πως αντί αεροσκαφών να αφήνουν τις χημικές ουρές πίσω τους, παρατηρούν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να "ψεκάζει" που μοιάζει με δύο παράλληλους κύβους".

[Εδώ στη φωτο, πρόκειται για καλλιτεχνική αναπαράσταση από τον Juan Chavez graphic artist
(chavezdesign@earthlink.net) σε συνεργασία με τον αυτόπτη μάρτυρα Paul Winter.]

Τους ίδιους "κύβους-ψεκαστήρες" φαίνεται να φωτογράφησαν και κατά την καταστροφή στους Δίδυμους πύργους...

Παράλληλα με το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών γινόταν από παλαιότερα επίσης λόγος για τα λεγόμενα "οrbs" όπως και για "αόρατα αεροσκάφη" που άφηναν πίσω τους χημικές ουρές".


Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το chemtrail central και στη συγκεκριμένη διεύθυνση μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες εικόνες.

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες "σφαίρες" έχω βρει και εγώ σε φωτογραφίες μου παλαιότερα, οι οποίες επίσης δεν φαινόταν τη στιγμή της λήψης με γυμνό μάτι.

Πολλά έχουν γραφτεί ήδη σχετικά, όμως το ερώτημα παραμένει:
  • Για ποιό λόγο "μας ψεκάζουν"? ....
  • Γίναμε εμείς "οι κατσαρίδες"?
  • Θέλουν περισσότερους πελάτες για τους "φαρμακευτικούς-χημικούς" κολοσσούς?
  • Θέλουν "υπνωτισμένους" δίχως σθένος (=ασθενείς) πολίτες?
  • Θέλουν τον πλανήτη μας "δίχως εμάς" ή με "διαφορετικές συνθήκες" κατάλληλες ..."γι'αυτούς"?
(Το τελευταίο σημείο θα ξενίσει πολλούς πιθανόν... όμως δεν έχει να κάνει με παρανοϊκές υποθέσεις ή "συνωμοσιολογικές" υπερβολές. Όποιος έχει μάτια και κρίση ελεύθερη: βλέπει, μελετά, συγκρίνει και διαπιστώνει πως κάποιοι (γνωστοί-άγνωστοι) ήδη από τη δεκαετία του '40 έχουν "πουλήσει" την ανθρωπότητα και την πλανήτη Γη και έχουν "υποθηκεύσει" την υγεία όλων για χάρη... μιας "τεχνολογίας" που εξυπηρετεί μονάχα την επιβολή μιας "δύναμης" και "μιας εξουσίας"...
Μην με πιστέψετε. Ερευνήστε το. Θα εκπλαγείτε από το μέγεθος της αυθαιρεσίας και της απανθρωπιάς των αληθινών "συνωμοτών")

Β.Χ.

2 σχόλια:

libero είπε...

Πίσω από αυτά τα μαύρα σημάδια δεν φαίνεται κανένα ίχνος για να πει κανείς πως ψεκάζουν κάτι, μου δίνουν και την εντύπωση πως αιωρούνται χαμηλότερα από το ύψος των αεροσκαφών. (?)

Έχεις παρατηρήσει αυτά τα μαύρα στίγματα και σε φωτογραφίες που δεν φαίνεται ο ουρανός;

η Τοξότισσα είπε...

Αυτά- εκτός της φωτο από το Ηράκλειο- τα στρόγγυλα-σφαιρικά αντικείμενα δεν ψεκάζουν, απλά συνήθως εμφανίζονται κοντά ή μέσα σε ψεκασμούς. Δεν είναι τα ίδια με αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.

Τώρα τα μαύρα στίγματα που λέγαμε πριν. Όχι δεν τα έχω δει σε φωτο χωρίς καθόλου ουρανό, απ΄όσο θυμάμαι. (Μου χαλάνε τα ωραιότερα τοπία πολλές φορές...) θα το ψάξω όμως και λιγάκι πάλι.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ