19 Ιουν 2008

Η Εποχή των συχνοτήτων 3 - TEDDYBEAR signal και TAOS HUM

TEDDYBEAR signal και TAOS HUM


Πολύ χαμηλές συχνότητες, οι οποίες συχνά γίνονται αντιληπτές ως βόμβος, εμπλέκονται στην πολυσυζητημένη περίπτωση του μυστήριου «σήματος Teddybär», το οποίο ενοχλούσε τους κατοίκους στην περιοχή της Στουτκάρδης στη Γερμανία, και στο όμοιο με αυτό σήμα που καταμετρήθηκε από τους Fosar και Bludorf στην περιοχή του αεροδρομίου Berlin-Tempelhof. Πηγή προέλευσης αυτή τη φορά ήταν το πολλών χιλιομέτρων στρατιωτικό ραντάρ κυμάτων μεγάλου μήκους (ELF) που βρίσκεται σύμφωνα με μαρτυρίες εγκατεστημένο κάτω από όλη την έκταση του αεροδρομίου από την εποχή των συμμαχικών δυνάμεων.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η περίπτωση του βόμβου που ταλαιπωρούσε νυχθημερόν το 2% των κατοίκων της πόλης Taos στο Νέο Μεξικό από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Αιτία του βόμβου πιστεύεται πως είναι η βάση Kirtland της Πολεμικής Αεροπορίας στο Alburquerque, που βρίσκεται πολύ κοντά. Τα ίδια συμπτώματα που παρουσίαζαν οι κάτοικοι εκεί, εμφανίζονται πλέον σε όλο σχεδόν τον κόσμο[1]. Τα σήματα-βόμβοι προφανώς μεταδίδουν πληροφορίες, όμως προκαλούν και μία σειρά από νοσηρά συμπτώματα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην εμβέλεια τους, γνωστά με την ονομασία “Σύνδρομο CFIDS”.CFIDS (Chronical Fatigue and Immune Defective Syndrome)

Έχει παρατηρηθεί πως οι άνθρωποι που βρίσκονται εκτεθειμένοι στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες παρουσιάζουν μία σειρά από συμπτώματα. Αυτές δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από «εξωτικές πηγές» τύπου HAARP ή Teddybear, αφού οι τεχνολογικές εφαρμογές των τελευταίων δεκαετιών μας έχουν τοποθετήσει πλέον μέσα σε μία μόνιμη θάλασσα τεχνητών συχνοτήτων, μέσα στην οποία κολυμπάμε νυχθημερόν. Το ηλεκτρομαγνητικό νέφος -electosmog- που παράγουν πυλώνες της ΔΕΗ, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, ασύρματα τηλέφωνα, τεχνολογίες bluetooth, Η/Υ κ.α., έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών και έχει διαπιστωθεί πως σχετίζεται με μία σειρά από πολλά και διαφορετικά συμπτώματα που συνωστίζονται κάτω από την ονομασία «Σύνδρομο CFIDS» (Chronical Fatigue and Immune Defective Syndrome).

Ο Dr Jay Goldstein έχει δημιουργήσει μία λίστα όλων αυτών των συμπτωμάτων[2]. Πέρα από τη (100%)μόνιμη ατονία και κούραση εμφανίζονται: (80%) προβλήματα συγκέντρωσης, μνήμης και αποπροσανατολισμού. (80%) ψυχολογικά προβλήματα όπως: Αισθήματα φόβου, κατάθλιψης και ψυχολογικής αστάθειας. (100%)Νευρολογικά προβλήματα όπως: Πονοκέφαλοι, αϋπνίες, αλλαγές στην οξύτητα της όρασης, μουδιάσματα, δυσκολία κίνησης της γλώσσας για ομιλία, παραλύσεις, ευαισθησία στο φως κ.α. Επίσης έχει διαπιστωθεί πως σε ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία οφείλονται:

ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη(75%)

άλγος στην περιοχή του αυχένα (60%)

πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις (65%)

ταχυκαρδίες (40%), διάρροια, πόνοι στην κοιλιακή χώρα (50%)

δερματικές παθήσεις (20%), αλλεργίες, προβλήματα βάρους (70%), τριχόπτωση κ.α. πολλά.

Τα συμπτώματα που διαπιστώθηκαν δεν είναι απαραίτητο να εμφανίζονται όλα ταυτόχρονα, ούτε και σε όλους τους ανθρώπους, καθώς ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές αντοχές.


Συγγραφή: Απρίλιος 2007
("Απαγορευμένες Τεχνολογίες"-εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ 2007)[1] Διαμαρτυρίες έρχονται από: Σουηδία, Πολωνία, Ελβετία, Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ και αλλού

[2] Η λίστα ολοκληρωμένη ξεπερνά τις 3 σελίδες. Τα συμπτώματα που περιγράφονται εδώ είναι ενδεικτικά, ενώ τα ποσοστά αναφέρονται σε σχετική συχνότητα εμφάνισης των συμπτωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ