28 Οκτ 2008

Morgellons -Chemtrails & γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

της Βίκυς Χρυσού

Πριν από ένα περίπου μήνα, είχα αναφερθεί και πάλι στα morgellons, στην περίεργη αυτή νόσο-σύνδρομο, που άρχισε εδώ και μερικά χρόνια (εντονότερα από το 2003 και μετά ) να "χτυπά" τους πληθυσμούς στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Τα πρώτα χρόνια εμφάνισης της νόσου υπήρξε πολύ έντονη η "άρνηση" της ασθένειας από την πλευρά της κλασικής ιατρικής και η υποβάθμιση της σε "είδος παράνοιας". Μόνο μετά από την επίμονη πίεση των ίδιων των πασχόντων, τη συσπείρωση τους και τις προσωπικές τους προσπάθειες να βρουν θεραπεία, άρχισαν να κινούνται και οι κρατικοί φορείς υγείας και έρευνας στις ΗΠΑ.

Μολονότι όμως διενεργούνται -εδώ και κάποια χρόνια- σχετικές έρευνες, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμη με σιγουριά εάν αυτό που την προκαλεί είναι ιός, παράσιτο, μύκητας, βακτήριο, περιβαλλοντική μόλυνση ή συνδυασμός των παραπάνω, καθώς, όπως τόνισε ο Dr. Wymore -στο 1ο σχετικό συνέδριο στις 29 Μαρτίου 2008, στο Austin του Τέξας- "δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ακόμη".

Οι μέχρι τώρα έρευνες και οι τοποθετήσεις των επιστημόνων που ασχολούνται με τη νόσο δείχνουν προς δύο τουλάχιστον κατευθύνσεις:
  • τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails) και
  • τα γενετικά τροποποιημένα/μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Και από εδώ έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών και τις επιπτώσεις τους στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον γενικότερα, αφού μολύνουν την ατμόσφαιρα, το έδαφος και το νερό. Στην περίπτωση όμως της νόσου morgellons, δεν μοιάζει να αποτελούν τα chemtrails την κύρια ή τη μόνη αιτία.

Πολύ περισσότερο θα έλεγα, πως η απόδοση της αιτίας της τρομερής, επικίνδυνης και επιδημικής αυτής νόσου αποκλειστικά και μόνο στα chemtrails, μοιάζει να αποτελεί τακτική παραπλάνησης.

Κύρια υποστηρίκτρια της παραπάνω θέσης είναι η αμερικανίδα τοξικολόγος Dr. Staninger -η οποία σημειωτέον δεν συμμετείχε στο παραπάνω αναφερόμενο συνέδριο-. Οι μελέτες και οι έρευνες της εμφανίζονται σε όλες σχεδόν τις σελίδες ερευνητών chemtrails και είχαμε αναφερθεί και εδώ στα συμπεράσματα της.

Η Dr. Staninger υποστηρίζει
πως τα chemtrails έχουν άμεση σχέση με τη νόσο morgellons, με βάση το γεγονός, πως εντόπισε τις ίδιες ίνες πολυμερών ινών και νανοτεχνολογίας, τόσο στα δείγματα νερού και εδάφους μετά από επιχειρήσεις chemtrails, όσο και σε δείγματα δέρματος ασθενών με morgellons.

Από παλαιότερες έρευνες και από την ίδια την πατέντα Welsbach, είναι πράγματι γνωστό πως ίνες πολυμερών υλικών χρησιμοποιούνται στα chemtrails για να διατηρούνται για μεγαλύτερο διάστημα τα ψεκαζόμενα βαρέα μέταλλα ψηλά στην ατμόσφαιρα, τα οποία όμως παρ' όλ' αυτά κάποια στιγμή καταλήγουν στο έδαφος. Πέρα από το γεγονός πως βρέθηκαν βιολογικά υλικά, βάκιλοι, μύκητες και επικίνδυνα βακτήρια, ως μέρος των ψεκαζόμενων υλικών, κατά την πτώση τους οι πολυμερείς ίνες παρασύρουν και νανοβακτηρίδια της ανώτερης ατμόσφαιρας, τα οποία εισπενόμενα ή μέσα από την τροφική αλυσίδα καταλήγουν και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα παραπάνω είναι βέβαια υπέρ αρκετά για να αρρωστήσουν τον άνθρωπο, δεν αποκλείουν όμως την είσοδο της ασθένειας morgellons στον άνθρωπο και/ή από άλλη οδό και συγκεκριμένα από την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Ήδη ο επιστήμονας Vitaly Citovsky εντόπισε σε πολλά δείγματα ασθενών το agrobacterium,
το οποίο σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό New Scientist χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών. Το agrobacterium στα υβρίδια και τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους προωθούν εταιρίες σαν τη Monsanto και πέρα από τα φυτά, απ' ότι φαίνεται, είναι σε θέση να μεταλλάσσει και τα ανθρώπινα κύτταρα.

O Whitley Strieber, είχε επισημάνει σε παλαιότερo άρθρο του το γεγονός πως έχουν σχεδιαστεί και καλλιεργούνται μεταλλαγμένα φυτά, τα οποία περιέχουν ουσίες από συνταγογραφούμενα φάρμακα ή βιομηχανικά χημικά προϊόντα. Σε περισσότερες από 300 γνωστές, αλλά και άλλες μυστικές τοποθεσίες στην Αμερική, έχουν ήδη φυτευτεί τέτοια φυτά και ανάμεσα τους περιλαμβάνουν φυτά που παράγουν χημικές ουσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν
  • αποβολές,
  • αυξητικές ορμόνες,
  • θρόμβους στο αίμα και
  • ένα ένζυμο που προκαλεί αλλεργίες στα περισσότερα άτομα.

Παράλληλα οι
ασθενείς με Morgellons εμφανίζουν εικόνα παρασιτικής μόλυνσης,
ενώ οι κλινικές εξετάσεις τους δείχνουν συχνά lyme borelliosis, τη μόλυνση δηλαδή που προκαλείται και από τσιμπήματα τσιμπουριών. (Η κλασική ιατρική "προλαμβάνει" τη βορελίωση και την πιθανή μετεξέλιξη σε μινιγκίτιδα και εγκεφαλοπάθεια (FSME) μέσω εμβολίων... αλλά επ' αυτού σε επόμενο άρθρο.)
Και αντίστροφα οι ασθενείς με βορελίωση εμφανίζουν συμπτώματα του συνδρόμου morgellons. -Ας μην ξεχνάμε πως πολύς θόρυβος είχε γίνει και φέτος το καλοκαίρι για τα "τσιμπήματα από τσιμπούρια" σε όλη την Ευρώπη, με ειδικές μάλιστα οδηγίες προς τους τουρίστες που είχαν ως προορισμό τους ... τη χώρα μας! (Έγιναν ξαφνικά τα τσιμπούρια τόσο επικίνδυνα ή μήπως και αυτά χρησιμεύουν ως αποδιοπομπαίοι τράγοι για να μην προσέξουμε κάτι άλλο που παράλληλα διενεργείται;)

Ο γερμανός Marc Neuman,
διαχειριστής της ιστοσελίδας M-R-O (Ερευνητική Οργάνωση για τα Morgellons και ομάδα αυτοβοήθειας) από το 2006, όντας ο ίδιος θύμα της ασθένειας morgellons, πάσχει παράλληλα και από βορελίωση. Ο ίδιος μελετά εδώ και χρόνια την νόσο και προσπαθεί να εντοπίσει κάποια κατάλληλη θεραπεία. Για την κατανόηση της νόσου θεωρεί απαραίτητο να λάβουμε υπ' όψη μας μία ολόκληρη σειρά από παράγοντες όπως:

  • περιβαλλοντικές καταστροφές, στρατιωτικά πειράματα, γενετική μηχανική,
  • "κατασκευασμένες" ασθένειες, βιολογικά όπλα, γενοκτονίες και chemtrails,
  • καθώς επίσης και μία παγκόσμια συνωμοσία στα υψηλότερα πολιτικά επίπεδα των εμπλεκόμενων χωρών.
Στην εκτενέστατη έκθεση του αναφέρει μεταξύ άλλων:
"(...)Όλες αυτές οι πληροφορίες, όπως και οι συχνές επισκέψεις στην ιστοσελίδα μου από συγκεκριμένες κυβερνητικές υπηρεσίες και εταιρίες γενετικής τεχνολογίας, με οδήγησαν στα τελικά συμπεράσματα, τα οποία δημοσιεύω εδώ. Στην ακόλουθη έκθεση αναφέρονται ανοιχτά όλα τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με τους εμπλεκόμενους μικροοργανισμούς και τα υβρίδια, που ευθύνονται για παγκοσμίως απίστευτες συνέπειες. Η αλήθεια πιθανόν να σοκάρει, αλλά έχει άμεση σχέση με το γεγονός, πως αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα απέναντι στην ανθρωπότητα, παράλληλα με τις δράσεις αποσιώπησης, που ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια.

Αφορά μια μεγάλη ποικιλία από επεμβάσεις και πειράματα πάνω στη φύση, τον άνθρωπο και τα ζώα, που διενεργούνται από τον αμερικανικό στρατό, κατά παραγγελία υπηρεσιών της κυβέρνησης των ΗΠΑ και άλλων διεφθαρμένων κυκλωμάτων. Ακόμη και χώρες του ΝΑΤΟ, όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Αγγλία, η Σουηδία, η Ιταλία και η Γερμανία θα μπορούσαν να εμπλέκονται ή εμπλέκονται ήδη .

Στους Κινέζους ή τους Ρώσους δεν θα ήθελα να αναφερθώ.

Βασικοί ακρογωνιαίοι λίθοι αυτών των προγραμμάτων είναι ο έλεγχος του καιρού με την τεχνητή πρόκληση βροχής, σεισμών, έντονων καιρικών φαινομένων ή τσουνάμι και η άμεση επέμβαση μέσω χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), χημικών ουσιών, βακτηριδίων, ινών πλαστικού ή γυαλιού και άλλων πρακτικών με στόχο την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, δίχως να ενδιαφέρονται καθόλου για τη Φύση και τις ζωντανές υπάρξεις μέσα σε αυτή. Επιπλέον γίνετε προσπάθεια απόλυτου ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω βιομετρικών στοιχείων, μικροκαμερών, εμβολιαζόμενων νανοσυσκευών και άλλων συστημάτων παρακολούθησης.

Στα παραπάνω συμπεριλαμβάνεται και ο πληθυσμιακός έλεγχος μέσω ειδικής επιλογής και μετάλλαξης ή μέσω μείωσης συγκεκριμένων ανθρώπινων ομάδων. Οι ομάδες αυτές ανθρώπων έχουν προηγουμένως επιλεγεί και "μολυνθεί" με φερομόνες και ορμόνες και γίνονται στόχος με βάση το DNA τους και μπορούν να μολυνθούν με ειδικούς κατά περίπτωση καλλιεργούμενους υβριδικούς οργανισμούς. Όλα αυτά είναι σήμερα τεχνικώς δυνατά και χρησιμοποιούνται ήδη από καιρό, ακόμη και αν πολλοί δεν θέλουν να το πιστέψουν. Οι περισσότεροι από τους γιατρούς που θα διαβάσουν αυτή την αναφορά δεν θα το πιστέψουν καθόλου, γιατί η γνώση τους βασίζεται ακόμη στον περασμένο αιώνα και όχι στην 3η χιλιετία. (...)
Σε επικοινωνία που είχαμε, άφησε να εννοηθεί πως η νόσος πιθανότατα να εμφανίζεται συχνότερα σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε καλλιέργειες μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων φυτών, ενώ έχει μαρτυρίες Άγγλων που νόσησαν στη χώρα μας.(!)
Ιδιαίτερα άσχημη μάλιστα, είπε, πως είναι η εικόνα που παρουσιάζουν μικρά παιδιά και βρέφη που προσβάλλονται από morgellons...

Σε ερώτηση μου σχετικά με το αν θεωρεί πως υπάρχει κάποιος τρόπος πρόληψης, δήλωσε πως το άγχος φαίνεται να είναι ο αποφασιστικότερος παράγοντας για την εκδήλωση της νόσου, καθώς οι στρεσογόνες ορμόνες δημιουργούν το πλέον κατάλληλο περιβάλλον. Επίσης τόνισε πως είναι σημαντικός ο καθαρισμός του εντέρου, καθώς οι "οργανισμοί" αυτοί, κάτω από την επίδραση ορμονών ή στρες, μεταναστεύουν από το έντερο και εξαπλώνονται στο υπόλοιπο σώμα.

Αναφερόμενος στη Dr. Staninger, δήλωσε πως δεν έχει πειστεί ούτε από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες θεωρίες "επιστημονικής φαντασίας" που παραθέτει, ούτε από το image της, το οποίο, όπως είπε, φροντίζουν ιδιαίτερα οι βοηθοί της μέσα στο ίντερνετ. Μάλιστα συμπλήρωσε πως η ίδια φαίνεται να εργάζεται για λογαριασμό εταιρίας γενετικής τεχνολογίας και δεν δείχνει καμία διάθεση να βοηθήσει πραγματικά τους πάσχοντες...

Η στάση που κρατά η Dr Staninger είναι πράγματι ιδιαίτερα... περίεργη.

Το τελευταίο διάστημα προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της η δημοσιογράφος Αλίκη Στεφάνου. Αρχικά έδειχνε συνεργάσιμη και πρόθυμη να δώσει συνέντευξη σχετικά με το θέμα των Morgellons, με μόνη προϋπόθεση την αμοιβαία υπογραφή συμφωνητικού εμπιστοσύνης. Όταν πια είχε διευθετηθεί το αίτημα της και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν είναι έτοιμη για τη συνέντευξη, απάντησε με την παρότρινση προς τη δημοσιογράφο να "θυμάται πως η συνέντευξη θα αφορά μόνο τη σχέση chemtrails-Morgellons".
Ο περίεργος περιορισμός που ήθελε να επιβάλλει, ώθησε τη δημοσιογράφο να τη ρωτήσει για την άποψη της σχετικά με τη σύνδεση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ή το agrobacterium και τα Morgellons.
H Staninger όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά εξαφανίστηκε από τότε και ενώ φαίνεται παρούσα στο διαδύκτιο αρνείται κάθε φορά να απαντήσει στην ελληνίδα δημοσιογράφο...

Η άρνηση της να συζητήσει την πιθανότητα πως η αιτία ίσως πρέπει να αναζητηθεί και στην κατανάλωση γενετικά τροποιημένων/μεταλλαγμένων τρόφιμων, και η επιμονή της στην υπαιτιότητα των chemtrails, αν μη τι άλλο προκαλεί την υποψία, πως ίσως προωθεί την κοινή γνώμη σε λάθος κατεύθυνση.

Το γεγονός μάλιστα πως φαίνεται να συμμετέχει έμμεσα ή άμεσα σε κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κάνει ακόμη πιο περίεργη την άποψη που προωθεί, δεδομένου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέχρι σήμερα αρνείται, γελοιοποιεί και υποβαθμίζει συστηματικά το ζήτημα των chemtrails.

Μήπως στόχος είναι να μην γίνει σύνδεση των Morgellons με τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφημα, ώστε αυτά να παραμείνουν στο απυρόβλητο?

Το θέμα των chemtrails, παρ' όλη τη σοβαρότητα και την επικινδυνότητα του, έχει λίγο πολύ μπει στη συνείδηση της πλειοψηφίας των πολιτών, με τη "συμβολή φυσικά των κατάλληλων χειρισμών" από την πλευρά των κυβερνήσεων, ως "συνωμοσιολογική θεωρία" και η συσχέτιση των Morgellons με αυτά, πιθανόν να στοχεύει στην υποβάθμιση της νόσου...
Ενώ αντίθετα τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, είναι ένα θέμα που και γνωστό είναι, αλλά και έχει αγγίξει αρκετά την ευαισθησία των πληθυσμών ανά την υφήλιο, ώστε να προκύψει μία σθεναρότερη αντίσταση πολιτών απέναντι στην "νομιμοποίηση" τους και την περαιτέρω εξάπλωση της καλλιέργειας μεταλλαγμένων υβριδίων, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η σχέση τους με την επικίνδυνη και απαίσια αυτή νόσο....

(Τι δεν μας λέει λοιπόν η Dr. Staninger?...)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ